51 PromiL(Rock) - Ankara

Demoları kaydediyoruz şu anda. Bitenler de var ancak Ağustos'un sonuna doğru internet sitemiz le beraber kayıtlarda olcak. Oradan ulaşabiliceksiniz. Ayrıca Şimdiden söyleyeyim Eylül'de güzel bi organizasyonla karşınıza yeniden çıkıcaz.
 
En iyisi önce cover demo olarak 2 parça koyalım. Tekrar hatırlatıyım. en geç 1 Eylülde www.51promil.com la beraber 2 si cover 6 (veya daha fazla) parça lık demo muzu yayınliycaz. Öncesinde onun da demosunu yapalım :D. 2 Cover demomuz ziyaret etmek isterseniz www.51promil.com.tr.tc adresimizin downloads bölümüne eklenmiştir.Bu kayıtların vokali Ece dir.

51.gif


Ayrıca aşağıdaki linklerdende ulaşabilirsiniz.

Şebnem Ferah - Kadın için;
www.kisiseldevrim.com/kadin.mp3

Vega - Desemde İnanma için;
www.kisiseldevrim.com/desem_de_inanma.mp3

Herşey için MARSBass EMİR EMİROÐLU na www.kisiseldevrim.com a çok teşekkürlerimi sunuyorum.
 
...

sizin sitede downloads kısmında bişey yok??
desem de inanma da vokalin ece olduğuna inanamıyom,sesi benzemiyo niye ki?bana öyle geldi galiba...kadın'da tamam da...
 
Arkadaşım.!! :D gecenin 4 ünde yatmadın mı hala :D
Yeni koydum kimse bakmaz bu saatte die şu anda hepsi hazır...

Şaka bi yana teşekkürler. Ece'nin sesi herhangi bir filtre veya hiç bir oynama yok.
 
Kayıtları dinledim . Grubun çok calışması gerektiğine inanıyorum ama yinede iyi . Vokalistin ses rengi çok güzel fenada kullanmıyor sesini ama fazla falset kullanıyor gibi geldi sesini fazla yorar gereksiz yere . Belki şarkıların orjinalleri gereği öyle söylemiştir neyse işte ya benden bir öneri . Kolay gelsin .
 
Çok çalışmamız gerekiyor tabii ki. Ancak bunlar ev kaydı olduğu için davul u bateristimiz filan çalmadı yani. 1 Eylül'deki kayıtlar daha ciddi olcak stüdyo kaydı olcak yorumlar için teşekkürler..
 
Geri
Üst