51 PromiL(Rock) - Ankara

Bu güzel program için herkese teşekkürler..Umarız her hafta böyle devam eder...

Haftaya

22 Şubat Perşembe 00:00 Manhattan..
23 Şubat Cuma 21:00 Çorlu konseri..

Sonraki haftalar çok daha büyük sürpizler ve eğlencelerle Manhattan programlarımız devam edecek..

Herkesi her perşembe bekleriz...
 
afi351js5.png


Tarih,yer ve saat bu sefer kesin .. 3.kez Çorlu'ya gitmek çok çok güzel olucak..22 Şubat akşamı Manhattan programımız var arkadaşlar..Herhangi bir iptal olma durumu yok.. Herkesi bekliyoruz..
 
çorlu konseri burç bestin adiliğine rağmen mükemmeldi.canlarım hepiniz harikaydınız çorlu bi kez daha 51promil ile coştu herşey için çokkkk tşk.özgürüm,özgünüm,yamacım burç beste 1 milyar daha harçlık lazımmış versek mi :D :D yasıkk parasız kaldılar :p

konserden bi kaç fotoğraf
74063145rz2.jpg

73496184tp7.jpg

19182808vv6.jpg
 
Tüm doğum günü kutlayanlara :p teşekkürler..

Öncelikle organizasyonu yapan Orkuna ve desteğini esirgemeyen Çorlu FM ' e teşekkür ediyoruz..Fakat aynı şeyi malesef Burç Best otel için söyleyemicez..Önce organizatörden 3 milyon eksiğini isteyen,üstüne utanmadan sahneye istek parça gönderen bar sahibi ve bütün çalışanlarını Çorlu'yu bu hale getirdikleri için kınıyoruz..Bu barla olduğu sürece Çorlu'ya gelen grup sayısı bu kadar az olmaya devam edicek..

51PromiL Manhattan programlarını sonlandırdık arkadaşlar..2 aylık "bizim açımızdan" verimli bir deneyimdi..Yakında Ankara'da 2 konser ve şehir dışı konserleri olucak..Aynı zamanda 5 kişi olan kadromuzla umarız, programlarımıza da devam edicez..Ancak nerede hangi gün kesinleşince burdan ve internet sitemizden ayrıntıları yazıcaz..İçinde bir de cover olucak olan bir demo da yakında olucak sanırım..

51Promil.anatolianrock.com

www.myspace.com/51promilband

Tüm Çorlu'ya teşekkürler..Bİzimle eğlendikleri, tüm şarkılarımıza eşlik ettikleri için..tekrar görüşmek dileğiyle..
 
2.75 muhabbeti şu arkadaşım.organizasyonu ben yaptım ve 1 milyar yer kirası ödencekti 500 ytl çıktı önce para tamamlanmazsa org.iptal edilcekti ve kapılar kapatılıp herkes içerde bekletilcekti.sora paraı bulduk ve 2.75 eksik çıktı(1 döner parası :D) bunu almadan çıkamicamızı sölediler olay bu.
 
Kısa süren bir sessizlik vardı bizim açımızdan, ufak bir sağlık probleminden dolayı..Tekrar başlıyoruz..Kadromuzda,basçı Fırat'ın eklenmesi ve önceden bas çalan Özgür'ün klavyeye geçmesiyle güzel de bir değişiklik oldu.. İlk konserimiz

11 Mart Pazar günü Biziz Rock Bar'da.. Sonrasında canlı performanslarımız ve programlarımız devam edicek..Herkesi bekliyoruz..Konser akşam 19:00 20:00 civarı olucak.. Ayrıntılar çok yakında..
 
başarılar kardeşlerim 11indr bizizde..yaw özgür artık bi aynı sahneyi paylaşalım ya baya uzun zaman oldu paylaşmayalı :D
 
Geri
Üst