Charvel / Jackson Başlığı

Ya ingilizce yazcam o zaman geliyo' aklıma neck diye.. Tam böyle yazmıyım Türkçe yazıyım diyorum.. Hep alıştığım sözcük oluyo' sonra köprü diye :D.. Sap demek istemiştim :)
 
@aksakatak bence DKMGT'yi al çünkü diğerinde EMG-HZ manyetikler var.. Bunda EMG'ler var.. Ağacına falan bakmadım ama heralde aynı model aynı ağaçtır değil mi :) ?
 
Ya şimdi diksiyonuma göre yazmaya çalışıyorum.. On parmak yazdığım için de elim alışmış hep öyle gidiyor elim.. İsteniliyorsa düzeltebilirim :oops: ..

Bu arada renk konusunu dert etmene gerek yok bir tek o renkler yok ki piyasada gir bak Jackson'ın sitesinden hangi renk seçenekleri var diye :)
 
arkadaşlar bana acele yardım edin...ibanez rg370dx ve jackson js30 arasında kaldım...tünel'de herkes Jackson'ı övdü,al dediler...ama benim gönlüm rg370dx'deydi...bu iki gitarı kullanan varsa bana biraz yardım etsin...teşekkür ederim...
 
anil_ogun_ demiş ki:
arkadaşlar bana acele yardım edin...ibanez rg370dx ve jackson js30 arasında kaldım...tünel'de herkes Jackson'ı övdü,al dediler...ama benim gönlüm rg370dx'deydi...bu iki gitarı kullanan varsa bana biraz yardım etsin...teşekkür ederim...

İki gitarı karşılaştırmayayım da başka bir şey önereyim sana.Eğer gitarını sıfır olarak Türkiye'den almayı planlıyorsan Ibanez al derim.Alt modellerde çok olmasada üst model gitarları neredeyse Amerika fiyatına hatta şansın varsa daha bile ucuza alabilirsin.Gönül ister Laylaylom da böyle bir satış politikası izlesin ama hala Jackson'ı ulaşılmaz marka olarak göstermekte kararlılar.
 
anil_ogun_ Ben de Hellhound'a katılıyorum.

aksakatak, linklerden anladığım kadarıyla dkmgt alamıyorsun zaten. Dxmgt bence çok güzel bir gitar özellikle de kafası. Ayrıca bildiğim kadarıyla onlar Musicians Friend Exclusive. Yani normalde öyle bir gitar yok Musicisans Friend için üretilmiş sınırlı bir miktarda. Kolay bulunmayan bir gitar yani...
 
anil_ogun_ bence kore rg370dx jackson ın js30 dan daha iyidir.. izmirde son bitane kore malı rg370dx wardı... şu forumda kaç kez söyledim şu son kore malını almadınız yahu :):)
 
bu gitar kafamı çok karıştırdı, dkmgt yerine bundan mı alsam diye düşünüyorum ama nasıl getiricez, alım satımda Umut abiye getirtsem ne kadar tutar acaba?

Dkmgt nin yarı fiyatına, slsmg headstock lu, inlayler de farklı, emg81/85 yerine HZ var ama önemli değil seymour takarım zaten...ama niye bu kdar düşük fiyat :?
 
ChatKing demiş ki:
Yahu DKMGT'nin renkleri bi'tek oradakiler değil gir sitesinden bak.. Sen ordaki DXMGT'yi diyorsan bilmiyorum.. Ben DKMGT ile ilgili konuşuyordum..
oradaki DKMGT kampanyada(idi) ve fiyatı 350$, ancak sadece cobalt blue rengi var.

tabii ki DKMGT'nin renk seçenekleri var, ancak, bahsedilen gitar sınırlı sayıda ve kampanyada olduğu için o fiyata başka renk seçeneği yok!
 
Geri
Üst