Ibanez Başlığı

mydukkan da taksıt yaptıgın her fazladan ay sana +para olarak geliyor.1300 den 1500 e fırlıyo gitar..sanırım zuhalden alıcam 6 aya kadar fark ödemıyorsun..
varmı baska fark ödetmeyen site?
 
arkadaslar bende bı adet rg 450 ltd var ve ne yazıkkı dun gıtar standından dustu ve tone duğmesi picguardı kırdı ve ıcıne kactı yanı soru şu bu pick guardı nereden edinebılırım zamanında kıvılcımdan almıstım ama artık orası da ibanez satmıyor bu konuda bır yardımcı olursanız..
 
arkadaşlar, sa220 fm lerin klavyesi gül ağacı değilmi? maple (akçaağaç) değil yani. limon yağı aldıydımda. az bi miktar uyguladıydım sapa ve klavyeye. sonra sağda solda maple klavyeye limon yağı sürülmez gibi bişiler okudum. bu limon yağı hakkında bilgisi olan varmı? sa220 için konuşursak klavyesine (gül snrm) uygulayıp, sapın geri kalan kısmına (oda maple snrm :p) da limon yağı sürülebilirmi?
 
sap beyazsa maple kahverengiyse rosewood
gitarın 1 000 ytl den fazlaysa , siyaha daha yakın ve daha sert tuşesi varsa abanoz

bodozlama tabir olarak bu böyle

sap ağacın maple senin ama sapın arkasına niye süreceksin ki ve sürsen de yakar ezer geçer zaten limon yağı
*çok seyrek kullanman lazım o elindeki maddeyi çünkü sık kullanımda rosewooda bile zarar verebilir
 
ciyzis_kirayzs demiş ki:
arkadaslar bende bı adet rg 450 ltd var ve ne yazıkkı dun gıtar standından dustu ve tone duğmesi picguardı kırdı ve ıcıne kactı yanı soru şu bu pick guardı nereden edinebılırım zamanında kıvılcımdan almıstım ama artık orası da ibanez satmıyor bu konuda bır yardımcı olursanız..

mydukkan.com a bak sonra kıvılcımın karşı sırasında akdeniz müzik var orada da görmüştüm ibanez pickguardı ya da luthierlerin atölyelerine sırayla uğra tek tek
 
Arkadaşlar aranızda RG320FM kullanan var mı :D
Eğer varsa yada deneyen biri bile olsa bu gitarın +larını -lerini bana biraz açıklarmısınız ???

Birde deneyen yada bilen arkadaşlara sorum şu: benim tarzım rock,metal,türk rock karışımı.. ve ben sahnede beni rahatlıkla götürücek bi gitar arıyorum, gerek sololarıyla, gerek ritmiyle sert ve temiz ses veren bi gitar arıyorum..

Bu gitar yukarıda belirttiğim özelliklere sahip mi ? Eğer değilse siz bana hangi modeli önerirsiniz ??? :D
 
ben rg 350 alıcaktım, mağazada gitarları denerken rg321-fm de gördüm denedim. hatta emg manyetikle gelen bir modeli var fiyatıda standart manyetikli modeliyle aynı :D . illa emg diyorsan o modelini al, ama rg lerin sapı (320-370) pek iyi değil. gitardan anlayan bir arkım sa larada baktı orda sa ların sapı çok daha iyi dedi bende sa aldım. yalnız sa maun-maple gövde, manyetiklerde çok tiz değil. rg kdr tiz ses vermeyebilir ama ben sa ile metal de çalıyorum, yeterli metal içinde.
 
hmm :) ya rg320fm'den bahsediyoruz değil mi hemde emg manyetikli :D acaba pasif miydi aktif miydi? ama emg pasif de olsa başlı başına yetiyo rock yada metal için.. :D
bu arada sen hangi sa modelini aldın ?
 
zuhalde bonus a taksit yok galiba...tnt müzik var bonusa 6 ay vade farkız yapan onunda online alışverişi yok :( sanırım mydukkandan 1.5 milyara 12 taksit yapıcam rg2550 yi..değermi sizce?bu arada rg2550z yi bekliyorum..
 
birde yeni modellerde zps3 diye bir teknoloji yapmışlar ama tam anlamadım..bunun amacı telleri cıkarttıgında köprünün ayarı değişmiyor tel taktıktan sonra floydu ayarlamak gibi bi derdi ortadan kaldırıyormu?
buda açıklaması:

After having relieved so many players from tuning nightmares, the Zero Point System is now available on selected RG Prestige models. The new ZPS3 utilizes Duralumin, an alloy known for aircraft material, drastically reducing its weight as well as the size of the cavity on the body back. Switcheable to floating setup.
 
Geri
Üst