Cort gitarlar hakkında

selam.Bende cort x2 gitar var.Sizce klavyesi rahatmıdır?Değiştirmek istiyorum ama sadece manyetikleri değiştirsem yeterli olurmu?Cevap verirseniz sevinirim
 
evet yani sapı rahtmı diye sormak biraz abes olmuş hocam gitarı kullanan se değilmisin zaten...ama kıyaslamak için daha iyi gitarlara bir bak senin gitarına göre sapı nasıl ondan sonra karar ver derim ben hiç fikrin yoksa yani
 
Kullandığı amfinin ekolayzır farkı da vardır tabi. Şunu söyleyeyim emin ol ki kx1, kx5 ten baya daha iyi bir gitar. Z44 te çok iyidir. Ordaki video daki tonu çok rahat alabiliyorsun.
 
gig hcase

Cort marka gigbag veya case var mı ( BEN BULAMADIM DA)gidipte cort gitarı ibanez veya esp case te taşımak biraz abest kaçar.Hardcase ile hardshell aynı şeyler mi ,kaliteli uygun harcase markalar (gitar markası olmayan ,türkiyede bulunan ) nelerdir?
 
Cort'un hardcase ve gigbagleri var normalde ancak burada satılıyor mu bilmiyorum Stage'e bir sor istersen. Noname olanlar da mevcut.
 
slm

ibanez 370dx yada ESP mh-50 (2004) e karslık gelen
fiyatı 400-500$ arsaı ln bi gitr önerebilrmisnz??

ayrıca 11x yada 6x kullananlar yorumlarını yazarsa sevinrm.
 
Re: slm

dvnblue3 demiş ki:
ibanez 370dx yada ESP mh-50 (2004) e karslık gelen
fiyatı 400-500$ arsaı ln bi gitr önerebilrmisnz??

ayrıca 11x yada 6x kullananlar yorumlarını yazarsa sevinrm.

Sanırım floyd-rose lu birşey istiyorsun. Viva Gold-II çok iyi gitardır. Ayrıca yeni gelecek EVL-K6 yı da düşünebilirsin. Bu aralar 2.el X-11 ler dolaşıyor alım-satım bölümünde. Onlar da iyidir. Ama ben olsam sabit köprülü birşeyler düşünürdüm.
 
o teknolojiyi bulursak işallah:)ama ben hiçbir forumda cevap alamadığımı haırlatarak söylüyorum yav kardeşim beu teller neden sustainden bu kada çok kaybediyor benim gitarda özellikle alt 3(sol-si-mi)telleri diyerek virgül koyuyorum noktayı koyacak arkadaşı bekliyorum açıkçası:)
 
şöyleki...özellikle gitarın sol si mi yani ince tellerinde olan bir sorun u yani atıyorum 12.perdeye basıyorum sol telinde bir iki saniye sonra tel ötmeyi bırakıyor yani birden kesiliyor sustain üstelik bir de elimdeki gitar sabit köprü yani bu kadar az sustain normal değil çünkü bu sorunun yaşanmadığı perdeler de var(9 ve onun öncesindekiler sol teli için)si telinde ise bu sorun daha alt perdelerde mevcut
 
Geri
Üst