Cort gitarlar hakkında

rastansaga demiş ki:
DoReMi ve Gür den bana sorarsanız DoReMi çok daha iyidir. DoReMi nin gayet uygun fiyatlarla satış yaptığını duyuyorum fakat Gür ile ilgili olarak, sadece nasıl kazık yenmiş onu duyuyorum. Ankara'dakilerin yarısının Cort'tan soğuma sebebi Gür müzik, tavırla ve davranışla olsun fiyatla olsun.

gur muzik bir kac ay once ibanez gax30'u 100$ pahaliya satiyordu. su anda da 150$'lik amfiyi 225$'a satiyorlar. doremi ve gur birbirine yakin yerlerde. isteyen istedigi yerden alis veris yapabilir.
 
ZimDeath demiş ki:
Sonunda bir katana sahibi oldum.Aradığım kx1f'yi forumda alım-satım bölümünden,bi arkadaştan aldım...Gitar çok temiz ve sorunsuzdu,dediği kadar vardı yani(sıfır gibi)...Neyse mavi renk düşünüyodum ama bu siyah-gri ve sanki yeşilimsi modelide çok güzel hatta daha bi hoş geldi gözüme...Gitar 2005 Kore üretimi ayrıca...Fazla kurcalayamadım ama gitar çok tatlı,bir an önce şu parayı denkleştirip yanına bi Microcube alacağım...Bu arada özellikle rastansaga ve diğer arkadaşlar yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler...

hehe artık sende bizdensin hayırlı olsun.:D yaşasın cort kardeşliği yaşasın KX1F kardeşliği :p :D :D :D :D kib.kolay gelsin.müzikle kalın.:D
 
Selam Cort G270 nası bi gitardır kullanan var mı aranızda lace sensor manyetikli olanı?Arttık üretilmiyo deniyo ama bulunursa almaya değecek bi gitar mı?
 
Fiyatı 500$ civarında, aslında benim bu gitara takılmamın sebebi swamp ash gövde ve lace sensor manyetikler dış görünüş olarak da güzel ama ton açısından bilgim yok deneme şansım olmadı gitarı...
 
Ben olsam 100$ daha ucuza daha yeni ve bence daha iyi olan G-260 alırdım. Alacağın G270 baya eski olacak.

İlla ki Lace Sensor diyorsan bence G-VT modelini düşünmelisin. Mighty mite ları beğeneceğini garanti edebilirim ama lace-sensor ler için aynı şeyi söyleyemem çünkü ben de hiç denemedim.

Kısacası ben olsam hepsinin içerisinden G-260 ı alırdım.
 
selam arkadaşlar,

bugün kx5 aldım ben de cort dünyasında yerimi aldım. yalnız birşey soracağım. fretlerin bazıları eskimiş görüntüye sahip parlak değil yüzeyleri,pas gibi birşeyler var. depoda çok bekleyince mi böyle oluyor? anormal birşey mi yoksa? tellerin de bazı yerleri paslı.

kendinize iyi davranın.
 
ilginç,hiç görmedim.iice bir sil bakalım pas mı kirmi passa götür adama geri söyle ama kirse olabilir.Telleri zaten değiştirceksin o sorun değil
 
endoftime demiş ki:
selam arkadaşlar,

bugün kx5 aldım ben de cort dünyasında yerimi aldım. yalnız birşey soracağım. fretlerin bazıları eskimiş görüntüye sahip parlak değil yüzeyleri,pas gibi birşeyler var. depoda çok bekleyince mi böyle oluyor? anormal birşey mi yoksa? tellerin de bazı yerleri paslı.

kendinize iyi davranın.

Hayırlı olsun. Aynen öyle, çok beklemiş ama depoda beklese bence pas olmaz. Vitrinde beklemiş olabilir. Yenisini isteyebilirsin çok rahatsız olduysan.
 
teşekkür ederim.depodan getirdi aldığım yer.beraber açtık.3-4 frette , yapıştırıcı sürerde üzerine yapışır sonra da parçacıkları kalır hani öyle bir şey var. çok rahatsızlık vermedi ama sormak istedim sizlere.ıslak bezle sildim ama tamamını çıkaramadım.sorun değil diyorsanız tamamdır.:)
 
ilteris demiş ki:
rastansaga demiş ki:

Hayret nasıl oldu :D Şaştım kaldım walla...

Açıkçsaı bu inf olayını ben de merak ediyorum. CortLord bi araştırırsan mesut edersin bizi...

Bir bakayım ama tam öğrenebileceğimden emin değilim. Sanırım Duncan designed manyetiklerini Cort üretiyor. Inf leri üretmemesi için de bir sebep yok. Ama şu an bilmiyorum.
 
Geri
Üst