Teoman

zebrail , arkadaşım salla gitsin :LOL: , teo ya gıcık olan insanların daha sonra bu fikirlerinden dolayı özür diledikleri alışılagelmiş bi olaydır ( kendisinin söylemiyle ( bkz . aktüel dergisi röportajı sayfa 26 veya www.teoman.com.tr haberler bölümü ) ) büyütmenin bi alemi yok , hatalı hatasını kabullenmişse ... ;) aslında dostum şunu söylemek gerekirse , kelimeleri bir araya getirerek yoğurduğumuz ve adına yazı veya metin dediğimiz şey biz insanların ruh aynası gibidir . anlayacağın , seviyelerini bazı insanların bu forumda kendi ifadelerinden görebiliyoruz ... yorumlara saygımız sonsuz ; ama yorumun amacı ve yapılış şekli işin değişmesine neden oluyo bazen ... bazı arkadaşlarımızca da daha önce dile getirildiği gibi : lütfen temiz ve iyi niyetli eleştiri ve yorum ...

yıkıcılık çok kolaydır , ama asıl olan yapıcılıktır ...
 
bu arada siraç ! '' yorumlara saygımız sonsuz '' cümlesiyle başlayan bölüm ve sonrası seninle ilgili değil haberin olsun . genel anlamda verdiğim bir mesaj sadece son bölümler sağlam insan ilşkileri adına , sana karşı bir nebze bile olumsuz bir eleştiri taşımıyor yani , bilgine sunarım ... yazımı okuduğumda sonlara doğru sanki biraz sana karşı negatif yönde bir eleştiri koktu gibi bu şekilde düzelteyim dedim kendimce kabul gördüğüm yanlışımı ... yanlış anlamaya ve anlaşılmaya imkan vermemek gerekiyo , yapıcı olmak gerek :!: ... ;)
 
aşk kırıntıları harika şarkı... Teoman'ın tekrar tekrar dinlenecek şarkılarından biri...

sadece klibi ve klip şarkısını fazla beğenmedim. Kötü değil ama ne biliyim beni sarmadı...
 
mükemmel bir albüm kesinlikle harika!!"2çocuk"şimdiye dek dinlediğim şarkıların kesinlikle en etkileyicisi ve "aşk kırıntıları" bana bir şiir yazdırdı..."renkli rüyalar oteli"ni dinlerken aynı olayı 3 farklı kişinin gözünden anlattığım 17 sayfalık bir öykü yazdım ve "kim"beni ilk dinleyişimde ağlattı...teoman seni gerçekten çok seviyorum

kendi adıma:TEŞEKKÜRLER
teşekkürler çünkü duygularıma bu kadar çok hitap edebildin,etmeye de devam ediyorsun...
teşekkürler çünkü şimdiye dek senin sayende hayatımın en güzel ve etkileyici yazılarını yazdım sanatçılar birbirinden etkilenirmiş ya işte ona inandım sayende,ilham kaynağı oldun bana:)
teşekkürler çünkü senin sayende bir kez daha anladım ki bu işte yoluma devam etmeliyim,yılmamalıyım,kalmamalıyım geride,olduğum yerde durmamalıyım...
son bir kez
TEŞEKKÜRLER!!
 
teoman ın ahı gitmiş vahı kalmış ses çok kötü klipte de apaçık gösteriyor kendini bu
yeni albümünde şebnem ferah la düet yapmış galiba
aşk kırıntılarına öyle duydum doğru mu bilmem
 
GORGOROTH666 demiş ki:
teoman ın ahı gitmiş vahı kalmış ses çok kötü klipte de apaçık gösteriyor kendini bu
yeni albümünde şebnem ferah la düet yapmış galiba
aşk kırıntılarına öyle duydum doğru mu bilmem
albümde bulunan bazı şarkıları kısık sesle söylemeyi tercih etmiş,albümü dinlersen bilindik teoman vokallerinin en güzellerini de görebilmen mümkün ayrıca...
bu albümde şebnem ferah'la bir düetleride bulunmamaktadır.aşk kırıntıları adlı şarkıda sarah nile cameron adlı bir bayanla düet yapmıştır,bu şarkının klibini de haftaya izleyebilirsin....kliplik yorumlardan kaçınalım,biraz zahmet edip bilmediklerimizi yazmış olabilirler diye foruma göz gezdirelim,çok da zor birşey olmasa gerek.
 
benayevsen demiş ki:
Kısık sesle bilerek söylemiş değil işte.. Teoman sesini kaybetmiş bu çok net gözüküyor.
bahsi geçilen şarkı dursun dünya,bilindiği üzere barlas erinç imzalı bu şarkı daha öncede yorumlanmıştı(gülhan,kutsal) bu albümde teoman değeri pek anlaşılmamış bu şarkıya tıpkı iki çocuktaki gibi kendisine göre daha sahicilik katmak için bu yorumu tercih etmiştir.bunu da çıktığı tv programlarında kendisi bizzat belirtmiştir. özellikle bu iki şarkıya o havayı katmak için--normalde sanatçılar albüm kayıtlarında temiz ses için genelde gece vakitlerini tercih ederler--sabah saat 7'de sesini iyice kısarak stüdyoya girmiştir ve bence bu iki şarkıya istediği ruhu katmıştır da.
 
Son konserini ele alarak söylüyorum... Teoman kendini dinlendirmeli inzivaya çekilmeli... Sesini kaybetmiş. Bundan 3-4 sene önce gayet iyi bir performans sergilemişti konserlerinde ama geçen gittiğim yeni albüm performansı çok çok çok çok kötüydü!!!!!
 
zebrail arkadaşıma katılıyorum , kendisinin de dediği gibi ; teoman bilerek o iki şarkıyı kısık sesle söylemiştir , bunu da geçenlerde frekans programına konuk iken yapmış oldukları söyleşide dile getirmiştir . canlı performansı hakkında pek fikir sahibi olmama rağmen şunu söyleyebiliyorum : teoman insanüstü bir varlık değildir tabii ki de , bunca yıl içilen sigara ve içki elbette bişeyler alacaktır ondan . sesi eskisi gibi pürüzsüz ve berrak değil belki ; ama bu '' ahı gitmiş vahı kalmış '' dedirtecek kadar değildir , hala müthiş derecede bir nefesi var mesela , kesilmiyo kolay kolay ... toparlamak gerekirse evet bi eksilme olduğunu kabul edebiliriz ama bu o kadar da abartılmamalı ... yani o kadar da kolay olmamalı gibime geliyor bir anda herşeyin bitmesi , bitirilmesi . bu arada teoman'ın cem karaca'nın anısına yapılmış olan albümde koro halinde söylenen şarkıdaki ( bu son olsun bu son ) sesi müthişşşşşşş ... o kadar saf ve duru çıkıyor ki ... bunu da belirtmeden geçemeyeceğim .
 
Geri
Üst