Teoman

bendee şimdi izledim şarkı süper klip sade ama güzel olmuş klipteki hatun müthiş ya :) teomanda dikkatimi çekiyo adam 38 yaşınada ama hiç yaşlanmış göstermiyo ya ne güzel
 
bence teoman aşk kırıntıları şarkısında düet yaptığı kızı(SARAH) kaçırmasın bida düet yapacaksada bu kızla yapsın.şebnem ferahtan daha çok yakışmış bu kız teomanın yanına.onu bırak ses olarakta çok uyuşmuşlar.
 
bence teoman aşk kırıntıları şarkısında düet yaptığı kızı(SARAH) kaçırmasın bida düet yapacaksada bu kızla yapsın.şebnem ferahtan daha çok yakışmış bu kız teomanın yanına.onu bırak ses olarakta çok uyuşmuşlar.
 
ya zaten bu kızla teomanın baya bi düeti var mesela mevsim sonbahar ve avucumda gökyüzü gibi parçalarda teomanla bu kızda yer alıyo ve kız galiba metro grubunun solistiymiş ama o grup dağıldı gibi şeyler var genede bence cok yakısıyolar
 
teoman ne olursa olsun çok iyi söz yazan adamlardan ..yani ilerde müziği bırakırsa yazarak da devam edebilir. ama üstündeki o boşvermişlik imajı bende her an intihar edebileceği hissini uyandırıyor :) ben aşk kırıntısında şebnemi dinlemek isterdim yine..ama kendisi galiba insanlardan tepki almamak için farklı biriyle çalışmış..
 
---Hayatı sevemiyorum,insanları sevemiyorum.Hayatın anlamına dair duygular yaşayamıyorum artık,bu yüzden DURSUN DÜNYA ya da dönsün farketmez,umarsızım senin yokluğunda nasılsa.
---Senin yüzündeki o hüzne dalıp gitmek için çok şey verirdim.Hatta bu kalpsiz dünyayı sevebilirdim ama AŞK KIRINTILARI bile kalmamış ki cebinde,bizi kurtarmak isterdim ama ben kendimi kurtarayım önce.
---Yaptığım işe,yaşadığım ilişkiye,kısacası her şeye yabancıyım.Kendimi köksüz hissediyorum,tutunacak hiç bir şeyim yok.Her şey çok hızlı akıyor.Tekrar RENKLİ RÜYALAR OTELİ'ne uğrayıp zamanı yavaşlatmak hatta yok etmek,kim olduğumu unutmak,sebebi aşk olan bir ölüm yaşamak istiyorum.
---Baksana dünyaya ve içindeki kirli savaşa.İKİ ÇOCUK birbirlerinin ölüm sebebi oluyor.Halbuki düşman kim ki bu savaşta.Hayaller eriyor, annelerine kabus olmuyor mu yaşam sadece!
---Bense aşktan ölmek istiyorum dedim ya.Ama seni de kaybettim.Artık KİM inandırabilecek ki beni sevgiye,kim bakacak ki hiç gülmeyen yüzüme.
---Ama zaman beni,ben zamanı harcıyorken boşuna,TESADÜFLER bana tekrar hatırlatıyor insan olduğumu.Sonuçta aşktan ölmek istiyorum insansızlıktan değil ki.
---Paramparça bölünmüşlükten uyanıyorum.Kendi kendime soruyorum ve cevaplıyorum UNUTAMADIM diye.
---Peki sen kaçıyor musun aşktan hala,susuyorsun ama kalbindeki KELİMELER bir şey ifade etmiyor mu sana!Ben hala uğraşıyorum belki de rastgele ama vazgeçmiyorum yine de.
---ÇOKTANDIR yaşıyormuş gibi yapıyordum.Bir zamanlar büyük aşklar hep senin olsun diye öğütlerdim insanlara,meğer kendi büyük aşkımın silinmesine izin vermişim.Yepyeni bir hayat için zamana ihtiyacım var yok ki ilacım,yara bandım.
---Ama ben anlarım kendimi,seni.Ben sararım,dindiririm tüm yaralarımızı,acılarımızı.Hatta ben oluştururum yazgımızı.Zaten başkaları nasıl anlasın.Biz hiç acıkmadan yiyenlerden,TERLEMEDEN SEVİŞENLERden olmadık ki.




NOT:Bu yazı Teomanın son albümü ve de eski röportajlarından alıntılarla hazırlanmıştır.Bir nevi yazan Teoman'dır.
 
Yeni albümdeki Aşk Kırıntıları'ndaki vokal kimdir bilen eden??Benzettiğim sesler var ama emin değilim :roll:
 
Hımm belki.Ama Metro dağılmadı eleman değişikliği var sadece ve Teoman yine işin içinde..Yeni albüm hazırlanıyor sanıyorum ki doğrudur ;)
 
aşk kırıntıları şarkısında düet yapan kişi sarah nile cameron isimli aslen amerikalı bir sanatçı....metro grubunun solistiyle alakası bulunmamaktadır,ayrıca kendisinin bu yaz döneminde çıkarmayı düşündüğü bir albüm çalışması var :D
 
Geri
Üst