Arcane (thrash & death metal) - Ankara

Thrash Metale hayran birisi değilim.Hatta elimden geldiğince az dinlemeye çalışırım...Fakat bu Arcane için geçerli olamadı Rock Station 9 dan sonra...Phronesis elemanlarıyla tanışmaydı,CD imzalatmaydı derken ilk şarkılarını kaçırmıştım...Neyse ki geri kalanlara yetiştim...Thrash sevmeyen (hatta bazı durumlarda anti-thrash bile olabilen) bir insan olan ben zevkle izledim,dinledim ve headbang yaptım performansta...Performans sonunda basçılarının penasını yakalayabilerekte güzel bir anı da oldu...Ayrıca belirtmeden edemeyeceğim:şarkı arasında verdikleri mesajla ve dinleyiciden aldığı tepkiyle sorumsuz gençlik kaygımı(seyirciden bahsediyorum tabii ki) boşa çıkarttılar sağ olsunlar...Arcane'e başarılar diler en kısa zamanda albümlerini beklerim...(Bunu diyen Thrash sevmeyen bir insan ;) )

Birde RSF 9 dan (görüntü kalitesi saçma sapan olan makinem ile çekmiş olduğum) bir sahne:
 
img30981yx8.jpg


madem öyle, bende yakaladığım harika bir kareyi paylaşayım sizinle...
 
Arcane 7 Martta Crossfire,Black Tooth ve R.T.D ile Rock Station'un 13. doğum gününde sahne alacak. 19:00 da başlayacak olan konserin girişi ise ücretsiz olacak.
 
yok yahu bu arcane elemanları insan degiller gercekten. kafa beyin hiç bişe bırakmıyolar adamda yahu.

birçok ilkin oldugu bi konserdi bu korayın uzun sureden sonraki ilk konseriydi asker sanırım baya yaramış koraya adaptasyon sorunu bile yaşamadı.tangun görevi basarılı bi şekilde eski sahibine devretti.

sercan gercekten arcane e acaip yakısmıs.arcane in tek sorunu davulmuş bunuda sercanı davulun başında görünce anladık gercekten harikaydı bence günün en saglam adamıydı.

ALLAHIM SANA GELİYORUZ....

ARCANE FOR YOU........
 
ARCANE - DEATHRASH LEGIONS!

sadece arcane için gitmiştim şahsen, bir an izleyemeyecem diye sıyırıyordum.. otobüsü dolmuşu hesapladık, ve tamamını izledik! zaten kısa kestiler çünkü, ondan önce çıkan black tooth aşırı derece de fazla süre durdu sahne de.. arcane ise, kısa kesip şunları dedi, "playlist daha uzundu fakat saat çok geç oldu, crossfire'a bırakmak istiyoruz sahneyi.. o yüzden son parçamızı çalıp inecez" zaten hayran olduğum arcane'e birkez daha bağlandım.. gerçekten çok kaliteli bir grup, belki de en sevdiğim yerli grup diyebilirim. bass'cı büyük abi ile ufak sohbet ettik, albümleri mart sonunda çıkıyor galiba..

arcane vokal askerden yeni geldi, 15 aydır arcane'e yardım eden yedek vokal, 2. parça da asıl vokal ile devir-teslim yaptılar..

tek bi cümle ile açıklamak istiyorum!
SOUL ARCANE, ARCANE FOR YOU!
 
Arcane gercekten cok iyiydi dün gece yanlız Cihan abinin gitarının sesi cok az geliyodu o biraz problem oldu benim icin cünkü hic duyamadım ama yinede süperdi basarılar
 
Dün gelemedik ama Koray'ın dönüşü ve Tangun'un sahneyi yeniden Koray'a devretmesi çok güzel olmuş.

Artık ARCANE ile RECTIFIER'ı beraber izleyebileceğiz. Off ulan off...
 
Geri
Üst