Demir Demirkan

eyw...bu arada ing.şarkılarını kötü bulanlar olmuş...tabi zevk olayı ama o kadarda kötü değil bence..tomorrow is another day i sevdim özellikle...
 
Dün konserdeydik. Saatlerce çıkmasını bekledik adamın. Koltuklarda uyuduk artık o gelene kadar. Kan beynime fışkırdı. Sonra bizimki elinde biraya geldi. Mikrofana yaklaştı gayet laubali bir biçimde bir fırt çekip "selam" dedi. Güzeldi tabi. Athena Gökhan da ordaydı. Daha doğrusu bi ara gözüktü. Bir de Emin olmamakla birlikte birisini Ogün Sanlısoy!a benzettim ama neyse ne önemi varki.
 
selam bungula, cuma akşamı konserde herkes vardı, ogün,hakan,sertab,erkin koray vs. ama az seyirci vardı ve bu da haliyle demiri ve bizi üzdü. ama cumartesi akşamı bursa konseri demiri çok sevindirdi ve kendine getirdi. orda herşey çok güzeldi ve salon tıklım tıklımdı.
 
Seyircinin sayısıyla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Akşama doğru gelip de gece 2'de çıkarsan bi yerden herkesin tepesi atabilir. Ayrıca biz salonda Demir'in sahneye çıkmasını değil, teknik arızanın giderilmesini bekledik. Anons edilmediği için siz anlayamadınız tabii bunu. Ama biraz dikkat etseydiniz, yada biraz pozitif yaklaşsaydınız görürdünüz apaçık bir şekilde.
Üstelik müzik kötüydü falan da demeyin hiç, Yeni Melek'in ses tesisatı berbattı. Sağa gidersin bas zırlar, sola gidersin tizler patlar.. Geriye gidersin soğuk olur, öne gelirsin ışıklar gözüne girer..
Yani adam zaten canı sıkkın çıktı sahneye, bir de üstüne bir sürü rezalet, moraller dibe vurdu tabii. Ama her şeye rağmen ben ibadetimi etmişim, gerisi hikaye.
Tapanzi.
 
dediğin doğru, lead vokal mikrofonu çok kısıktı kaç defa söyledik, yapılacak bişey yok dendi, zaten konser başladı mikrofonlor frekansa girdi bir ton tantana yeni melek fiyasko gerçekten ama olay alt gruptan onların yaptıkları ayarlarla veya diğer aletleri farklı kullanımlarıyla ilgili bu.ertan'da o akşam dert yanıyordu, yapılacak bişey yok ne zaman alt grup olursa böyle şeyler oluyor diyordu.
 
(bence) yetenekli bi gitarist deil (ayrıca yetenek yoktur çalışmak vardır). bizde böyle solo albüm yapıp adını duyuran gitarist sayısı çok az olduundan iyi gibi geliyo. hala şarkılarında türk ezgilerini kullanarak rock le veya heavy ile bizim dogu etkilenimli gamları kullanıyor (belki de bilinçli yapmıyordur). hele klibi çok zırva böyle bi karizmatik görünme çabaları :p, söylerken saçma bi surat ifadesi suratta kaşlar çatık fln.. bu kadar az gitarist olunca böyle olanlara da yetenekli fln denir türkiyede. gerçek virtüözlüğü bilmeden her eline ibanezi alıp, akor çalmayanlara virtüöz denmesi de bayaa komik. kötünün iyisi, 'gerçek iyi' değildir.
 
buraq yasin kac necisin..nasi muzik yapiyosun..yada yapamiyomusun bilmiyorum ama..ordan oturdugun yerden viik voook kotu viik iyi deil voook klip kotu..ciik heavy metal falan demen cok yersiz bence..laf ettigin adam turkiyedeki en iyi produktorlerden biridir..bilmem produktorun anlamini biliyomusun..ayrica dunyaya neyin gecirilecegini bilen..bunuda eurovisionda ispatlamis biridir..bunu bilmeside herkesin hoslanacagi bisiyi yapma zorunlulugu getirmez..iyi gitarist degildir lafi ise ancak we ancak sana gitar calarken ustasin senin elini opim dedigi gun sarfedebilcegin bi cumledir..senin begenmedigin gitarist 1 ay sonra almanyaya cok ciddi bir firma ile album cikartmaya gidiyor..darisi basina isallah..sende bigun ciddi bisiler yaparsin..yapanlara bok atmayibiraktigin zaman elbette... esen kalin..
 
Geri
Üst