Demir Demirkan

25 cumartesi konseri

sonunda ikinci ayağıda sağ salim tamamladık gene çok eylendik çok şarkı söyledik üstüne üstlük tanıştık falan konser daha kalabalık daha eylenceli geçti cumaya nazaran bir kaç kendini bilmez dışında (Kahpe yi söyledikten sonra hala kahpe diye istek çığıran bir arakdaş vardı) herşeye rağmen çok güzel bir konser oldu bir gün daha konser olsa herhalde uykusuzluktan ölicem ama demir'e değer valla doyurdu bizi muziğe adam gibi adam ve sadece GİTARİST...

21 nisan da tekrar izmir deler burdan duyuriyim İzmir Kemancı...
 
adamdaki zeka - yetenek kombinasyonuna hastayım. türkiye şartlarında daha iisini yapabilecek biri olduuna da inanmıyorum.. parçalarındaki sound lar olağan üstü ; incelediğinde mona lisa gibi bişe çıkıyo karşısına insanın........ abi kralsın ya daha ne diyeyim!
 
disgrace21 demiş ki:
adamdaki zeka - yetenek kombinasyonuna hastayım. türkiye şartlarında daha iisini yapabilecek biri olduuna da inanmıyorum.. parçalarındaki sound lar olağan üstü ; incelediğinde mona lisa gibi bişe çıkıyo karşısına insanın........ abi kralsın ya daha ne diyeyim!


Herşeyi gayet iyi tespit edip olayı çok iyi özetlemişsin arkadaşım harfiyen katılıyorum.
 
bence eski albümleri dahil hiçbir kötü şarkısı yok ya süper bayılıyorum bu aralar hem demir abimiz sık sık gelmeye başladı izmiree çok seviniyorum ya süper bişiy bu
 
DD SEVGİSİ BU OLSA GEREK ;) :p 8) yorum yapmaya gerek yok her şey açık 8) iyi seyirler arkadaşlar...

Merhaba Arkadaslar,



Demir demirkanla ilgili bir video klip yaptık. Vaktiniz ve zamanınız varsa indirip dinleyebilirsiniz.

İlk iki video birbirene yakın. 3. video nun müzikleri Çağdaş Yarmana ait. Gece geç saatlere kadar ertesi güne yetiştirmek için yapmıştık.

Yaptığımz bu videoları Demir Demirkanın Yüxexes Prog. ramına konuk oldUÐUnda Güven Erkin Erkala Yolladık. Güven yardımcı oldu bize adres verdi yolladık ve demirin eline ulaştı. Demir abi beyenmis. bizde link ölmeden sizle paylaşmak istedik biraz geç oldu ama..

Ayrıca kütahyadan bir arkads Demirle ilgili site kuruyormuş bana ulaştı benden bazı şeyler istedi Videolar ve resimler dahil her şeyi yolladım ve 1 haftaya kadar açılaçakmıs. Kendi demir fanı ve çok emek harcadığını söylüyor. Bakalım ortaya neler çıkacak.

Sevgiler

ferock:)

ELLERİNİZE KOLLARINIZA YÜREÐİNİZDEKİ SEVGİYE SAÐLIK DOSTLARIM ;) HELAL OLSUN...

1. klip : http://rapidshare.de/files/14761883/Demir_Demirkan_Resim_Video_Klip4_53.wmv.html

2. klip :
http://rapidshare.de/files/14759189/Demir_Demirkan_Resim_Klip2.wmv.html

3. klip : çağdaş ve ferock ikilisi :) :p 8)
http://rapidshare.de/files/14758202/1_25_demir_demirkan.wmv.html
 
Ferock'muzu ve Çağdaş'ı yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ediyoruz. Gerçekten çok güzel olmuş. Bir de "sololar" ın çaldığı bi video klip yaparlarsa çok daha memnun oluruz.

Not: Ferah'çım benim çektiğim fotoları da kullanabilirsin klipte. Telif hakkını bağışlayabilirim :))
 
of çok güzel ya sonunda resim klipli olarak harika valla...

ellerinize sağlık arkadaşlar saolun

demirdemirkan fan forumumuz da açıldı arkadaşlar haberniz olsun elimizdeki bütün konser resimlerini koyucaz siteye güzel olucak güzel... 8)
 
Geri
Üst