Echoes

LiMoN demiş ki:
- Vokaliniz "bitsinde bi an önce gidelim" modunda gibi bir izlenim bıraktı bende, sahnede kendine, grubuna ve mikrofouna güvenmeli ve bunu da izleyenlere yansıtmalısınız. Açıkçası sahnede yüzü 5 karış asık bir vokal dinlemek hoş değil. Ama belki bir süre sonra yani tecrübe ederek zamanla kendiliğinden de gidebilir.


Evet doğru bir eleştiri...
Çok suratsız bir vokalist bu kardeşim... :LOL:
Şahitlik ederim.. :LOL:


*dayak yiyecem sonra :D
 
abiler nolmuş ya son haftalarda kış uykusunda olduğumdan kelli hiç takip edememişim sizleri ya kusura bakmayın
çok özledim vallaha sizi en kısa zamanda tekrar izlemek istiyorum nerde çıkıyonuz bu aralar?var mı bişeyler gelelim?vallaha abi bi izliyeh sizide kulaklarımızın pası gitsin
 
LiMoN demiş ki:
Arkadaşlar sakin olun... Amacım yermek kötülemek değil... Sadece gözlemlerimi paylaşmaktır amacım, ha kale alırsınız almassınız oda sizin kararınızdır.

.... ama birazda eleştiriye açık olmakta fayda var, hele bu eleştiri iyi niyetle yapılmış ve tanıdık bi yerden geliyosa...

Velhasıl, başarılar....

Biz düzgün yapılmış eleştiriye her zaman açığız buna emin olabilirsin. Zaten dikkat ettiysen sana yorumun hakkında herhangi bir cevabı biz değil bizi dinleyenler vermişler.
İyi dileklerin için teşekkürler...


Threamerx, Aramis, Specialneeds yorumlarınız için sonsuzzzz teşekkürler. Umarım daha güzellerini yaşayacağız. doğru zaman ve doğru mekanda buluşmak dileğiyle... :p
 
Nefis bir repertuvarınız var. Keşke şunu da çalsaydınız dediğim bir parça bile yok. Hepinizle tek tek tanışmayı istedim ama fırsat olmadı. En kısa zamanda umarım. Konser için ellerinize sağlık...
 
sizi yolcu rock barda izlemeye geldim eğer ankara'da olsaydım bizim okula geldiğinizde de izleyecektim sizi ama olmadı bir türlü. Mükemmel bir repertuarınız var ve kanımca siz bu repertuarın hakkını veriyorsunuz. Müzik hayatınızın başarılarla dolu olmasını temenni ederim.

p.s. özellikle basçınızı çok beğendim, adam çok eğleniyor çalarken. helal olsun.
 
Hepinize sonsuz teşekkürler,odtü müthişti ve biz çok eğlendik..
sevgili amoremorte çok saol yorum için ben hala rockout yorgunluğunu üstümde taşıyorum..

sevgili limon yorumların ve eleştirilerin için tşkkrler.baraka günü konserin hemen öncesi stüdyo çalışmamız vardı braz yorgunduk ve barda az kişi olmasını fırsat bilip yeni hazırladığımız parçaları çaldık o yüzden eksik bişeyler olması mümkündür..ama vokalimiz dahil grupta herkes 1 tane seyirci olsa bile çalarken söylerken keyif alır ve o seyirciye saygı gösterir..bi dahaki konsere gelmeni umuyorum..

Echoes 11 mayıs'ta GAZİ MMF'de 17:00
 
Daha önce sizi odtü 'de rock'n blues günlerinde dinlemiştim. Bu ne la birileri Pink Floyd çalıyo, harbi harbi çalıyo demiştim. Bahar şenliklerinde de izleyecileriniz arasındaydım. Olayın sadece Pink floyd 'dan (ki sadece o olsa bile yeter) ibaret olmadığını anladım. Walla sözde sahne öncesi içmeyecektim, saat ikide içmeye başladım sayenizde...
 
Urazcım çok sağol. Eğlenerek çalabileceğimiz iyi ve özgün bir repertuvar olsun istiyorduk zaten çünkü biz o dönem müziklerini çok ama çok seviyoruz.
Müzisyenlerden gelen yorumlar kendi adıma çok önemli tonyboywilliams, seni eğlendirebildiysek ne ala :) ne mutlu...

words_inadequate umarım başka sefere dinleme fırsatın olur.

amoremorte umarım tanışırız bir gün :)
 
echoes5rd.jpg
 
bugün yine çok güzel bir "Echoes" performansı izledik. gerçekten tebrik ediyorum hepinizi. süper müzik süper elektrik daha ne olsun :D yarın yine sizden önce ya da sizden sonra çıkacağız. ne mutlu rock n roll diyene :D
 
echoes echoes echoes... elinize ağzınıza sağlık,cok keyifliydi gerçekten... umarım siz de memnun kalmışsınızdır..
sizle aynı sahneyi paylaşmaktan çok keyif aldım... başarılar
görüşürüz...
 
Yine mukemmel bir konser verdiniz.Uzun zamandir echoes dinleyememistim iyi geldi.Ayrica konserden hemen sonra Koray'in alacaklilardan kacar gibi apar topar kosarak olay yerinden uzaklasmasida mukemmeldi.Sanirim baska bi konsere yetismeye calisiyordu.Kameram olsaydi da cekseydim keske.
 
Müthiş bir konserdi yine harikaydınız söylenebilecek fazla bir şey yok sizin gibi insanları hep sahnelerde görmek isteriz başarılarınızın devamını dilerim..
 
arkadaşlar tebrik ederim, güzel performanstı (GUMMF) repertuarınızı ayrıca sevdim fakat kolum bras ağrıdından dolayı oturmak zorunda kaldım sizi izlerken..basçı arkadaşımı ayrıca tebrik ediyorum çalarken keyif aldığını görmek beni çok mutlu etti..
başarıların devamını ve tekrar izleyebilmeyi diliyorum..
sevgi,saygı..
 
Geri
Üst