RectifieR (Thrash Metal) - Ankara

Yukarıda flyer şeklinde girdiğimiz Dimebag anma partisini (8 aralık Yolcu) gruplarımızın iyiliği amacı ile iptal ettik.
Grupların bizim etkinliklerimizde (ki bu defaki sadece fan'lıktan kopup gelen bir anma etkinliği idi) sahne alacakları için kimi tehditlere maruz kalmaması açısından en hayırlısı budur.
Kusura bakmayın RECTIFIER...
 
Rectifier'ı tehdit edecek adam var mı bu alemde..

O değil de, ilgimi çekti bu olay.. Dur bakalım, Pazartesi gecesi Santra'da ele alınır elbet bu konu..
 
Rebel_Werewolf demiş ki:
Yukarıda flyer şeklinde girdiğimiz Dimebag anma partisini (8 aralık Yolcu) gruplarımızın iyiliği amacı ile iptal ettik.
Grupların bizim etkinliklerimizde (ki bu defaki sadece fan'lıktan kopup gelen bir anma etkinliği idi) sahne alacakları için kimi tehditlere maruz kalmaması açısından en hayırlısı budur.
Kusura bakmayın RECTIFIER...
Sanırım tehdit olayını yanlış anlamadım. O zaman şöyle diyorum: HEPSİNİN A.Q. buyursun beni de tehdit etsin.
 
Purgatory demiş ki:
Rectifier'ı tehdit edecek adam var mı bu alemde..

Tehdit güzel bir tabir olmuş olayın iç yanını bildikten sonra.
Rectifier'ı tehdit edecek adam var olmasına var; neticesinde kimin elinde güç varsa tehdit etme yetisi de ondadır. Ama Rectifier bu tehditlere nasıl karşılık verir, bence bir taraflarıyla güler. :LOL:
 
herkese merhaba;
oncelikle konserın ıptal olma sebebını deniz ile yaptıgımız konusma sonucu ogrendık ve thrashgun ve exodus deniz in bu olayı ogrendıgı zaman verdıgı tepkıler bırbırınden bagımsız olarak aynıydı. bunu buradan tekrarlamak ıstıyoruz. deniz 8 aralıkta herhangi bir konser duzenlerse cıkmaktan cok buyuk mutluluk duyacagız ama duzenlemez ıse de baska herhangıbır etkınlıkte yer almamız olası degıl. baskalarının onemsedıgı ve arada kaldıgı seyler Rectifier'in zerre kadar umrunda degıldır. Rectifier'a herhangi bir tehdıt gelmemıstır ama sanırım baska grupların basına gelmıs. konserı de deniz gruplar arada kalmasın dıye ıptal edıyor. dogrusunu soylemek gerekırse eger olay denızın anlattıgı gıbıyse ortada kalacak bırsey yok. eger bır taraf olmak gerekıyorsa herkes tarafını secer.olay eger anlatıldıgı gıbıyse ve Rectıfıer'a benzer bır tehdıt gelseydı kımsenın o konsere cıkacagımızdan kuskusu olmasın. bunu yaparkende ne gelecek kaygısı guderız nede bugun gotu kurtarma pesıne duserız. ama deniz in bize anlattıgı kadarı ıle olay tehdıt uzerıne degıl ''o tarafta ısen bızım tarafa ugrama'' seklınde gelısmıs bır olaydır. yani diger taraf bu konsere cıkarsanız bızımle ılıskınızı kesın demıs. herkesın boyle bır tavır koymaya hakkı vardır. bu olay uzerıne Rectıfıer olarak karsı taraf ıle konusmadan yorum yapmayız. fakat umarım kımse karsımıza bu sekılde bır tavır ile cıkmaz bunu yapan deniz de olsa ugur da olsa bunu yapan kısı ıle ılıskımızı keserız.
 
Tehdit olayındaki mesajımı fazla sansasyonel yorumlamışsnız arkadaşlar.
Ben bunu büyütülecek bir şey olarak görmüyorum. Tehdit dememeliydim belki de...
Bu kadar büyütmeye gerek yok, beni sevmeyen birileri (ki çok normal benim de sevmediğim tonla adam var şu piyasada, tonla da adam olmayan var) bu partinin yapılmaması için çaba harcadı. Kendi eş dost gruplarına çıkmamaları gerektiği yolunda dostane nasihatlarda bulunmuşlar. Saygı duyarım.

Grupların bu tarz adamlar (ya da adam olmayanlar, kişiden kişiye değişir) ile benim aramda kalmaması için ben bundan sonra etliye sütlüye bulaşmadan gider izlerim etkinlikleri sıradan bir biletli kişi olaraktan.
Gruplar da sadece müziğini yapsın, bu tarz meselelerde arada kalıyor olmaları beni gerçekten üzer.
Ben bu kutuplaşma çabalarına taraf olmak istemiyorum. Elini eteğini çekmiş biriyim, hukukçu olacağım, müzikten kariyer yapmak gibi heveslerim, amaçlarım yok zaten. O yüzden çok da inatlaşma taraftarı değilim herhangi birisi ile...

Bu konuyu kapatabiliriz sanırım. Çok da sansasyonel yorumlamayın.
Bu konuda benim de hatam varsa, özür dilerim tekrar.
Herkese saygılar.
 
tangunun dogum gununu kutlamak ıcın forumlara ıhtıyacımız yok. herkese sanal ıletısım yolları yerıne somut ıletısım yollarını tercıh etmeyi onerıyorum.
 
Oh be ne güzel demişsin. Bir nebzeye kadar geyikler çeviriyoruz ama doğum günü mesajlarını da forumlardan kutlamamak lazım artık. Bir zahmet telefon edin ya da mesaj atın gençler.
 
Söylediklerinize kesinlikle katılmıyorum bazı nedenlerden dolayı ama tartışma yaratmamak için hiç ayrıntıya girmiyorum. Forumlar konusundaki tutumunuza saygı duyarak ve yukardaki mesajımı da silerek konuyu kapatıyorum.
(Bu mesaj da Rectifier'ın müziğiyle alakalı olmadı ama bunu herkesin görebilmesi açısından buraya yazmam gerekiyordu)
 
southerntrendkillnq4.jpg
 
ankara metal tayfasının nın exodus konseri konusundaki heyecansızlıgını anlamamak ıcın kor olmak lazım ama gene de biz bugun cekırdek THRASH kıtlesıne saf THRASH calmaktan dolayı cok mutlu olacagız.
 
re

Rectifier konsere çıkamamanıza gerçekten çok üzüldüm.Exodustan önce sizleri o sahnede görmeyi çok istiyodum,özellikle exodus deniz senin için ne kadar kötü bi durum oldugunun farkındayım..Gerçekten sizi takdir ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum..Thrashfire olarak her zaman arkanızdayız...
 
Bir insanın hayranı olduğu bir grupla çıkması müthiş birşey olurdu gerçekten... Çıkamayacağınızı duyunca çok üzüldüm ama baba adamlarmış organizasyonun yapmadığını adamlar yaptı isminizi söylemeleri bile gurur verici...
O sahneyi hakediyordunuz... :evil:
 
Şimdi duydum ve 100 kişi olayından filan daha fazla şok etti beni bu haber. Valla geçmiş olsun diyorum, mükemmel olurdu hem Rectifier hem de seyirciler için.. Yazık..
 
hayatımızın olayı degıldı EXODUS konseri. hayatımızın fırsatı da degildi. ama bizim için onurdu exodus ile birlikte calabılecek olmak. yaptıgımız muzıgın en ıyı orneklerını Sunmus bır grup ıle bırlıkte calıyor olmak bızım ıcın cok gurur verıcı bırseydı. 8-10 yıl arası bu pıyasanın ıcındeolan adamlar olarak turkıyede alt grupların neler yasadıgını ne gıbı zorluklarla karsılastıklarını adımız gıbı bılıyorduk. konserden once aldıgımız bır karar vardı. kesınlıkle ve kesınlıkle bize ''size hayatınızın fırsatını verıyoruz daha allahtan belanızı mı ıstıyorsunuz cıkın calın ının'' muamelesı yapılırsa adamlara cok kısa bır sekılde s.ktırı cekecektık.

konser gunu organızasyonun tecrubesızlıgınden(kesınlıkle kotu nıyet degıl) kaynaklı cok komık bır sebep ıle calamadık EXODUS konserınde. aslında calamamak ıcın bır sebep degıldı bızım ıcın MIXERDE YER KALMAMASI. ama bız saklıkente ne oluyo dıye ogrenmeye gıttıgımızde EXODUS KONSERININ OLACAGI BILE KESIN DEGILDI. ama saklıkentte gecırdıgımız 30 dakıka ıcınde o kadar komık olaylara sahıt olduk kı konsere cıkmak ıcın ıcımızde ne ıstek kaldı nede bunu zorlayacak guc.
gerckten ONUR SABUNCUNUN dustugu duruma cok uzulduk ama konsere cıkamamızakı tek sorumlu ORGANIZASYONDUR VEKESINLIKLE RECTIFIER A BIZI RAHATSIZ EDECEK BIR TAVIR TAKINILMAMISTIR. emınım kı ONUR bızım o konsere cıkmamızı ıstıyordu.

bizim derdimiz ankaradaki 100 kişilik THRASH tayfasına calmak degıldı. onlara zaten caldık defalarca. EXODUS un altınca calabılmıs olup forumlara girip BIZ EXODUS ALTINDA CALDIK ARTIK SIZEN DAHA BUYUK GRUBUZ demek te degıldı. RECTIFIER ın tek derdı vardır: BIZIM KAFAMIZDAKI HER INSAN ILE YAPTIGIMIZ MUZIGI PAYLASMAK!!! EXODUS KONSERINE CIKAMAMAK TA BUNUN ONUNDE HICBIR ENGEL TESGIL ETMIYOR!!!!

sonuc olarak dun ondan fazla kısı bize biz aslında sizi izlemek için geldık dedı. istanbuldan gelen NAKI VE BARIS baba biz ASIL sizi merak edıyorduk dedı. kulıste gary holt BIZE ne kadar uzgun oldugunu HISSETTIRDI. adamlar sahneden bızım ıcın LESSON IN VIOLENCE caldılar. EXODUS kadar ıcten bır grup ıle aynı sahneyı paylasmamız gerektıgını dusunen ınsanlar olması kadar ne gurur verebılır bize.

SELIM e yaptıgı her sey ıcın cok tesekkur edıypruz. adam canını dısıne taktı bızı mutlu etmek ıcın. SELIM VRLIGIN YETER bunu bıl yeter...

aynı zamanda blacktooth tuna da yaptıgı her hareketle ve soyledıgı her sozle bizi cok mutlu etti.

BERKAY ALI VE ARCANE KAAN KEREM DENIZ CAGLAR A DA GRUBA VERDIKLERI TUM DESTEKTEN DOLAYI TESEKKUR EDERIZ.

BIZIM BU KONSERE CIKAMAMAMIZDA COK BUYUK MUTLULUK DUYAN BELLI BIR KESIMI DE COK IYI BILIYORUZ. UMARIM BIZI EN KISA ZAMANDA KARSINIZA ALIRSINIZ. CUNKU SIZLER BIZIM YUZUMUZE GULUP ARKAMIZDAN KONUSMAYA DEVAM ETIGINIZ SURECE BEKLEMEDIGINIZ BIR ANDA O SIRITAN SURATINIZA ŞAMARI YIYECEKSINIZ.(konser oncesı yasanan yanlıs anlasılma ıle hıcbır ılgısı yoktur)

DUN KONSERE GELIP PARCALARI HEPBIR AGIZDAN SOYLEYEN 100 BILETLI SEYIRCIYE SONSUZ TESEKKURLER.
 
eğer çıksaydınız sahneye, sizi ikinci kez izleyecektim. ve Barış'ın gelipte, "abi rectifier çıkmıyormuş" dediği an, beynimden vurulmuşa döndüm ve ilk tepkim, "hsskktrrr" oldu. ne kadar inanırsınız bilmem ama, ben %60 exodus için geldiysem, %40 lık oranla da rectifier için gelmiştim. RSF'09 da ilk defa izledim, o günden beri aklımda o performansınız. en yakın zamanda görüşmek dileğiyle. eyvallah

deathtrip
 
Geri
Üst