Kanca (Rock) - İzmir

uzaklardan da olsa... kutlarim kucugun (!) gelisini! adini merak etmekteyim, karar kilabildiniz mi? neseli, mutlu, huzurlu ve bol gulucuk dolu buyumesi dilegimle!!!!!!.....
 
Uzun zamandır cevap yazamıyorum çünküm bezdir, altaçmadır, gaz çıkarmadır gırla gidiyor ve de uyku yok.. :) Adını henüz koyamadık, çünkü hiçbir ismi yakıştıramıyoruz, kargaya yavrusu kartal görünür derler ya işte ööle.. Herkese çok teşekkür ederim, programlara aralıksız (kemo günleri hariç) devam ediyoruz, kendinize ii bakın en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...
 
Merhaba Yiğiy bey, öncelikle sizi çok tebrik ederim, kendi adıma çok sevindim. Şu internet ne kadar lütuflu bir şey ki böyle güzel gelişmelerden haberimiz oluyor. Ben, yaklaşık iki ay kadar önce Üçyol' dan İzmir' e geldiğimde sizi dinlemeye gelmiştim, orada da sizi ne kadar beğendiğimi belirtmiştim, biraz laflama şansımız da olmuştu, umarım hatırlamışsınızdır.
İsim bulamamış olmanıza üzüldüm, bir o kadar da sevindim, umarım Üçyol' da da sahneye çıkmaya karar verirsiniz ve küçük yavrunuzu beraberinizde getirirsiniz. Böylece bizler de delikanlıyla tanışma fırsatına nail oluruz, hep beraber bir isim üzerinde de uzlaşbiliriz.
Belki orada biraz kaynaşırız da ben de görümce, elti gibi bir sıfat elde edebilirim.

Bay for nav.
 
atmayın be... soyadına uygun olsun bi kerem...
bence ATTİLA :) güzel... benim soyadım öyle bi şey olsaydı CENGİZHAN, koyardım, o ayrı... :))))) ( yiğit sen anla)
neyse hepinizi seviyorum tabi..... gecenin bi vakti bu kadar oluyo....

şaka bi yana benim yiğit e az buçuk çekecek bi çocuğum olsaydı ismini NEFES koyardım o ayrı... kulaklara küpe ola......
bol başarılar, yeni bebek kancaya da uğur getirecek, yolunuz açaık ola....
 
öncelikle bu akşam için hepinize teşekkürler!!! elinize , ağzınıza sağlık...
yiğit bey ve eşini bugun tebrik etsemde yine tekrarlamak istiyorum , hayırlı olsun , allah analı babalı büyütsün ve umarım herşey "istediğiniz gibi güzel" olur !!!

gruptaki herkes çok başarılı , gerçekten tebrikler ... özellikle yiğit ve gitarist arkadas ( henuz tanısmadık kusura bakmayınız) gercekten son derece başarılı .Bende gitaristim ve arkadaşı gerçekten içtenlikle tebrik ediyorum , başarılarınızın devamını diliyorum.

Yiğitçim beraber bi şarkı çalma teklifin için çok teşekkürler , estağfurullah dedim çünkü çok iyi çalıyorsunuz ve sizi dinlemek bana aşırı keyif veriyor , tekrar çok teşekkürler...

iyi çalışmalar diliyorum ve herkesin alsancağı boş bırakmamasını diliyorum !!! barı desteklemeyin , her zaman sahneyi destekleyin , Kanca da bunu son derece hakediyor hatta izmir de çoğu gruptan fazla hakediyor ! Tekrar hepinize teşekkürler , başarılar...

özcan
 
thorax demiş ki:
öncelikle bu akşam için hepinize teşekkürler!!! elinize , ağzınıza sağlık...
yiğit bey ve eşini bugun tebrik etsemde yine tekrarlamak istiyorum , hayırlı olsun , allah analı babalı büyütsün ve umarım herşey "istediğiniz gibi güzel" olur !!!

gruptaki herkes çok başarılı , gerçekten tebrikler ... özellikle yiğit ve gitarist arkadas ( henuz tanısmadık kusura bakmayınız) gercekten son derece başarılı .

...

özcan
Teşekkür ederiz,ben Özgün,tanıştığımıza memnun oldum :D tanışmış olduk :)
 
Geri
Üst