Kanca (Rock) - İzmir

Bizi dinleyerek eğlenebildiyseniz ne mutlu bize, demek ki bişiyler yapabiliyoruz.. :D :D
Bu hafta galiba sınav haftası, tüm öğrenci arkadaşlara başarılar dileriz...
Sınavlar aksatılmamak şartıyla aşağıda belirtilen gecelerde sizleri görmek isteriz...
5 Aralık Salı Beri Blues Bar
6 Aralık Çarşamba Guardian
8 Aralık Cuma Opus (Alsancak)
9 Aralık Cumartesi gecesi henüzbelli değil arkadaşlar ama en geç salı günü size duyurabileceğiz diye tahmin ediyoruz.. Herkese sevgiler saygılar, öğrenci arkadaşlara tekrar başarılar..
Bu arada Roxanne, harbiden görüşmedik bayaaadır, Kanca'da sizleri özledi efem..En yakın zamanda görüşmek dileğiyle..
Müzikle kalın..
 
ya partiler canımıza okudu valla kanca sevenlere duyurulur salı full kanca repertuarı ayrıca çarşambadan itibaren son sürat yeni şarkılar . kanca benim canım kancadaki herkesi çok çok seviyorum . teşekkürler hepimize hihahoo
abi çok fena espirim geldi salı duman etçem sahneyi :)

özgün süpermiş simulator ya , bayıldım valla :)
salı görüşürüz
 
alaam yareppim, sen tunayı espri yap diye mi gönderdin bize?
bu arada arkadaşlar, çarşamba günü beride bir partide voodoonun çalması gündemde, eh doal olarak özgürün de tabi!
ve bi de eşimin doumgünü olması sebebiyle galiba sadece bu çarşambaya yönelik bir iptal sözkonusu olabilir, olabilir diyorum!!(kesin diil anlamına gelmektedir)... walla biliyorum bizim program sallaya sallaya makaraya döndü artıkın ama tüm KANCA severlere önümüzdeki haftadan itibaren sabit program garantisi verecez artıkın..bu durum için noolur kusurumuza bakmayınız (özellikle benim).. sizleri seviyoruz..
tabi anlayışlı bar işletmecilerini de... :D
kendinize ii bakınız, hoşçakalınız..
 
ya arkadaşlar ne geceydi ama ya kelimelere dökemiyorum ne diyim bilmiyorum . ellerinize kollarınıza sağlık mükemmel bir gece geçirdim . yiğitin ameliyatından sonra dinlediğim en müthiş kancaydınız. ne diyim bilmiyom öle işte yaw duman ettiniz ortalığı:)
bu arada roxanne ; önce bi korkuttun pıstırdın bizi oturduk yerimize ama sonra çok tatlı bi insan olduğunu anladık :) seninle tanışmak güzeldi(sigara için çok teşekkürler)
KANCA HEP BÖYLE KALIN (biz fanları unutmayın :))
 
animahoni demiş ki:
ya arkadaşlar ne geceydi ama ya kelimelere dökemiyorum ne diyim bilmiyorum . ellerinize kollarınıza sağlık mükemmel bir gece geçirdim . yiğitin ameliyatından sonra dinlediğim en müthiş kancaydınız. ne diyim bilmiyom öle işte yaw duman ettiniz ortalığı:)
bu arada roxanne ; önce bi korkuttun pıstırdın bizi oturduk yerimize ama sonra çok tatlı bi insan olduğunu anladık :) seninle tanışmak güzeldi(sigara için çok teşekkürler)
KANCA HEP BÖYLE KALIN (biz fanları unutmayın :))
teşekkürler...... :)
tanıştığımıza bende sevindim...bu gece gerçekten çok güzeldiiiiii çooooookkkk eğlendik, güldük, ağladık; ne de olsa istek gecesiydi....... :)
ama ben sound olayını yiit in ameliyatına bağlamıyorum da beri nin ses sistemine bağlıyorum......düzenlenmiş biraz daha iyi olmuş sağolsun :p
bi de gecenin son akorunu ben vurdum....eheheheheh....mutluyum....yine olsa, yine yaparım.....özgün e teşekkürlerimi sunar, çok yetenekli olduğu için dayanamayıp yanına geldiğimi itiraf ederim....ehehehhe.................
 
:D:D Arkadaşlar,bugün hakkikaten keyifli ötesi bir geceydi...Az sayıda dinleyici olmasına rağmen,bu dinleyicilerin "öz" olması herşeye bedeldi :) Çok teşekkür ediyoruz hepinize,eksik olmayın... Sound bugün beni de şaşırttı,çok iyiydi hep böyle olsun umarım.
Evet doğrudur ;bugün programın en son notasını benim gitar aracılığıyla roxanne vurmuştur :D

Kanca yı seviyorum,müziği seviyorum,müzik yapmayı da seviyorum, e daha ne, çalalım hepbirlikte... :D:D:D
 
bu arada animahoni, atılacan okuldan haberin yok..:D
azcık yüklen sınavlara falan, bak mecheng nası çalışıyo? adamın suratını görmüyoruz wallaa...:p
Cuma-C.tesi Alsancak'ta OPUS tayız arkadaşlar, bugün itibariyle çalışmalarımıza başlıyoruz, çok güzel sürprizlerle sizlerle beraber olacaaz..
bekleriz..
Saygılar, sevgiler.. Müzikle kalın..
 
onu diyom işte okuldan atılcam bana grupta bi yer ayarlayın yico cum yaa :D
haftaya yokum zaten piyasada hacım bu hafta 2 sınav vardı haftaya 6 tane var özletiyim kendimi biraz :p
 
şu anda OPUSta çalarkene ara verdik ve de oradaki kulisimizden yazıyorum, walla süper oldu bu opus.. herkesi bekleriz.. ortam da süper bu akşam aciip keyfimiz yerinde.. iyiki başlamışız burda çalmaya.. walla sound konusunu da hallettik herşey çok güzel..dediim gibi herkesi bi an önce OPUSa bekliyoruz..kendinize ii bakınız görüşmek üzere..
müzikle kalın
 
aaaaaaah ah

özledim kancayı çok!

iş güç dersler...
yahu salı hiç uymadı bana beri de bea :(
okuldan işe gidip işten tekraR bornovaya dönmek zor oluo :(:(
inşallah bu hafta özlemimi gidereceğim biraz
şu sınavlar bitsin opustayız inşallah!

eskiden olduğu gibi ve daima olacak olan gibi!
 
çok teşekkürler edilesi...bu çarşambadan sonra farklı tarzları içeren yepyeni şarkılarımızla hem alsancağı hem de bornovayı KANCAlamaya devam ediciiz arkadaşlar.. yeni şarkılar bugün (çarşamba) dan itibaren lucky thirteen partisinde, Beri Blues Bar'da..Kendinize ii bakınız..görüşmek üzre..
Müzikle kalınız.
 
Geri
Üst