Kanca (Rock) - İzmir

Bu hafta ve bundan sonraki haftalarda Çarşamba günleri Guardian sahnemiz iptal olmuştur. Bu cuma OPUS'tayız, fakat Ctesi günü Özgün kardeşimizin mezuniyet balosu vesilesi ile sahne almıyoruz, duyurulur.
 
yico demiş ki:
Bu hafta ve bundan sonraki haftalarda Çarşamba günleri Guardian sahnemiz iptal olmuştur. Bu cuma OPUS'tayız, fakat Ctesi günü Özgün kardeşimizin mezuniyet balosu vesilesi ile sahne almıyoruz, duyurulur.

yigit hocam bu aksam bi maniniz yoksa hem gecmis olsun, hem tanrı anali babali buyutsun ziyaretine gelicez,musait misiniz acaba?
 
Dün gece yine muhtesemdi, izmirli zevk düşkünleri cumadan yazlıklara kaçmış olacak, bizbizeydik ama daha bir guzel eglendik, Yiğit sağolsun yine sabahlattı, Shine on you, psyhco killer, perhaps, fear of the dark ... hangi birini sayayim ki...sohbetine de doyamadık, bizim yüzümüzden eve de geç gitti, umarim yenge eve almamazlık yapmamıştır.
Hersey icin cok tesekkurler Yiğit, çok sağolun Kanca, iyi ki varsınız...
İstek listemi sakın kaybetmeyin,orada yazanları birgün gelecek hatırlatacağım size ...
 
Esas biz teşekkür ederiz, dün gece ayrı bi eğlendik sayenizde içimiz açıldı, az kişiydik ama iyi bi topluluktuk dün gece.. Ayrıca kişisel olarak da o istek beni ayrıca mutlu etti, kendimi gerçekten çok ii hissettirdi çok çok teşekkür ederim..
Şimdi de KANCA severler için grup haberleri vermeye geldi sıra arkadaşlar..
Bas gitaristimiz Özgür ve Ritm Gitaristimiz Tuna pazartesi akşamı olacak programdan sonra resmi olarak KANCA'dan ayrılmışlardır, kendilerine bugüne kadar döktükleri ter, verdikleri emek için teşekkürü borç biliriz.. Bu değerli müzisyen arkadaşlarımızın yerlerine grubumuza yine çok değerli müzisyen arkadaşlarımız Bas Gitarda Egemen, ve Klavyede Barış dahil olmuşlardır, ilgilenenlere duyurulur..
Ayrıca bundan sonra 7 Temmuz Ctesi den itibaren KANCA Bornova Dungeon'da sahne almaya başlayacaktır.
Hepinize ilginiz ve sevginiz için teşekkür ederiz, bizi dinlemeye devam ediniz..
Müzikle kalın..
 
umarim yeni destekli Kanca kadrosu gene muthis performanslarina devam eder efenim =] artik grupta klavyenin olmasi ayrica mutlu etti beni bu arada ..simdiden wait for sleep istegi yapiyim(nostalji olsun Yigit Bey =]) anca hazirlanir =P
 
Bu Pazartesi günkü Guardian programı sevgili işletmecilerimizin iletişimsizliği sebebiyle iptal olmak durumunda kalmıştır.. Bir sonraki sahnemiz Cuma gecesi OPUS olacaktır, ondan sonra da Cumartesi DUNGEON.. Duyurulur..
 
Cuma akşamı ilk kez Kanca yı dinledim ve tek kelime ile muhteşem bir perfonmans gördüm

Yiğit süperdin yani parçayı söylerken parçanın sözlerine göre yaptığın hareketler çok güzeldi :)

kanca grubunu daha evvel duymuştum ama dinlememiştim bundan sonra sık sık opus bardayız :)
 
aa aaa ülen internet yoktu efde giremiyordum ne zamandır,neler olmuş yafff.....

neyse grup kurmak gerçekten zor bir iştir arkadaşlar hele devam ettirmek daha da zordur......girenler çikanlar, kovulanlar, satanlar olabilir....

ama paylaşilan şeyleri unutmamak lazim.... neyse bunnar karişik konular...

Kanca ya yeni oluşumunda başarilar diliyorumm...ayrilanlarda ,girenlerde kardeşlerimiz..herkese saygilar.. kolay gele... ;)
 
Serkan kardeşim ağzına sağlık, iyi dileklerin için çok teşekkür ederiz. Sizlere de kolay gele, bütün çocuklara çok çok selamlar...

Yavrum Çakaloz, en kısa zamanda görüşmek isterim walla, bu bizim dancın işi iyi oldu galibaa.. Kendine ii bak herkese çok selamlar.. Öpüldünüz.

PayDay'e de ayrıca teşekkür ederiz, siz de hiç merak etmeyin biz de sizi seviyoruz.. :p
 
Geri
Üst