Çirkef (Alternatif Rock) - İzmir

cadohanda burda artık. turkrock ta olmak eglenceli olcaga benziyor
 
Cok yardımsever bi grup.. Felixde 2 kere gitar teli kopardım gitarlarını benden esirgemediler hepsine sonsuz tesekkurler valla :) basarılarınızın devamını dilerim sevioruz onları
 
arkadaşlar bence gitaristiniz çağdaş gruba yeterli özeni göstermior, o aletler ne öyle en dandik aletleri kullanıyor :) biraz para harcasın bence....iehehehe :)) her hafta gelip dinliyorum hep aynı aletler, bigün yeni bişi aldıgını görmedim :)
 
cirkefinbascisi demiş ki:
sonercim sen ne pozitif bi adamsın ya.teşekkür ederiz ilgin için.bu arada ben ne kadar nick name girdiysem error verdi.bende senin nicki kendi grubuma uyarladım.kızmazsın inşallah..

emre kardeşim kızmak ne demek, bilakis memnun bile oldum.. biz de düşündük ki en tanıtıcı nick formatı budur.. iyi olmuş bence..

Bu arada çağdaş, bence en azında imza bölümüne cirkefin gitaristi oldugunu anlatacak bir ibare ekle.. resminden anlaşılmıyor pek :)

Ape__???? yazım yanlışı değil gibi geldi bir an...
 
çirkef burayıda istila etmiş... ;) bornovada en iyi radiohead parçaları çalan,en iyi coldplay parçaları çalan ve seslendiren kel arkadaşımızıda unutmayalım gerçi artık saçları çıkmış :LOL: bence bir parçaya en iyi kendi ezgilerini oturtan grup diyebilirim.her zaman dinlemek istedigim insan toplulugu.beraber 2 kere sahneyi paylaştık ama daha çok paylaşırız,çirkef bekleyin bizde geliyoruz :D
 
ben bir iki kere gitarımı parçaladım, askı falan koptu 3-5, tel kopması zaten alışıldık birşey haline geldi benim için... daha beni tanımazlarken bile ekipmanlarını esirgemediler.. özellikle kemal ve çağdaşa çok teşekkür ederim bu yüzden..

allah başınıza benim kadınlarımdan vermez inşallah :D
 
cadohan bencede çirkefin gitaristi diye bi imza eklesen profile şahane olur, bide fotoyuda kimseyi korkutmayan bişey seçsen diyorum :)
bide soner'o ape kesinlikle yazım kurallarına uygun
 
arkadaslar bu aksam OOZE'dayız.Anemiynen birlikte sahne alacağız hepinizi bekleriz.Bu arada çado ve apeyi göremiyoruz avatarlarınızı değiştirirseniz mutlu ve bahtiyar oluruz. Bak bana mis gibi...
 
arkadaşlar repertuardaki değişikliği farkeden var.ne düşünüyosunuz bu konu bize yakışacağını düşündüğünüz şarkıları bilmek isteriz.eğer olumlu olursa en kısa zamanda sahneye getiririz.
 
aneminingitaristi demiş ki:
ben bir iki kere gitarımı parçaladım, askı falan koptu 3-5, tel kopması zaten alışıldık birşey haline geldi benim için... daha beni tanımazlarken bile ekipmanlarını esirgemediler.. özellikle kemal ve çağdaşa çok teşekkür ederim bu yüzden..

allah başınıza benim kadınlarımdan vermez inşallah :D

evet baba haklısın bizede enstrüman ve ekipman konusunda çok yardımcı oldu çirkef hepsine ayrı ayrı tekrar teşekkür
 
soundunuz repertuarınız performansınız sıcaklığınız yardımseverliğiniz mütevaziliğiniz...
çok iyi yerlerde olmayı hakediyorsunuz...
olun lütfen :)
 
freakpain demiş ki:
BandRoll demiş ki:
evet sanırım ekip tamamlandı o zaman tüm çirkef grubuna ankaradan selamlar saygılar yedek gitaristiniz :p


seyfi...
olm seni ben transfer edicem sen rahat ol :twisted:

ehe olm walla burda tırmalıyorum grup grup diye de bakalım işte yeni yeni oluşumlar var..

neyse yiğit siz bu beste işine nasıl bakıyorsunuz bence bişeyler yapsanız çok güzel olur gerçi yaptığınız coverlar beste gibi oluyo baştan aşağı düzenliyorsunuz da :)
 
Geri
Üst