Man - a - Man (Alternatif Rock) İzmir

arkadaslar herkese selamlar...müziğim kıymetini bilin ben çok özlüyorum dinlemeyi bile....sekocum forumla sen içli dışlısın sanırım herkese selam sole benden kendınıze iyi bakın..kalın sağlıcakla:)
 
BaRnY demiş ki:
arkadaslar herkese selamlar...müziğim kıymetini bilin ben çok özlüyorum dinlemeyi bile....sekocum forumla sen içli dışlısın sanırım herkese selam sole benden kendınıze iyi bakın..kalın sağlıcakla:)
kardeşim bizde seni özledik en kısa zamanda görüşmek üzere kendine ii bak ordu ellirnde :)
 
Selam arkadaslarr

cumartesi gecesi sizleri ilk kez izleme şansı buldummm , genel olarak hosnut ayrıldım diyebilirimm ,


yanlız beni rahatsız eden bişey olduu , sample kullanılmasına sıcak bakabilirim ( eski rockcılardan oldugum için genel olarak karsıydım baslarda ama şimdi alıştım :) ) ama kullanılan sample larda bas ve davul vardı sanırımm yoksa yanlış mı duydumm diyecegim ama eger öğle bir sey varsa yani sample da davul ve bass ın olması biraz garip değil mi , bir nevi playback olmuyor mu ?
 
murat17 demiş ki:
... yani sample da davul ve bass ın olması biraz garip değil mi , bir nevi playback olmuyor mu ?

Sampleları hazırlarken akustik davul ve bassın olmamasına özen gösteriyoruz. Bahsettiğin parça büyük bi olasılıkla first day dir. First day'in sample'ında özellikle synt davul ve synt bass kullanmayı tercih ettim hani şu club davullar vardır ya o türden, sahnedeki akustik davul ve benim bassla birleşince çok hoş bi sound çıktığına karar verdik, artık yeni parçalarımıza da club vurmalı ve bassları eklemeye karar verdik. Tıpkı Gala Freed From Desireda olduğu gibi. Grubumuzda sample grubun 6. elemanıdır, biz de mevzunun playback olmamasından yanayız. Yorumların için teşekkürler.
 
Cevabin için cok sagolll


sample nin grubunuzun 6. elemanı olması cok ii , hatta bir cok grup bol miktarda sample kullanıyor artık, teknolojiye ayak uydurmak güzell amaa , bencee bunu da yaparkenn biraz daha dürüst olmalısnız bencee , o sarkıdaki sample dan davul ve bas ın gelmesii , gerekcesi ne olursa olsunn benim gözümde playback tir , o sarkıyıı ya bence canlı bass ve davulla calarsanızz daha cok iyi olur , yoksa playback dinlemeye gelmiyor bir cok insan canlı performans duymak istiyorr veya tek sarkılıksa o zaman millete bilgi verin bu sarkının olayı bu bascı ve davulcu calmasınn , ve sahnede rol yapmayınn cok kötü görünüyorr

bu benim kişisel fikrim görüşümmm kaale alıp almamak sizin insiyatifinizde
 
Sanırım first day den bahsediyorsun , Sample girdikten sonra davul ve bass ta ( CANLI ÇALINAN ) girince iyi bir dinleyici olarak aradaki sound farkını farkedeceğini bilmeni isterdik ,

First Day bir COVER dır arkadaşlar , buradan da tüm dinleyicilerimize tekrar söylemek istedik
Sevgiler . . .
 
Arkadaşlar;

MAN A MAN

programlarında son durum:

Çarşamba - Cumartesi : BaROCKa 22:30

Cuma : Beri Blues 22:30

yeni gelişmeler için takipte kalınız :)
 
Geri
Üst