Star Wars

CorvusTheHeretic demiş ki:
açıkçası olayı şöyle bakmak amerikada vietnama girdiğinde aynı şeyler oldu falza güvenin getirdiği durumlar tarihde yaşanmıştır yaşanmayada devam edecektir. :)

Haklısın.Hatta buna en iyi örneklerden biri de Çanakkele Savaşıdır.Ama burda bahsi geçen durum daha başkadır.Dev robotlara karşı(adını unuttum bu yüzden robot diyorum kusura bakmayın) o ayıcıkların hiç bir şansı yoktur.isterlerse hırs küpü olsunlar, ağızlarından ateş çıkartamadıkları sürece hiç bir şekilde robotlara karşı koyamazlar.
 
Bu aralar Expanded Universe denen olayla kafayı sapıttım.İmparatorluktan sonraki dönemle ilgili hikayeler,Lucas tarafından resmi kabul edilerek üretilmeye devam ediliyor.Luke'un Jedi Master olup,çoluk çocuğa karışması,Leia ve Han Solo'Nun 3 tane yavrucağı olması...Palpatine'in tekrar geri önmesi,Luke'un onu yoketmek için Dark Side'a geçmesi fakat sonra Leia tarafından kurtarılıp,iki kardeşin Palpatine'i ebedi ölüme postalaması...Türkiye'de bulmak zor,Ankara'da bir-iki kitap buldum,malum İngilizce ama Star Wars sitesinden para biriktirip sağlam bir sipariş vermeyi düşünüyorum.Kafayı iyice yedim Star War ile..
 
arkadaşlar bu konu ilgili sayfa da açtım ama gözden kaçar diye burda asıl ilgileniceklere bieraz bahsediyim dedim..Türkiyede şuan 2. star wars fan filmi çekilmekte ve fragmanı hazır durumda.izlemek isteyenler:
www.sonunbaslangici.com dan bakabilirler.benim beklediğimden çok daha kaliteliydi açıkçası..
bide yorum yapmak isterseniz http://www.turkrock.com/ftopic47827.html konuyla ilgili sayfaya yaparsanız sevinirm ha buraya yazıcaksanız da sağlık olsun:D
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
ya dizi çekilecekti, n'oldu? Yalan oldu sanırım!?

ya ben Anakin Skywalker'e çok sinir oluyorum arkadaş! asi, söz dinlemez. adam resmen 3. filmde; ''konsey bana yamuk yapsada karanlık tarafa geçsem diye bekledi'' :D ama 3. filmdeki Obi-Wan ve Anakin düellosu süperdi yahu. hele sonu... :(

Forever Obi-wan Kenobi!!!
 
Ben halen daha "hiç" izlemediğimi itiraf edeyim. İlk dikkatimi çekişi de platonik aşkım Natalie Portman'ı kadroda görmem ile oldu. Sonrasında Clerks 2'deki "Lord of the Rings vs Star Wars" diyaloğu ile tekrar ilgimi çekti... Aslında tekrar tekrar ilgimi çekmesine gerek yok çünkü en sık takip ettiğim TV materyallerinden biri olan Family Guy tayfasının taptığı bir yapım Star Wars. Ama bir türlü denk gelemedik işte. Şu Cnbc-e pazarları yayınladığında silah altında olmasak izleyecektim ama. :)
 
2 tane filmi var Family Guy'ın SW ile ilgili. Ben 1.filmi izlemiştim. Stewie'e Darth Vader olmak çok yakışmış. Özellikle ilk filmde yine Vader'in komutan ile yaptığı yıldız gemisi muhabbeti süper. İzlerken yarılmıştım. :D

Öte yandan hala Star Wars izlememiş olan arkadaşlara önce Episode 4-5-6 sonra Episode 1-2-3 şeklinde gitmelerini tavsiye ederim. Ki zaten krolonojik sıra böyle. :) Ayrıca filmleri HD formatında izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.
 
Geri
Üst