Emre Aydın

Resmi olarak herhangi bir açıklama yok ama desteklenmeyecek cümlelerle de laf kalabalığı yapmam hiç bir zaman. Zaten aylar öncesinden albümün eylülde çıkabileceği söyleniyordu, şimdi ise söylentiden ötede...

Sadece sabır diyorum tekrar. Son olarak da 6. Cadde ve Manga karşılaştırması 6. Cadde başlığında yapılsa iyi olurdu. Burası Emre Aydın başlığı. Eski bir grup elemanı olmasından başka 6. Cadde ile bir ilgisi yok. Zaten bu saçma tartışma kapanmış, uzatmayayım :)

Bir de TNK'de kendi alanında başarılı bir grup ancak Emre'ye örnek gösterilmesi çok saçma geldi bana :) Sonuçta Caner'in de, Emre'nin de ses renkleri kendilerine özgüdür. Enstrüman çalan arkadaşlar ise aletlerine hakimdirler ancak kıyaslamaya sokmak çok yanlış..
 
ne zamandır bekliyoruz ama bir türlü çıkmadı ya ihşallah ekim yada eylül de çıkar sabırsızlıkla bekliyorum. ülkede ki piyasada tutunmak gerçekten çok zor sanatçı olmayanlar, prim yaparken doğru ve iyi işini yapanlara engeller çıkıyor; yok trt yok bilmem ne çok engel koyuyorlar bence. emre aydın türkiyedeki en iyi üç erkek vokalden biridir.
 
crazymuge demiş ki:
k1v1L demiş ki:
işallah gene ertelenmez

ya albümü nu kadar çok bekleyen insan varken neden erteleniyo anlamış değilim...aslında albüm çıkınca patlama yapıcak :LOL:
neyse ya eylül iyi defter kitap alırken birde emrenin albümünü alırım ;)
aslında zamanlamanın iyi olması lazım da ocak-şubat iyi gibiydi :) anladığım kadarıyla şarkılar sonbahar şarkıları tadında. beklemeye değeceğine eminim ben
 
Slayer6xx demiş ki:
bu adam muhtesem yolu cok acık ama destek lazm destekleri esirgemeyelim arkadslar..

Çok doğru söylüyorsun.Albümü bir çıksın söylemedi demeyin Belki Birgün Özlersin parçasını bir çok insan duymamış ve bizler bu site aracılığı ile dinleme fırsatımız oldu.,Bu parça birçok insan tarafından sevilecek ;)
 
WALLA EMRENİN ALBÜMÜNE ŞİMDİDEN BU KADAR TALEP VAR.RESMİ SİTESİNDE Bİ SÜRÜ HAYRANI WAR.ADAMIN SESİ WAR, MÜZİÐİ VAR,BEKLEYENLERİ WAR.WAR DA WAR DAHA NE OLSUN YAAA!!! :LOL: :D BRAVOO WALLA
 
Geri
Üst