Emre Aydın

zatn emre aydın kendini ispatlamş bnce hem 6. cadde hemde kendi basına cok ii işler yaptı we yapacaktır we bnce türkiyenn en ii rock solisti kaanla beraber
 
Emre ile o adamın sesini ayırt edemeyecek kadar müzik bilgisinden yoksunmusunuz hadi onu geçtik emre ev kaydı yapacak kadar amatör mü?

Emre'nin sen anlarsın diye bir şarkısı yooooook !
 
sodom_ve_gomore demiş ki:
bu ara ihtiyacım var sana sakın ellerimi bırkma die bi sarkısı var coook gzll ses müthiş büyüleici

Emre'nin öyle bir şarkısı yok, birisi kendini Emre Aydın diye tanıtıp internete şarkılarını koymuş, gerçek Emre Aydın'la bir ilgisi yoktur.

Emre'nin albümünden sadece "Belki Bir Gün Özlersin" internette mevcuttur, o da kendi sitesinden indirilebilir, onun dışındaki Emre Aydın'lar sahtedir.

Ayrıca kim neden böyle bi şey yapar onu da anlamam...
 
satch_yt demiş ki:
sodom_ve_gomore demiş ki:
bu ara ihtiyacım var sana sakın ellerimi bırkma die bi sarkısı var coook gzll ses müthiş büyüleici

Emre'nin öyle bir şarkısı yok, birisi kendini Emre Aydın diye tanıtıp internete şarkılarını koymuş, gerçek Emre Aydın'la bir ilgisi yoktur.

Emre'nin albümünden sadece "Belki Bir Gün Özlersin" internette mevcuttur, o da kendi sitesinden indirilebilir, onun dışındaki Emre Aydın'lar sahtedir.

Ayrıca kim neden böyle bi şey yapar onu da anlamam...

bende anlamam :D Sanırım çocuk zeki görünümlü bir salak şarkısı yayıldı ama emre'nin reklamıyla :D
 
selamolsun herkese.

gecengun bi arkadasim bi link gonderdi bak abi bunu dinle bi diye, boylece belki birgun ozlersin'i ilk kez dinlemis oldum. cok guzel seslendirilmis bir sarki...ve bence mukemmel aranje edilmis, bravo.

allah allah dedim bi aratayim bu emre aydin kim ola ki acaba turkrock'da konusulan eden bisey var midir hakkinda, 23 sayfa baslik varmis... :) sandigimdan da uzak kalmisim memleketime.

belki birgun ozlersin'i begenen arkadaslara dolu bir baslik oldugu icin aklima takilan birseyi sormak icin en uygun yer sanirim burasi olucak.

biri bana "yasal aci"`nin ne demek oldugunu soyleyebilir mi? sozleri oturtmak vesaire icin olye araya kaynatilmis da sivasi mi tutmamis yoksa benim alicilarim mi anlamaya yetkin olamadi anlamadim dogrusu.

sarki bu bahsettigimiz. sanat eseri. tek bir noktasi bile kafaya yatmayinca insanin hosuna gitmiyor. hani 32 disinden tek bi tanesi agrisa bile yeter ya aynen oyle iste. bu "yasal aci" kafama takildi kaldi nefret ettirdi sarkidan. yasal olmayan aci nedir ki yasal aci ne olsun? ucan tekme? kirmizi abuket? anal seks? nedir abi bu yasal aci? (soyleyene repler benden... :) )

bilgi ve aciklamalar icin harciycaginiz zaman icin simdiden tesekkurler.
 
Sevgili kardeşim,

Yasal acı deyince aklına bomboş bişey geliyosa o senin hissettiğindir. Ne hissettiğini ve ne hissettirmeye çalıştığını anlatmak kadar saçma bir davranış söyleyemem sana adı üstünde şarkı ve gizemidir sevdiren. İllaki sen buna takıp kendini harap edeceksen dostum çok harap olacaksın lakin ekşi sözlükte birbenzerin var kendi kendine mesaj yazmaya başladı İşte yasal acı budur :)
 
nuwanda demiş ki:
Sevgili kardeşim,

Yasal acı deyince aklına bomboş bişey geliyosa o senin hissettiğindir. Ne hissettiğini ve ne hissettirmeye çalıştığını anlatmak kadar saçma bir davranış söyleyemem sana adı üstünde şarkı ve gizemidir sevdiren. İllaki sen buna takıp kendini harap edeceksen dostum çok harap olacaksın lakin ekşi sözlükte birbenzerin var kendi kendine mesaj yazmaya başladı İşte yasal acı budur :)

gordum evet :) mesajlastim hatta sozlukten, kisisellestirmis olayi ve abartmis biraz. abartmis ama belki de hakli, bi insana "o yazdiklarini silsin" demek ne gibi bir densizliktir nasil bir terbiyesizliktir anlayamadim dogrusu. (zira benim gordugum kadariyla kendi kendine yazmaya bu soze muhatap kaldiktan sonra baslamis. olaylar da ancak kronolojik sirayla incelendiginde mantikli yorumlanabilir.)

anlamiyinca aklima eskiden pink floyd sozlerini yarim yamalak anlayan arastiran liseli halim aklima geldi, soradan "anaaa ulan? lan?" nidalari esliginde anladikca daha da cok hosuma giden sarkilar aklima geldi ondan sordum.

orjinali turkce, ingilizce ve almanca olan (ya da bu dillere cevrilmis) bi ton kitabi elimden gecirmisligim var, "yasal aci" diye biseyi ne gordum ne duydum. merak ettigim "evet emre aydin bu sozuyle -direk atiyorum- ernest hemingway'in ayriligi anlattigi su kitabindaki su kisma gonderme yapiyor" gibi bir cevabi olup olmadigiydi. (ki bunu sormakta ne gibi bir sacmalik olabilir ki? :) ) eh yokmus. artik bi de salim kafayla dinlemek lazim, zira merak edicek bisey kalmadi.

sayfalar dolusu yazida onca begendigini soyleyen insan var, biri birkaci lutfedip kendi ne anladigini yazsin bari, merak ettim kim ne anlamis -ya da sozlerini anlamadigi sarkiyi mi begenmis. (bende hala bosluk duygusu hakim de)
 
Madem öyle düşünüyorsun o arkadaşın ekşi sözlükte bazı yorumları var bu konuda... Telefonu açanın da Emre Aydın olmadığını yazabilir mesela yasal acı çeken o arkadaş. Diyorum ya Faruk yasal acı çekiyor :) Bir duyguyu anlatmak için bilindik sözler yazılmaz çoğu şarkı çok anlamlıdır dinleyen anladığını kendince yorumlar beğenir beğenmez ağlar güler v.s. Bu yüzden Lise 1 Kompozisyon yazılısı gibi buraya "Emre Aydın'ın genel forumuna" Yasal acı'dan ne anladınız hadi kompozisyon yazın türü şeyler saçma olur burası Anlamadığını anlatma, anlam çıkarma v.s. platformu değildir. Tekrar ediyorum burası genel bir forumdur baştan aşağı Emre Aydın'ın genel haberleri üzerine konuşulur tartışılır... Biri çıkıp sana dese ki ben bu sözden Göt üstü düşmeyi anladım ne geçecek eline sendemi öyle anlayacaksın...

Güneşi topla benim için :) Bende 11 yaşındayken ne kazmator adammış demiştim... sonra anlamını kavrayınca adama taptım. Bende o güne dek Güneş'in yerden badem toplanır gibi toplanacağı konusunda bir söz duymadım... Bu aralar sistemli bir şekilde ekşi sözlük destekli "iyi niyet" sırıtışıyla aynı şeyler dönme dolap misali çevrilmeye çalışılıyor... Genel konuşuyorum ve kimseye gönderme yapmıyorum "Bu oyunlar hiçbirinize hiçbirşey kazandırmayacaktır, kendi içinizde ölüp kendi içinizde dirileceksiniz ve aynı yere geri döneceksiniz."

Eğer Yasal acıları anlamadıysanız albümü hiç anlamayacaksınız. Emre Aydın'a bu kadar yakın olmama rağmen Git'i kime niye yazdın sorusuna cevap alamadım, iyiki alamamışım eğer Emre veya birbaşkası bu tür şeyleri açıklayacaksa "sil gözünün yalnızlıklarını" diyeceği ne kasacak sil lan gözyaşlarını der olur biter ne kafa patlatırsın ne bişey...

Şimdi arkadaşa önerim, İllaki "yasal acıların" ne olduğu konusunda kompozisyon yazdırmak istersen bunu birbaşka yerde yapmanı rica edeceğim Başlığın devamlılığı ve sitenin misyonu açısından. Bilmem anlatabiliyormuyum... Ha bu konuda oraya buraya yazılmış saçma sapan mesajları da "veritabanı şişirme mesajı" olarak görüyorum. Her yoruma saygımız sonsuz, beğenmeyene saygımız sonsuz bizde herkesi beğenmiyoruz ama duyguları alıp alay konusu yapmıyoruz. Zamanında bize de başka konularda telefonlar geldi hemde mesaj silme değil site kapatmak için, dava ile tehdit edildik ancak bunu tutupta hiçbiryere yazmadık arayan kişiyle hallettik. Biz zayıf insan değiliz, açık aramıyoruz... Kimseyle bir sorunumuz yok. Tüm bunların üstüne Telefonu açanda biz değiliz... Arkadaşım madem o kadar koymuş sana o telefon tut o adamı ara onunla hallet. Şarkının sözlerini yorumlayan ve tiye alan arkadaş allah aşkına kendi sözlerini incelesin ve bu konuda mantıklı olsun.

okuduğun ilk roman
sevdiğin ilk adam
yasal acılarından
hatta yalnızlıktan
belki dolar gözlerin.
başka adamlara
başka şehirlerde
belli etmezsin ...

Yemin ederim anlayacağını düşünsem benden başka birinin şimdi yazacağım ve bitecek bu işkence ama Allah kahretsin ki Emre süper bir söz yazarı ve öyle sözler yazmışki herkeste farklı şeyler uyandırabiliyor içini acıtıyor, kendine ifade edebiliyorsun ama birbaşkasına asla....

Şöyle gireyim,

X-Birine 5 yıldır aşığım ve bundan haberi yok. Her gece bunun için şiirler yazıp, uykusuz kalıyorum, içiyorum üzülüyorum... Dengesizleşiyorum...

Y- Bir arkadaşım var sürekli benim bu kıza olan tutkumdan dolayı benimle alay ediyor ve beni kırıyor. Ama arkadaşım ve onuda çok seviyorum ama bu hareketi beni kırıyor. Suçlayacak biri var! Kim? Arkadaşım... X'te ise suçlayacak biri yok!

İfade şeklimde en az söz kadar anlaşılmaz oldu sanırım.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=belki+bir+gun+anlarsin

Bu konuda yazacaklarım bitti. Lütfen uzatmayalım rica ediyorum.

____________

Albüm 1 - 30 eylül tarihleri arasında çıkıyor.

Klipte bu tarihler arasında yayına girecek.

Albüm GRGDN & Sony BMG etiketiyle çıkacak.

Albüm çıkmadan önce EmreAydın resmi sitesinde bir şiir yarışması düzenliyoruz ve albüm çıkınca ilk 3'e imzalı albüm veriyoruz. Ayrıntılı bilgi http://forum.emreaydin.org adresinde.

Yineliyorum Emre Aydın'ın 6.cadde zamanlarından bir coveri "Senede bir gün" http://www.nuwandatr.com/eski.zip adresinden indirilebilir.

Bazı canlı performans görüntüleri www.youtube.com a eklendi. Armaa kutusuna "Emre Aydın" yazarak bir çok videoya erişebilirsiniz.


Saygılar...
 
iyi diyosun hos diyosun da yahu banane ki? :) baska birinin sacmaladigi kisisel afrodizmasini savunmak bana mi duser, ayrica sacmalamis besbelli. baskasinin sacmaladiginin cevabini benden beklemiyorsun heralde, sen de oyle dusunuyosan falan fistan derken... :) ki arkadasin sacmaladigini anlamak icin derin bi bilgi birikimine ihtiyac yok.fakat yine de ortada hakaret ve benzeri birsey yokken birine yazdigini sil demek, telefon etmek ya da ettirmek terbiyesizlik. yaptiysan da yapmadiysan da en iyisini senin kendi vicdanin bilir, beni ilgilendirmez.

ayrica sozkonusu arkadas isi hakarete kadar uzatirsa hic merak etme eksisozlugun gammazlari da vardir preatorlari da vardir. (ben de aralarindayim bu grubun) hakarete varan birsey gorursen [email protected] adresine mail at, hakaret icerigini aninda sildiririm, yazar arkadasin da buyuk olasilikla sozlukten uzaklastirilmasini saglarim. zira kimse yazarligini bu sekilde kotuye kullanmamali.

butun bunlarla kesinlikle hic bir ilgisi olmayan orjinal konuya donersek,

ben birsey merak edip sordugumda acikcasi cevap almayi bekledigim son kisi sanatkarin kendisiydi :) birinci agizdan cevap gelince sasirdim anaa adam burdaymis lan kendisi dedim. elbette ki ressama gidip orayi niye kirmiziya boyadin dersen onun cevabi basitce "bi sittirgit hadi" den ibarettir. ve elbette ki senin durumunda da benzeri birsey oldu.ama unutmamamiz gereken nokta su ki ben senin burda oldugunu bilmeden sarkiyi dinlemis begenmis kisilere sordum sorumu, sana degil. (yukardaki mesajda sorunun orjinali mevcudiyetini korumaktadir zaten, bakmak isteyene...)

yani sadede gelip sordugum sorunun orjinaline donersek,
kendin de cevap veremeyecegini soylemene ek olarak zaten sen cevap vermemesi gerekenlerin basindasin. sorunun muhatabi sen degilsin, aksine disarida durmasi gereken kisilerin en basindasin.

eh ne mutlu ki zaten diyecegin de bitmis. :)

soyle dusun... celephais senin ya da senin sarkinin ne oldugunu ne olmadigini tartismiyor. (ki zaten sarkida anlamadigi nokta oldugunu kendisi beyan eden celephais'in kesinlikle haddine dusmez bunlar) celephais senin sarkini begendigini soyleyenlerin sarkinin sozlerinden ne anladigini merak ediyor, veyahut illa ki biseyi sorgulamak elzemse celephais aksini ya da duzunu kanitlama gayesi olmaksizin senin begenici kitlenin sozlerini anlamadigi sarkiya "ah cok begendim bayildim" diyecek bos beles insanlar olup olmadigini sorguluyor.

bu sekilde dusunmen ve hem kendini hem eserini benim sordugum sorunun disinda tutman gerekir. sen konusma ki insanlara aksettirebildiklerini duyalim; ve hep birlikte gorelim bakalim neler aksetmis...

ki bu senin ilerki calismalarin icin de cok cok yararli olur emin ol.
 
Ben Emre Aydın değilim bunu belirteyim en baştan :)

İkincisi bu konuda söyleyeceklerim bitti burda beni hiçkimse susturamaz :) Yazmamı istemeyenlerin belasıyım :)

Üçüncüsü forumda mail adresi vermek yasak :)Turkrock.com modlarını yormadan kendimiz kaldıralım.
 
nuwanda demiş ki:
Ben Emre Aydın değilim bunu belirteyim en baştan :)

İkincisi bu konuda söyleyeceklerim bitti burda beni hiçkimse susturamaz :) Yazmamı istemeyenlerin belasıyım :)

Üçüncüsü forumda mail adresi vermek yasak :)Turkrock.com modlarını yormadan kendimiz kaldıralım.

eh sorulana birinci agizdan cevap vermeye ne hakkin var o zaman? cevaplama tarzini ona gore degistir bence zira kim olsa oyle anlar...kendisi olmasan da pek yakinisin heralde...(kimin kime ne zaman ne sekilde ne diye telefon acmasini falan ezbere bildigin icin oyle dedim, yoksa arada ilgili magazin haberleri olduysa orasini bilemiycem)

yazmani istemeyen yok canim kardesim, ben sadece burda sorulan bu soruya sanatkarin kendisnin cevap vermesi dinleyicilere sorulan soruda onlara kopya vermekten farksizdir diyorum. yoksa isteyen istedigini yazar... ki zaten sanatkar da sen degilmissin, yazmaman gerekir sozu emre aydinin kendisi ve sadece kendisi icin soylenmis oldugu icin sen de muhatabi degilsin.

ama senin verecegin vermeyecegin cevaplarin veyahut diyeceklerinin bitmesinden daha onemli olan su ki bu 23 sayfalik baslikta bir araba dolusu adam ben bu sarkiyi cok begendim demis, bir kisi cikip basit bi soruya cevap vermeye tenezzul etmemis.

"sozlerini anlamadigi sarkiyi begenen insanlardan mi olusuyor emre aydinin dinleyici kitlesi?" sorgusu bu baslikta yazmis dusunce belirtmis herkesi ilgilendirir. cok basit bisey sordum, haftasi doldu sordugumdan beri bi kisi cikmadi cevap verecek. kimse mi gormez, goren insan nasil cevap yazmaz anlamiyorum. gorup de yazmayacaklari cevaba tesvik etmek icin itham ediyorum "nicin yazmiyorsunuz anlamadiginiz sarkiya begendim diyecek bos beles insanlar misiniz?" diyorum yine tek bir cevap yok. dunden beri degil bir haftadir hem de. ilginc.
 
Forum kuralları 12 der ki;

12) Forumda herhangi bir başlıkta yönetim tarafından değiştirilme silinme
yada bir tavırdan dolayı şikayetiniz var ise tepkinizi o başlıkta verip konuyu dağıtmak yerine "Site hakkında" kısmında bize bildiriniz. Site hakkında kısmı hariç kategorilerde yöneticilerle girdiğiniz tartışmalar/şikayetler silinecektir.
 
Geri
Üst