Emre Aydın

Bir yanlışlığı düzelteyim..

Arkadaşlar selam.. Emre Aydın'ın adını kullanarak şarkısını internetten yayan birinden bahsetmişsiniz.. Onu size açıklayayım..

Benim adım Emre Akad.. 3 yıl önce "bu ara ihtiyacım var sana" diye bir şarkı yaptım.. Bu şarkımı ailem, arkadaşlarım çok beğendi.. Ben de bir arkadaşımla stüdyoda bu şarkıyı kaydettim ve arkadaşlarıma verdim, sevdikleri için.. 2006'da ise ilk defa şarkımın benden çok uzak insanlarda bile bulunduğunu gördüm.. İşte şimdiyse hemen herkesten duyuyorum.. Açıklamak istediğim şu ki benim şarkımın yayıldığından bile haberim yoktu.. Elden ele geçip bu hale gelmiş.. Haberim olsa şarkının dosya adına ismimi yazardım, böyle bu ara ihtiyacım var sana diye gezinmezdi ortalarda :)

Teşekkürler..
 
celephais demiş ki:
selamolsun herkese.

biri bana "yasal aci"`nin ne demek oldugunu soyleyebilir mi? sozleri oturtmak vesaire icin olye araya kaynatilmis da sivasi mi tutmamis yoksa benim alicilarim mi anlamaya yetkin olamadi anlamadim dogrusu.

yani herkes şarkının sözünden birsürü anlam çıkarır.emrenin kastettiği anlam başkadır başka birinin anladığı başkadır.kimi yasal acı diyince evlenmiş boşanmış onun için yasallaşmış bi acı anlar kimi de ben bişey anlamadım der foruma yazar.normal şeyler bunlar.belki emre başka bir şey kastetmiştir.zaten zevki de olayın bu.farklı anlamlar yükleme.milyonlarca insan matrix i izledi herkes ayrı bi yorum yaptı.ama milyonca insan da asıl anlatılmak isteneni anlamadı.o film bu şarkı deme sakın.sonuçta ikisinde de bi beyin gücü efor var.acaba hiç birimiz ulan bu murat yılmazyıldırım ne anlatmak istio dedi mi?cevabı elbette dedi.bu sürrealizim zaten şarkıya gizem katıyo.melodiyle birleşince sorun kalmıyo.bardağa herkes tanımlar iyi kötü.içine sıvı konulan camdan yapılan bir eşya diye.ama önemli olan onu kimsenin tanımlayamıyacağı şekilde tanımlamaktır.bu da farklılığı kılar.
keşke orhan veli kanık'a rakı şişesinde asıl balık olunuo,ahmet bey ayağındaki nasır dan nasıl çekiyo diye sorma imkanımız olsaydı.keşke ekşisözlükte de yasala acıdan bişey anlamadım diye yazan arkadaşa domatozan ne ozandan domates mi olur yoksa barış manço cem karaca özentisi bi çorba mı olur diye sorma imkanımız olsaydı.
kısacası celephais kardeş nereye bakarsan onu görürsün.
 
Antibiyotik demiş ki:
yani herkes şarkının sözünden birsürü anlam çıkarır.emrenin kastettiği anlam başkadır başka birinin anladığı başkadır.kimi yasal acı diyince evlenmiş boşanmış onun için yasallaşmış bi acı anlar kimi de ben bişey anlamadım der foruma yazar.normal şeyler bunlar.belki emre başka bir şey kastetmiştir.

elbette.
ama -sanki- zannettiginiz gibi herkes ayni seyi hissedecek diyen yoktur. kim ne dusundu ne hissetti merak eden ve sen ne dusundun diye soran vardir.

imgesel anlatim ornegi heryerde.dream theater "Nervous flashlights scan my dreams, Liquid shadows silence their screams, I smile at the moon chasing water from the sky, I argue with the clouds stealing beauty from my eyes" diyor. sorarsin dream theater dinleyicisine, ne hissettiniz diye herkesten biseyler duyarsin ki bu cevaplarin ikili uclu hatta daha cok boyutlu korelasyonu da vardir.

senin de dedigin gibi mutlak cevap bulma cabasi olamayacagi gibi, bunu sormak da sacma degildir.
 
Bu adamın albümü ne zaman çıkcak..Bekle bekle....Hayır yani bunca ay neden çıkmaz bi albüm???Bana gına geldi beklemekten...

"Sabırsızlığımızın" neden olduğu bu nefret kusma seansından sonra işin aslına gelirsek:Adamın şiirleri on numara..adamın karşısına geçip hayatımı anlatsam sonra desem ki "ya moruk bana bi şiir yazsana.İçinde sadece benim olduğum" anca bu kadar olur..Tüm insanlar aynı değildir ama insanların hayatları tıpatıp aynı olabiliyo bazen...Nedeni bu olsa gerek :)

Ailecek seviyoruz ya bu keratayı...

(Dipnot:Tek üzüldüğüm nokta daha bu yaz adını duymuş olmam..ama bu kadar kısa sürede kendini "bana :!: " sevdirdiyse çok zat-ı muhterem bi kişilik olsa gerek kendisi.. :) )
 
Değerli kullanıcı; Bugünlerde birtakım paylaşım programlarında ve forumlarda "Emre Aydın" adıyla çeşitli şarkılar yayımlanmaktadır. www.emreaydin.org`da ve www.emreaydinfan.com`da yayımlanan şarkılar dışında,Emre Aydın`ın bestelediği veya seslendirdiği ve internet ortamında yayımlanan herhangi bir şarkı yoktur! Dikkatinize.
 
şiirlerini okumayanlar,sitesindeki şiirleri de bi okusunlar,daha da bi aşık olsunlar bu adama.sabırsızlıkla bekliyorum albümü...
 
Geri
Üst