Emre Aydın

Klip hiç parçaya yakışmamış,parçada herzmanki gibi Emre Aydınlık tarz tam damardan,söz adamı yaa insan psikolojisinden anlıyo.Şuan beni başka bi şarkı bu kadar iyi tamamlayamazdı.Başarılar sözlere devam :cry:
 
ya sarkı cok ıı
klıp cok ıı
emre aydın cok ıı
bıde album olsa
oda cok ıı olcak
yoLu acık olsn deıl acık zaten yaptıgı hersey cok ıyı album cıktıgındada bılmeyen kısımda bılecek ...
 
şarkı ve yorum çok kaliteli,şebnem dönmez de çok yakışmış klibe ama keşke emre aydın o televizyondaki saniyelik görüntüsünün dışında daha çok gözükseymiş.biraz fazlaca şebnem olmuş(şebnemin kendisinin dışında her yerde fotoğraflar falan) ama mektup teması güzel..ahh albüm çık artık.
 
Evet klipte Emre Aydı'nın saniyelik görüntüsü sadece biz tanıyanlar fark edecekler..Emre Aydın'ı tanımayıp ,klibi izleyenlere merak konusu olacak acaba kim söylüyor?Bence klipte görünmemesi çok akıllıca bir fikir olmuş ve gizem katmış olaya..Böylelikle fiziksel görünümü dışın da sesi ve yorumu daha ön plan da olacak..Tekrardan tebrikler.......
 
=)

"afiLi yaLnızLık"gerçekten harika şarkı...ISrarLa tavSiye ediYorum... :D Ben cidDen çoOoOk beğendim...aYrıca kLipte 01:08'de 1 saniyeLik bi görüntüSü varr...klipte kendini göStermemİş deMeyinnNn!!!... :D :p
 
Klibi bende çok beğendim. Arkadaki emre aydın görüntüsü sanırım "belki bir gün özlersin" den alıntılar emin değilim gerçi ama gayet etkileyici bir klip olduğu kesin şebnem dönmez i çok beğenirim burada da oyunculuğunu konuşturmuş hani :LOL:
 
Geri
Üst