Emre Aydın

illegal_xx demiş ki:
hell-of-the-heaven demiş ki:
sahilblr demiş ki:
ve 2.klip lütfen hareket vaktine çekilsin veya dayan yanlızlığım veya kim dokunduysa ona git ufff ya karar veremiorum hepsi o kadar güzelki seçmek çok zorrr
2.klip belki bir gün özlersin e çekildi. ama 3. için benim de tercihim hareket vakti
belki bir gün özlersin klibi 3. klip olarak tv'lerde gösterilcek
2. klip olarak ben dayan yalnızlığımı istiyorum
bence de dayan yalnızlığım mükemmel ötesi bir şarkı. ama hangi parcaya gelirse gelsin 2, klip,yine cok ses getirecegine eminim.hepsi birbirinden güzel çünkü...
 
hasi demiş ki:
NASİL İNDİRCEZ BUNU YAAAA
kardeşim mu-yap diyorum mp3 yok korsan yok diyoruz.orjinalini almazsan bi daha böyle şarkıları b.k dinleriz diyoruz adam hala nasıl indircez diyo ya. :twisted:
indirenlerin ip logları tutuluyo sonra mu-yap dava açıyo polis evine gelip kelepçeyi basıyo haberin olsun.bu yaraşır sana.
 
evet yaaa.burda kaçgündür "emeğe saygı!!!!!!!!!" diye bagırıyoruz duymuomusun.herkes nası albümü alıp dinliyosa sende git al sende dinle.kimsenin emeginin üstüne de yatma yaa :evil: :evil: :evil: burdaki kimse şarkıları internetten indirmedi albümlerini aldılar. çok pahalı bişe sanki yaaa :evil: :evil: sende herkes gibi git albümü al :evil:
 
''Belki bir gün özlersin'' önceden kliplenmişti zaten..
2.klip olarak ya o yayınlanacak ya da araya ''Hareket Vakti'' de gelebilirmiş..
Bildiğim bu kadar..(=
 
ve gülüms eşimdi'nin nasıl bir soundu vardır,hasta oluyorum ya..diğerlerinden çok farklı,özgün bir parça.arkadaki davul tınıları,emre'nin buğulu sesi veee

Bebeğiiiimmm....
=) yani albümdeki favorilerimden oldu.
 
Emre Aydın imajı benim için Vj Bülentin Zirvedekiler programına çıktığı anda bitti.Yıldız Tilbe nin klibi hakkında konuştlar ya..Şarkısından ziyade bence klibi süper..Hani klip yönetmenini kutlamak gerek..Programda konuşmakta zorluk çekiyordu..Ve bence ne işi vardı o programda...?
 
her şarkısı ayrı güzel ve inanılmaz popüler oldu bi anda ki hakedio bunu. belki bi gün özlersin hareket vakti klip gelmesi mantıklı şarkılar da ayırt edilmiyo ki ya
 
A'dan Z'ye süper bir albüm.Bu albümü uzun zamandır bekliyodum ve beklediğime de değdi.Gerçekten harika şarkılara imza atmış.Emre abiyi kutluyorum,başarılarının devamını diliyorum.
bence 2.klip bu kez anladım'a çekilmeli.
 
Bu adam neden şarkıları öyle söylüyor? telefuzdamı problem var yoksa peltek falanmı anlayamadım çşokk şaşşııırdımm işallah sonunda özendiği Teoman gibi olmazzz..
 
Geri
Üst