Emre Aydın

Çok başarılı bir müzisyen.Şarkıları çok hoş.Ama, nereye kadar Şebnem Dönmez' i izleyeceğiz kliplerinde.Şikayetim yok ama; değişiklik iyi değil midir arada sırada?
 
nuwanda demiş ki:
Burası turkrock.com forumlarının şeffaflığını yada amaç sonuç ilişkisini tartışma forumu değildir. Admine mesaj yazarsınız olur biter. Burası emreaydın forumu. emreaydın hakkında yazalım ve allah aşkına şu liseli sapkınlığı olan rock 4 ever bilmem ıvırdı zıvırdı geçelim bunları rock 4 ever'sa ve sen emre'yi kendine uzak görüyorsan şurda forumu bulandırmayı kes. Haddini aşmak bu forumda "Pavarotti'den çok müzik bilenler" için kullanılmalıdır ki onlar her daim aramızda.

Uzamaması dileyiğle artık emreaydın'a dönelim lütfen yok ego tatmini, alt etme, üste çıkma olayı yapmak isteyen varsa 564561556156156145615616 sayfalık bir metin yazsın bi çırpıda kurtulalım.


özür dile nuwandacık. 8) ya da emrahcık ya da her ne isen.özür dile konu kapansın.yoksa bu konuyla daha çok haşır neşir olacaksın.huyumdur. 8)
 
En azından bir süre İzmir´de konser beklemeyin derim ben, naçizane. Daha konser için bekleyen iller varken İzmir´de bir kez daha konser istemek bencillik olur sanki, ama olacaktır. Az sabır ;)
 
Ben de klibini pek beğenmedim, aynı konu işlenip duruyor, senaryo değişikliği olsun ne öyle arkası yarın gibi...

Bir dahaki klibi ''Git'' şarkısına çekmeli, yeni bir senaryo ile ;)
 
Geri
Üst