Buz

SENİN ESERİN isimli albumden cekilen ilk klip olan "Yalnızlık" yarın geceilk kez dinleyiciler ile bulusuyor. 22 Mart Carsamba saat 22:00 de DREAM TV Yuxexes'de ilk gosterimi yapilacak olan klibi izlemenizi oneririm. Yönetmenliğini Hakan Utangaç’ın gerçekleştirdiği klipte Mor ve Ötesi’nden Harun Tekin ve Kerem Özyeğen’ in vokalleri bulunmakta. “Yalnızlık” klibi samimi senaryosuyla dikkat çekmekte.
 
BUZ 12 nisan çarşamba günü dream tv yüxexes programında..ayrıca basatap,dream,blue jean,marie claire,time out dergilerinin nisan ve mayıs aylarındaki sayılarında röportajlarını bulabilirsiniz..www.buzband.net
 
BUZ albümü 13 Nisan Perşembe günü çıkmş oluyor. Bir gün öncesinde 12 Nisan Çarşamba saat 22:00' de Dream TV Yuxexes' de izleyebilirsiniz. Mart-Nisan ve Mayıs ayı dahilindeki hemen hemen tüm dergi ve yayınlarda BUZ mevcut. İlgilenenlere duyurmak isteriz.

Öte yandan BUZ'un ilk albümü "Senin Eserin" Türkiye'nin ilk multimedya albümü. Bu özelliği nedeniyle albüm henüz çıkmadan CHIP Dergisinin Nisan sayısıyla birlikte küçük bir deneme sürümü ile hediye edildi.

www.buzband.net
 
yüksekses'te sizleri izlemek keyifliydi.güven erkin erkal'ın şu anonsunu farketmedinizya çok şey kaçırdınız ''athena yeni bir single yayınladı ''İT'' ismini taşıyan...''falan diye anons yaptı.halbuki single'ın adı ''köpek''ti.güven erkin güzel bir çam devirdi :D
performanstan sonra baya terlediniz nefes nefese kaldınız.muhabbette güzeldi.davulcunuzun led zeppelin falan sevdiğini jim morrison sevdiğini duymak güzeldi.
ama bence şu albümün adı neden senin eserin gibi sorulara cevap vermeyin.abi gitaristiniz felsefe falan yaptı :D neyse ilk albüm ilk heyecan.hepinize saygılar sevgiler
abi bu klibiniz hakkında son bişey daha söyleyeyim.bu mtv'de tüm üçüncü sınıf hiphop kliplerinde üstten alttan band tekniğini kullanıyorlar.sanırım yeni çıkmış birşey ve herkes bunu yapıyor.neyse adam gibi klipler çekmeniz dileğiyle.
 
kalipardi demiş ki:
yüksekses'te sizleri izlemek keyifliydi.güven erkin erkal'ın şu anonsunu farketmedinizya çok şey kaçırdınız ''athena yeni bir single yayınladı ''İT'' ismini taşıyan...''falan diye anons yaptı.
albümün adı it'miş hakikaten.çamıda ben devirmişim sevgi ve saygılarımla.
 
neyse abicim multimedia falan filan hikaye ankaraya konsere gelin güzelce dinleyelim.yüxexes'te tekliflerde geldi.bu aralar(vizeler başlamadan) birşeyler yap buzmenecer.sevgi ve saygılarımla
 
Yani grup o kadar sık çıktı ki son zamanlarda çok şans vermeden aldım albümü biraz harun tekin, biraz tarkan gözübüyük, biraz serkan fidan ve egemen özcan etkileri ile. Hayatım boyunca dinlediğim türkçe en güzel 10 rock şarkısını sıralasam ikisi buzundur kesin.

"bir ses ver geçmişten
özlemek çareyse
vaçgeçtim kendimden
sen gel diye kendine"

harika sözleri var albümün.
 
Geri
Üst