Erman Baykan(Enst.Gitar)Giresun

erman'cım merhaba

yeni çalışmanı dinledim, diğerleri gibi muhteşem

ekipmanı da toparladın, hergeçen gün daha da ileriye gidiyorsun maşallah
aman nazar değmesin , her zaman daha da ileriye doğru

çalışmalarında başarılar diliyorum sevgili kardeşim
 
KArdeşim valla çok hoş bir çalışma olmuş...Ellerine, yüreğine sağlık... İnşallah umduğun yerlere gelirsin...Seni daha iyi yerlerde görmek dileğiyle...

Kendine ve parmaklarına iyi bak ;)
 
yeni kaydı ermancım sagolsun sabaha karsı ilk bana yolladı ben dinledim ama teknik nedenlerden dolayı yorum yazamadım net gitmisti bianda.

bugun ermanla konusabildik tabi ben basladım ermana tas atmaya :) digerlerine gore cok acemice almus daha fazla guzel gitar calmanı beklerdim cok ahengsiz olmus vs.. vs... :D tabi ermancım da bian da höönkk oldu biliyorum :) ..ben ermana bu konuda cok guveniyom o bence cok iyi gitar teknigi olan biri ve yaratıcılıgıda var en onemlisi elinden geldigi yapmaya calısıp kayıtlardada kendini iyice gelistirmeye basladı..benim ona boyle soylememin nedeni birazda kasıtlıydı cunku hergecengun kendisini daha cok gelistirmesi açısından biraz tas atmaya calıstım ama yinede icimde tutamıyorum gercekten sarkı guzel yazdıgı ezgiler melodiler artık profosyonel kokuyo kalite belli anlayacagınız.hatta funk rock sevmedigim tarzım olmadıgı halde bana sayısız dinlettirdi :) .ama tabikide eksiklikler var bunun sonu yok cunku ve bu eksikliklerin neler oldugunu kendiside farkında ve elinden geleni yapmaya calısıyor..ezgiler ,yaratıcılık ve gitar calımından yuksek not veriyorum ermanıma..kayıtlardaki eksikliklerde gayet normal ornek davul saundu cok yapay ve parcaya oturmamıs...fakat bass lar hosuma gitti :) gitara laf yok zaten..
uzunlafın kısası genel itibarı ile cok guzel bisey ortaya cıkardın kardesim her gecen gun daha iyiye gittigini birkez daha ıspatladın daha yeni ve guzel basarılara imza atacagına eminim sende bu potansiyel var.sımarma :D ah sen bidahaki kayıtta karavana vur bak nasıl taslayacam seni :D hadi kardesim basarılar seni cok iyibir noktada gormek istiyoruz hak ediyosun ellerine aklına saglık
 
Erman abi çok güzel bir parça yapmışsın öncelikle eline sağlık.Parçanın yeniden mixlenmiş hali daha bi güzel,anlaşılır olmuş.Türk ezgilerini çok güzel kullanmışsın.Bass gitar herkesin dediği gibi çok güzel olmuş zaten.Sadece bateri biraz basit olmuş gibi geldi ama çok fazla kulağa çarpan bişey yok.Yine de favorim Roza idi :) .Tekrar ellerine sağlık.Başarılar dilerim.Yeni bestelerini de merakla bekliyorum...
 
juice demiş ki:
Arkadaşlar parçanın yeni mix lenmiş hali...Sevgili Murat Abiye:(jokermg) parçanın mix'ini zaman ayırıp yaptığı için sonsuz teşekkür ederim...Sağolasın abi :D

http://www.hemenpaylas.com/download/1660897/Erman_Baykan____YOLCULUK_.mp3.html

Ne demek kardeşim :)
Bu güzel şarkıyı herkes daha çok tadını alarak dinlesin istedim. Bence tüm genç gitarcı arkadaşlar dinleyip feyz almalı senin şarkılarından.

Gerek miks yaparken gerek sonra bir çok kez dinledim şarkıyı. Her seferinde daha bir hoş geliyor kulağıma melodiler.

Tabii o arada dikkatimi çeken ufak tefek şeyler de olmadı değil.
Davul canlı olmadığı için gayet sade, ama olsun. Bence iş görüyor.
Bir dahakine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Bas gitarcı kardeş bazı ufak aksamalara rağmen çok güzel çalmış. Yalnız davulun kicklerini pek dikkatli dinlememiş sanırım. Biraz serbest takılmış ;)
Bence bas gitarın kickle sıkı bir uyum içerisinde olması gerekiyor altyapının taş gibi sağlam duyulabilmesi için.

Gitarlar ise çok başarılı çalınmış. Doğru insanları örnekalmışsın belli ki :)
Sadece "hızlı" değil. Gayet temiz, karakterli, oturaklı ve gerektiğinde duygulu. Aklına geleni uygulayabilecek çizgiye ulaşmışsın.
Tekniğinin önünde saygıyla eğiliyorum :)

Yavaş yavaş müziğine bizden birşeyler de katıyor olman ileride seni milyonlarca benzerinden ayırabilecek bir anahtar olabilir.

Uzun lafın kısası gittikçe daha iyi işler çıkartıyorsun ve bu beni acayip mutlu ediyor. Az konuşup çok ve kaliteli iş yapan, adam gibi adamları çok seviyorum :)

Ellerin dert görmesin.
Kolay gelsin :)
MG
 
Oyy oyy, bu kadar ustanin arasinda bana soz soylemek degil, dinlemek bile fazla ama Erman yorumunu yazarsin siteye diyince kiramiyoruz :).

Affiniza siginarak,

Nakarat kismindaki melodi cok guzel, biraz daha vurgulanabilirmis sanki...
+ Biraz nefes alma yeri birakilabilirmis aralarda, melodi daha on plana cikarmis o zaman belki. Davullar çok iyi oturmamış başka arkadaşların da dediği gibi. Jeff'le Stu'yu ne zaman alacan olm gruba :LOL: :LOL:

Yerli melodileri bu sekilde duymak cok guzel, her seyi yerli yerinde benim anladigim kadariyla, cok leziz bir parca olmus yine, alıştığımız Erman Baykan standardında... :).

Albümün temelleri çıkıyor yavaş yavaş ortaya :). Tulum olayını da mutlaka hayata geçir, süper olur eminim. Hadin Erman'cım konuşuruz, ellerine, yüreğine sağlık.
 
Özgür,Murat abi,Erkan yapmış olduğunuz yorumlar için,ve yapıcı eleştiriler için çok çok teşekkür ederim. :)

Murat abi sana tekrardan teşekkür ederim..Ellerine sağlık abi... :)Abi ben senin önünde saygı ile eğiliyorum estağfurullah :oops:

Mutlaka benimde eksiklerim çok var ve bu eksikleri elimden geldiğince kapatmaya çalışıyorum..Bu mix kayıt olaylarını nasıl yapcam ama bilmiyorum bi şekilde olması lazım :D Eleştirileriniz bana çok yardımcı oluyor...Bildiğim eksiklerimin daha çok farkına varıyorum sayenizde...

Değerli yorumlarınız için ne kadarteşekkür etsem azdır....Saygılar sunuyorum...


Arkadaşlar parçanın linkini tekrar huzurlarınıza sunayım...Her türlü yorumlarınızı bekliyorum...

http://www.hemenpaylas.com/download/1660897/Erman_Baykan____YOLCULUK_.mp3.html
 
yuh diyorum sadece erman. bi kaç gün nete girmedim, şu yaptığına bak abi. bu nasıl bir parçadır? nedir yani, insan evladı mısın sen?

ayakta alkışlıyorum. yağımı da çekiyorum kimse laf etmesin. çok çok tehlikeli bir adamsın erman. sadece gitarı yiyip bitirmek de değil olayın, kompozisyon fikirleri de çok üst seviyelerde. daha ne diyeyim ben ha!!!!

tebrikler

(vay anasını, yapmış adam yahu :) )
 
iyi yorumların hepsine katılıyorum. eline sağlık. iyi yada kötü eleştirileri dikkate aldığını düşünerek daha iyisi adına yolculuk parçan için şahsi fikrimi kısaca belirtmek isterim. bas gitar şarkıyı örtecek kadar yukarıda kalmış ve sen zaten yeterince gezerken onunda gezmesi biraz kakafoni oluşturmuş. daha önce sabaha doğruyu dinlemiştim o kayıtla kıyaslayınca bu parçada gitar tonunda transparanlık daha az. (tamamen şahsi fikir) bu beni bu tarz müzikte rahatsız ediyor. nota yoğunluğu içinde birde kirlilik oluşunca algılamak zorlaşıyor iyice. belkide benim kulağım yeterince gelişmişte olmayabilir .) kayıt dışında besteye gelince ise yine kendi şarkınla kıyaslamak isterim. yolculukta pek bulamadığım his sabaha doğruda var. omurgası daha belirgin, belli bir melodi ve duygunun taşıdığı şarkı. gerektiği yerlerde teknik önde. vokalin bu hissin hamallığını yapmadığı parçalarda sanki gitarla kulaklara arada soluk aldırmakta fayda var .) tekrar ellerine sağlık iyi çalışmalar dilerim.
 
parçanı dinledim ellerine sağlık
ama dierlerinide merak ettim uzun zamandır download edilmedii için silinmiş sanırım dierleri yeniden yükleyip linkini buraya koyarsan sevinirim
alt yapı konusunda eğer istersen elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim tekrar eline sağlık
 
Murat abi sayesinde bu eşsiz parçayı dinledim , güzel şeyler çıkıyor şu son günlerde bi öncekileri de indirip iyice fikir sahibi olacağım :)

Başarılar
 
Cengizim canım ciğerim :D Abi yok estağfurullah yaa :)Yahu utandırdın beni...Asıl tehlikeli olan sensin...Öyle güzel çalıyorsun ki varya nerde ne yapcan hiç belli değil seni gidi seniiii :D Cengizim senin gibi kaliteli bir müzisyenden böyle sözler duymak beni çok mutlu etti dostum..Teşekkür ederim..Beğenmene çok sevindim...


Yakko teşekkür ederiim dinleyip yorum yaptığın için....


opium_tea dostum öncelikle teşekkürler yorumun için...Diğer parçaların linkinde sorun yok sanırım bugün ikisinide indirdim..Diğer 2 çalışmanın tekrar vereyim linkleri.Buyur arkadaşım... arkadaşım...

http://rapidshare.de/files/13752685/Erman_Baykan_Sabaha_Do_ru_mp3.mp3.html


http://rapidshare.de/files/24749045/Erman_BAYKAN__ROZA_.mp3.html




Bronx dostum teşekkür ederim çok sağol... :)Bir öncekilerin linklerini vereyim...

http://rapidshare.de/files/13752685/Erman_Baykan_Sabaha_Do_ru_mp3.mp3.html


http://rapidshare.de/files/24749045/Erman_BAYKAN__ROZA_.mp3.html

Bekliyorum yorumlarını :) ...Saygılar...


Arkadaşlar son çalışmamın linkini tekrar vereyim. Her türlü yorumlarınızı bekliyorum.İyi -kötü,güzel çirkin,uçuk-kaçık :LOL: (ne diyom lan ben :LOL: )))

http://www.hemenpaylas.com/download/1644144/Erman_Baykan__YOLCULUK_.mp3.html Buyrun efem...
 
Ermancığım,
Bu sefer sen demeden indirdim parçanı da şöyle bi kafayı vererek dinlemediğimden direk yorum yazmadım.

Şimdi yazıyorum:)

Giriş çok güzel olmuş,bir gaz hissediyorum böyle girişini dinleyince.Tekrar bolca olmuş olabilir ama bence tekrar olmalı ki sen gayet iyi bilirsin bunu.Tema çok güzel yani,onu da uzun süre devam ettirmen çok şık.Aralara soktuğun klas hareketlere de bittim.

Parça tam gitarcı parçası,belki gitar sesini sevmeyenler sıkılabilir ama şahsen ben sevdiğimden her yerini zevkle dinleyebilirim.

Sanırım yeni bir miks yapılmış,onu çekemedim daha.Mikste biraz sorun var diyecektim çünkü.İlk versiyonunda biraz sorunlu ama ben de pek uzman olmadığımdan "şurası burası sorunlu" diyemiyorum.

Çok rahat çalıyorsun abi valla,gıpta ile bakıyorum :)

Eline sağlık diyorum abicim,devam et çalışmalarına zevkel dinliyoruz :p
 
Erman'ım şimdi dinledim şarkını harika olmuş eline sağlık bas gitar çalan arkadaşında ellerine sağlık harika bir sentez olmuş anadolu - blues -rock'nroll fusionherşey var çok hoşuma gitti arkadaşlarında yazdığı gibi dinle dinle sıkılmıyorsun o modulasyonlar ne kadar şık durmuş tekrardan ellerinize sağlık başarılarının devamını dilerim.
Sevgiler & Saygılar.
 
Osmanım teşekkür ederim yorumun için...Ya sana bi pgm almamız lazım :) Teşekkürler osmancığım düşüncelerin için :D

p_Absolution_q arkadaşım dinleyip yorum yaptığın için çok teşekkürler...Parçayı beğenmene sevindim arkadaşım...çok sağol...

Rıfatım canım ciğerim :D parçayı beğenmene çok sevindim...Güzel düşüncelerin için çok sağol Rıfatım...Çok özledim yahu sizi :)En kısa zamanda görüşmek üzere...Güzel haberlerinizi bekliyorum... :)

Arkadaşlar Son çalışmam ''Yolculuk''için hertürlü eleştirilerinizi bekliyorum...Buyrun link...Saygılar....

http://www.hemenpaylas.com/download/1644144/Erman_Baykan__YOLCULUK_.mp3.html
 
Adamım benim ilk indirdim zaten tepkilerime direkman şahit oldun:)Ortak vallahi ancak bukadar olur hayranlık içerisinde dinledim, hatta üstüne defalarca kere dinledim , dinliyorum lakin sıkılmıyorum.Yeteneğin karşısında bende ellerinden öpüyorum abicim , harikasın tek kelimeyle :):)!!!
 
Geri
Üst