Joker (Rock) - Ankara

Herşeyde bir hayır vardır diyelim ne diyelim...

Umarım bu akşam düzeliriz de en azından Yolcu'da sevenlerimizle buluşuruz :)

Durumdan Sait abinin haberi de vardır umarım...
 
Hayırlısyla tüm joker severlere duyurulur..

HIT PARTY 13
Grup : ETNİK SENTETİK, JOKER
Dj : Özgün
Tarih : 11 Mart Cuma
Kapı Açılış : 20:30
Bilet Fiyatı : Ön satış : 12.50 Kapı : 15 YTL+İlk Local içki
Yer :Saklıkent Mainhall
Bira Fiyatı : 3.50
Bilet satış noktaları : Biletix Noktaları

YOLCU
23:00 joker
 
Kar da yağıyor ama biz kesin geleceğiz sizi desteklemeye.
Eminim siz yine gayet başarılı bir performans gösterirsiniz.
Aman Yolcu'ya gecikmeyin.
 
Joker saklıkent'de çalar ardından yolcu'da çalar, hatta Long Beach Arena'da bile karşınıza çıkabilir bugün. :D :D Ayrıca Yasemin'in ölüsü yeter be. :metalhead :twisted:

Bu gece için Joker'e iyi şanslar ve Jokerseverlere iyi eğlenceler her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorlarsa. :D :D 8) :cigara

İbo ya, New York'a giderken yanında Jokeri de götürseydin, bir konser falan ayarla da isminizi USA de duysun yaw. :sniper Ne adamsın ya :D


The Dark Rider 8O

UP THE IRONS!
 
tesekkurler elestirin icin de keske biraz da neleri begenmedigini soyleseydin.. bir yardimin donunurdu su karli mart gununde .. yani amacin baskaysa bilemem de..

kafam bembeyaz oldu, sonra da butun kari emdim!! bir sonraki hasta ben olmam umarim hehe
 
hmm haklısın neleri beğenmediğimi yazıyım..öncelikle seyircilere göre sahnenin sağında duran gitaristin her şarkı oncesi bass cıya ''yaf bu sarkının notaları neydı'' muhabbeti yapması dısardan hos gorunmuyor..ayrıca gitarların tonları da oldukça kötü geliyor dışarı...ve bence en büyük sorun vokalın insanları rahatsız edecek kadar fazla ve ölçüsüz bağırması ve bunu alakalı alakasız heryerde yapınca hiç hoş olmuyo...
 
HeLLKeepEr demiş ki:
bi kaç kere yolcuda dinleme gafletine düştüm...çok kötüler...öğğğ

Sevgili arkadaşım taa cehennemden bizi eleştirmek için bunca zahmete katlandığın için öncelikle teşekkür ediyorum.

Keşke bizi dinleme ve öğğ deme gafletinde bulunmasaydın, sana verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz.

Bazı konularda haksız olmasan da eleştiri eğer yapıcı ise dikkate alınır ama seninki için aynı şeyleri söylemek güç.

Bir grubu dinlemek veya dinlememek seyircinin elinde olduğuna göre burada bir zorlama söz konusu değildir.
Umarım seni bir daha üzmeyiz.

Bu arada gitar tonlarının nasıl olması senin için uygundur bilemiyorum ama unutma ki dışarıya gelen tonlar sadece bizimle ilgili değildir.

Vokal ile ilgili söylediklerin konusunda benzer eleştiriler almadığımız için birşey diyemiyorum. Ama biz grup olarak sahnede sıkça gaza geldiğimiz için kontrol dışı hareketlerde bulunuyor olabiliriz, mazur görmek lazım.

Herşeye rağmen bizimle ilgili düşüncelerini yazma zahmetine katlandığın için teşekkürler.

Kendine iyi bak :)
 
haha...hellkeeper'a bayıldım...nihayet biri daha gerçekleri görmüş...bi özel mesaj düşüncelerimizi paylaşalım...neyse canım boşverin siz işinize bakın..bu arada pulpfiction'ın müziği hiç etkili olmuyor...ya gitar tonlarını değiştirin ya da bilmiyorum...sağdaki gitaristin sesi zaten sadece bu parçada geliyor maalesef....malum ekipman olayı olsa gerek...bu arada glenn hughes'un altında çalma ihtimaliniz varmış...umarım olmaz...çünkü adam 2.defa sizi görünce başka grup yok mu bu ülkede düşünecektir...hani az bulunur bi kalitede olsanız eywallah ama bence değilsiniz...bence in rock grubu falan çıkmalı....
 
sizi bi gecen sene bikac kezde bu sene dinledim
bence cok gelisen bi grupsunuz...
bildiginiz gibi devam
(bide bence elestrilere sert cevap vermemeye calismak lazim...sonucta hepimizin eksikleri var..olmasa burda olmaz Hellkeeper la calisiyo olurduk ...dimi :)
:elsalla
 
Teşekkürler deepdreamer..

Elbette biz de gelişmeye,geliştirmeye çalışıyoruz. Sert cevap vermemek doğrudur. Ancak bu durumlarda da elimizden geldiğince serzenişimizi de ortaya koymak lazım. O kadar da uzun boylu değil. Yani onca emeği bir sıfat tümlecine sığdırmak ayıp.
Sırf bize değil bu forumda herkese her yere aklınca giydirmeye çalışan birileri var. Nereye kadar yarcaklar merak ederim?
Birileri dur der herhal !

Tekrar teşekkürler..
 
aynen katılıyorum deepdreamer a yani vokalimize...gecen yıl izlediğimizle bu yılki izlediklerimiz arasında dağlar kadar fark var...çok gelişme kaydetmişsiniz...patavatsız eleştirilere kulak asmayın...bizim gibi amatör gruplar kim hellkeeper la calışmak kim :) onun mertebesi çok yüksek...beğenmediği gruplara ''ögg'' diyebilecek mertebeye ulaşmış o :) kendinize iyi bakın , iyi çalışmalar en önemlisi iyi eğlenceler... :elsallaa :elsalla
 
Slm uzun zamandır görüşemiyoruz:)JOKER Over al'da çalmadınız duydum hepiniz hastalanmışsınız geçmis olsun.Yasemin abla sesin o kadar güzelki nazar deydi be...:)Neyse kendinize iyi bakın ltfen hasta olmayın.:)
 
Jokermg, biz de size teşekkür ederiz, hala dinleyicinin,seyircinin, en önemlisi müzikseverin değerini bilen grupları görmek çok güzel. Sonuçta siz de bir dinleyici bir seyirci ve müzikseversiniz. Bu işler destekle yürür. Her zaman yanınızdayız, müzik için hayatını veren herkesin yanındayız. Sanırım tüm "gerçek" müzikseverler de böyle düşünüyordur. En azından benim görüşüm bu. Sizi kurtlara yedirmeyiz,çünkü biliyoruz ki bu işler kolay olmuyor belli bir emek istiyor ve ben joker'i tanıdığım kadarıyla çok büyük bir özveri ve içtenlikle bu işi yapmaya çalışıyorsunuz. Beğenmeye bilirler sizi,benim de hoşlanmadığım taraflarınız olabilir, ancak saygı duymak gerek,ülkenin şartları belli,piyasanın durumu belli,ekonomik durumlar ortada... Bilmem anlatabildim mi?

Kendinize güvenin ve asla geri çekilmeyin. :twisted:

The Dark Rider.

UP THE IRONS! 8)
 
Ne desem bilemiyorum.

Kaçak01 ve Spongeece sizlere tüm güzel düşünceleriniz için teşekkür ediyorum.

Geleceğin rockçıları ve müzisyenlerini yetiştirmek benim için gurur ve mutluluk kaynağı.

Sanırım Dreamtone ve Joker'in başarılı basçısı Efe'nin de gitar çalmaya benimle başladığını söylersem ne demek istediğim daha iy anlaşılır.

Tabii ki O'nun kendini çok geliştirdiğini göz ardı etmemek gerekir. Ben sadece ilk kıvılcımı çaktım sayılır.
Ve şimdi Efe'yle aynı sahneyi paylaşmak ayrı bir mutluluk :)

Sonuç itibariyle Kaçak01 ve Ece sizler de çalışmaya devam ederseniz belki böyle güzel noktalara gelebilirsiniz günün birinde :)

Dolayısıyla beni ve Joker'i böyle sevmeniz ve desteklemeniz umarım kimseyi rahatsız etmez ve mesajlarınız silinmez :)

Tekrar teşekkürler :)

Kendinize iyi bakın
 
Joker forum'un son sayfalarında tartışılan bir başka konu da anladığım kadarıyla Yasemin'in sesi ve performansı. Ben de kendi fikrimi belirtmek istiyorum. Ben Jazz'da erkek sesinden,Rock ve Heavy Metalda kadın sesindenn nefret etmişimdir ki buna rağmen Yasemin son dönemde duyduğum en iyi ve en güçlü kadın solist rock camiasında. Performans olarak konu hareketlilikse,sahnede o masum tavrından kurtulursa daha etkiliyici olabilir belki; ama konu ses ise,ben joker'i yolcuda ve if'de izlediğim vakit yasemin gayet muhteşemdi. Özellikle Yolcu'da söylediği Scorpions'ın "When the smoke is going down" ve "Sweet Child O'mine" yorumları bir başka güzeldi. Ben Scorpions'ı canlı da izledim 1993'de Istanbul'da ve o konserde de "When the smoke..." u çalmışlardı, Yasemin en az Klaus Meine kadar etkiliyici söylemişti parçayı ki Joker o vakit o parçayı yeterince çalışacak vakit bulamamıştı. Buna rağmen Yasemin parçayı tüm kalbiyle yorumladı ve şarkı bittiğinde,aynen Scorpions konserinde olduğu gibi,gözümde biriken ıslaklığı silmek zorunda kalmıştım.

Sonuçta ben Yasemin'in hiç gereksiz bağırdığını yada detone olduğunu yada bir şarkıyı katlettiğini hiç duymadım ama benim izlemediğim programlarda böyle birşey olduysa ona diyeceğim yok. Her şarkı her sese zaten uymaz ve herkes her parçayı aynı güzellikte söyleyemez. Operada bile bu böyledir, Maria Callas Wagner söylediğinde kusarsınız ama bir italyan operasını bambaşka söyler. Dolayısıyla Wagner'i kötü yorumlaması onu kötü bir soprano yapmaz. Yasemin de her parçayı eşit güzellikte yorumlamayabilir ama bu da onu kötü solist yapmaz. Herkes herşeyi söylemeye çalışır ama aslında herkesin "esas" iyi olduğu şeyler vardır ve onlarla yükselirler. Barda bir grup ister istemez seyirci için birbirinden farklı tarzda gruplardan parçalar çalmak zorunda kalıyor ve solistler için bu ters bir durum yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı.

Genel olarak benim şu an etrafta çalan gruplar arasında en sevdiğim iki solistten biri Yasemin. Diğeri Derin6'nın solisti Cem. Her ikisi de gayet iyi iş çıkarıyorlar sahnede. Bir kez daha kutluyorum.

Rock ON!

The Dark Rider :twisted:
 
The Dark Rider kardeşim,

Yahu mahçup ediyorsun ! Sağolasın .. Up the iron .. rock on olmuş..
Sen anlaşılan opere'ya da meraklısın. O zaman her rock' cıya özellikle ilaç olarak tavsiye ettiğim bir eseri dikkatine sunarım.
Gönül ister ki bizim Yasemim söylesin ama orkestarsyon işi var tabi..

Bunu gece karanlıkta yalnız başına dinleyeceksin ki damarında gezen rock rununa bak ne badeler katıyor göreceksin.
..... eseri alemde tek geçerim.

Dido and Aeneas, operasından
"Dido's Lament" aryası
Eser: Henry PURCELL
(Kazaa ve benzeri programlarda Dido's Lament diye arayacaksın.)
 
Geri
Üst