rakustik

Can_Besli demiş ki:
Baraka Bar'da Cuma ve Cumartesi günleri 19:00-22:00 arası yaptığımız program, barın yabancı müzik programlarını kaldırması dolayısıyla iptal edilmiştir.

Baraka işletmesi nihayet müşterilerinin türkçe dinlemek istediklerini anlayabilmesi gerçekden sevindirici... amma velakin, bu kadar kaliteli bir grubun bu nedenle programına son vermek doğru değil. çok ama çok üzüldüm, açıkçası ben bu düşünceyi pazar günü öğrenmiştim ama sizlerden ses çıkmayınca sanırım hallettiler dedim kendi kendime...

şimdi bir çok kişi bana kızacaktır ama, oraya gelen dinleyicinin bir kısmı, rock müzik deyince mor ve ötesi, duman dışında başka bir tanımlama yapamayan, rasmus in the shadow dışında rock müzik arşivi olmayan, x bara gidip ayna karşısında hande yener eşliğinde dans eden tipler... elbetteki rakustik gibi bir grup sahneye çıkıp "sweet child of mine", "hotel california" gibi şarkıları söylediğinde, yadırgayacak yada mekandan gidecektir.

Ama Murat Üstadında dediği gibi sizin gibi kaliteli bir grubun mekansız kalması zor... eminimki sizi gene sahnelerde izleyeceğiz, ama lütfen haber verin bizlerle bunları paylaşın,

Sevgiler....





not : aslında haftada bir gün gölgede program yapsanız harika olur meselaaaa.... Salı sameway, çarşamba rakustik, perşembe sameway... inanılmaz keyifli olur...
 
Destek mesajları için teşekkürler...
Grubumuz zaten boş durmaya niyetli değil. Yakın zamandaki gelişmeler ve yeni mekanlardaki programlar için bizi takip edin... :)
 
Sevgili Arkadaslar,
Desteginiz icin tesekkurler. Senelerdir sadece Turkce muzik yapan bir mekana Yabanci muzik yaparak girmek ancak 3-4hafta suruyormus. Yani sen orada hotel california caliyorsun, mu$teri geliyor CEM KARACA var mi abi diyor. :)
Komik ama gercek. Neyse CAN'inda dedigi gibi bo$ durmayacagiz.
Sevgiler Oguz,
 
rakustik'e başarılar diliyorum.en yakın zamanda sizleri tekrar dinlemeye geleceğim.davulcunuzu bayadır severim sayarım.dilşad çok kaliteli bir vokal,bunun yanında gerçekten eğlenceli bir insan.pan müzikte arkadaşlarına yaptığı taklitleri görmüştüm.tam komediydi.(ikimizinde elvis sever olması ayrıca güzel)
başarılar diliyorum.gerçi başarıdan çok(zaten işi başarıyorsunuz)sizi tüm rock müzik severlerin (özellikle 80 ler ve 90 lar severlerin)bilmesini dinlemesini istiyorum.sevgiler saygılar
 
davula 3 yaşında twin pedal çalarak başladığını düşündüğüm insan ''can beşli'' :D umarım birgün tanışırız.
gerçi ben keremciyim biliyosun :D
 
oğuz abi valla hiç önemli diil zaten başlık açılmayı bekliyomuş bi açtık mesajlar yağıyo
valla rakustik cok iyi seyler vapacak yakında

zaten yakında süpriz calışmalar var gibi duyuyoruz
en iyisi olur inşallah

can abimi ve dilşat abiyi de görmek istiyorum burdaaa


sevgiler &saygılar......
 
valla mükemmeldiniz can abiiii ordaydım ama senle tanışamadım bütün grubu tanıyorumm bi seni tanımıyorummm
ama gercekten cok iyiydi!!!



zaten yakındaa rakustik odtü performası burada yayınlanabilirr!!!!!



başarılarrr konserr haberlerini bekliyoruzz!!
 
merabalar, maalesef baraka müşterisi deişmedi yda daha doorusu yabancı rock dinleyicisini çok çekmedi, sizin çektiiniz sıkıntıları birebir çektik ordan biliyorum:)..samewayi daha önce bi çok kez dinlemiştim yine gruptan elemanlar görünce (vokal ve gitar abilerimiz yanılmıyosam) bi dikkat kesildim, yanılmıyosam deneme gününüzdü kısa sürdü ama çok keyif aldım, grup elemanlarını ayrı ayrı tebrik ediyorum, yakında tekrar izlemeyi ümit ediyorum, başarıların devamı dileğiyle..
saygılar...
 
Geri
Üst