Trigon Müzik Club Hakkında Bildikleriniz

Yaşasın hort;

Yaklaşık 1 hafta kadar önce epeydir edinmeyi istediğim bir mim standard telecaster için piyasa araştırması yapıp buradaki korku filmi senaryolarını ve geçmiş tecrübelerimi de yolda kendime hatırlatarak Çankaya’nın yolunu tuttum. Birkaç adreste, özellikle de bir tanesinde umduğum yaklaşımı bulamayınca (bu bölümü sonda detaylandıracağım) son bir umut, biraz da çekinceyle girdim Trigon’a.

Murat ile adaş olmamız dışında hiçbir ortak noktamız olmamasına rağmen geçmiş yıllarda birkaç kere kendisine işim düştü ve her seferinde o dönem için elimden çıkardığım yada aldığım hemen her enstrüman ve ekipmanda bana gerçekten yardımcı oldu. Fakat ilerleyen dönemlerde yakın çevremden birkaç kişinin Trigon ile sorun yaşaması, burada, sağda solda yazılıp çizilenlerin etkisi ve aynı dönemlere uzun süreli olarak şehir değişikliği yapmam gibi sebeplerle uzun yıllar kapısından geçmedim.

Şöyle ki; 3 ayrı şehirde çeşitli mağazalarda çalışan arkadaşlarım bulunmasına rağmen peşinde hepsinden uygun bir rakam verdi. Ödemeyi yaptım, sipariş verildi. Anlaşmalı kargo şirketiyle aralarında yaşanan bir sorun sebebiyle binde bir olabilecek bir saçmalık bana denk gelerek 3 günlük bir gecikmeyle de olsa gitar tertemiz bir şekilde mağazaya ulaştı, ricam üzerine kutusu gözümün önünde açıldı.

Tabi malum gecikme sürecinde paniklemedim değil, Murat’ı epey bir darlayıp Faruk Kavi’ye kadar ulaşarak konunun gerçekten kontrol dışı bir durum olduğunu teyid etmek durumunda kaldım. Faruk Kavi de çok sabırlı ve yardımcı olmak için gerçekten çaba sarfeden güzel bir insanmış, tanıdığıma çok memnun oldum.

Başta bahsettiğim “umduğum yaklaşımı bulamadığım mağaza” olayına gelince; Zuhal Müzik için konuşuyorum, yıllardır hiçbir şubesinde hiçbir şehirde tek bir çalışanıyla sorunum olmamasına rağmen İzmir Çankaya mağazasına ne zaman bir ekipman/enstrüman için peşin ödemeli fiyat danışmaya girsem aynı uzun saçlı bıyıklı şahıs tarafından alaylı bir tavırla karşılanıyorum.

Sorduğum ürünün sitelerindeki peşin rakamının altına ASLA AMA ASLA inilmediği (sen onu nereye anlatacağını biliyorsun), yada ürünü görmek istersem maalesef ödemenin tamamı yapılmadan depodan mağazaya ürün çekemedikleri gibi DANDO DANDİRİK açıklamalarına, aklınca posta koyar misali sergilediği “sana satacak malım yok” triplerine maruz kalıyorum. Sorun değil, büyüklük yine kendisinde ve ezik egosunda kalsın. O akşamki kurla ve Murat’ın yaptığı güzellikle Zuhal’in dayatma fiyatına karşılık ortalama 600 TL kâr etmişim. Sağ ola var ola.

Hikayenin özeti;

Gözümü karartıp Trigon’a bir şans verdim ve kendi adıma hem mutlu hem de kârlı çıktım. Ek olarak online alış veriş haricinde hangi Çankaya mağazasına bir daha adım atmayacağımı da bu yaşımda öğrendim.

Murat out.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst