Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

Selam.Öncelikle elektrogitara yeni başlayacağımı belirteyim.

Ben hangi gitarı alacağıma karar verdim aslında; Cort x6 alıyorum.
Benim size sormak istediğim şey amfi ve prosesör.

Öncelikle alacağım ürünler 2. el olacaktır, bu yüzden fiyatlar biraz düşük.
2. el amfiye 100 lira civarı bir şeyler;
2. el prosesöre 200 lira civarı bir şeyler vermeyi düşünüyorum.
Olmadı ikisi de 150'şer lira olsa da olur, takılın kafanıza göre xD

İstediğim fiyatlarda kaliteli amfi ve prosesör önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler. :)
 
ufolik

bence amfiyi salla, bi tane pocket pod pocket al tak kulaklığını takıl. gitar olarakda eğer floyd rose takıntın yoksa x6 yerine kx-5 al aynı fiyattalar. x6 nın floydu adamı bezdirir.

envyboy

ben olsam x custom ht yi tercih ederdim. ibanez rgr321 çok şık bir gitar ama manyetikleri corta göre çok çok zayıf. ibanez takıntın yoksa x custom ht al pişman olmazsın.
 
@humbucker

abi zaten dun siparisini verdim cortun, umarim memnun kalirim. ilerde gitar deistirsem bile manyetikler ise yarar yine :D

onun disinda rica etsem amfiler ana basliginda bir sorum var ama kimse cevap vermedi. bi bakarsan cok makbule gecer, yarina kadar karar vermem gerek cunku..
 
slm arkadaslar ben gitar çalmaya yeni başlıcam bu konularda fazla bi fikrim yok bütçem350-400 tl arası daha cok beatles ve oasis dinliyorum ve gitar dükkanında bana 2.el ibanez rg420 tarzı bi gitar önerdiler tremolosu bozuk, düsüo. Sizin önerilerinizide dinlemek istiyorum
 
MERHABA


CORT CGP-3T



NASIL BİR ELEKTRO GİTAR BANA UYARMI DAHA YENİ BASLIYORUM ELEKTRO YA


İLGİNİZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM !!!
 
Selam arkadaşlar..
Stagg l-400 gitarımı sattım ve yeni gitar alacağım.Çaldığım tarzlar Early Metal,Blues,Hard Rock ama çok nadirde olsa Metallica falan çalarım.Şuan kafamda birkaç gitar var.
1-Epiphone Les Paul Standart
2-Epiphone 58 Korina Explorer
3-Ibanez RG1570
4-PRS Custom 24
5-Meksika Fender Standart Stratocaster
Epiphone Les Paul Standart ı çok istiyordum fakat denediğimde beni büyüleyen bir gitar değildi.Gerçi amfiye bağlı değildi ama GT-8 e bağlıydı.Şuanki favorim Ibanez RG1570.Ama manyetik modifiyesi yapılmadan nasıl bilmiyorum ve blues çalınırmı bi bilgim yok o konuda bunuda size sormak istiyorum...
 
@regejan

Blues her gitarla çalınır. Kuralı yoktur bu işin. Ama gözüm kapalı alacak olsam yazdığın gitarlar arasından PRS'i seçerdim. İyi bir tanesi denk gelirse meksika fender de olabilir.
 
Ordaki prsi alabilecek paraya sahip olduktan sonra niye epiphone veya meksika fender bakiyorsun ki? Amerkan fender veya amerikan gibson da alabilirsin.. Baya pahali olmasi gerekiyordu prs customlarin..
 
arkadaşlar 1200 gibi bi limitim var yeni bi gitar almak istiyorum jackson ibanez yada esp olursa süper olur 24 fretliklerden bakıyorum hmm e şey bide kasa strat olmasın ztn 1 tane strat ım var biraz şekilli bişey istiyorum ama king v tarzı gitarlarıda sevmiyorum anlayın yani jackson warrior wrxt gibi bişi bakıyorum önerebileceğiniz gitar varmı :S :D
 
mrb arkadaşlar. 5000 tl gibi bi bütçem var. rock çalıyrm, bazn bluesa falan da kayıyo.. bütün parayla gitar alcm sizce ne alıyım ben gibson les paul düşünüyrm 59' sizin de fkrinizi öğrenebilir mym.. şimdiden tşkkrler
 
Arkadaşlar 5-6 ay klasik gitar çaldıktan sonra elektrogitara geçmeye karar verdim.Solak olduğum için malum gitar bulmam zor.Şu anda temin edebiliceğim gitarları aşağıda söylicem hangisinin benim için daha iyi olduğu konusunda yardım ederseniz sevinirim.

Çalcağım tarzlar:Hard rock,heavy metal.

1) Cort X-6
2) İbanez GRG170DXL
3) Cort G-250

Herkese teşekkürler :)
 
Selam arkadaşlar, ben gitar işinde yeniyim. 2. El gitar almak istyorum. Bütcem en fazla 220 TL. Bana acaba sağlam ve güzel ses çıkarcak bi gitar önerirmisiniz. Ben Cort x6 veya ibanez grg170dx alıcaktım. Ve acaba 2 humbucker 1 single daha mı iyi. Ve gayet çok güzel bi şekilde solo atmak istiyorum.
 
Geri
Üst