Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

karakter olarak birbirlerine yakin gitarlar..standart olan gitar standart plus top ise onu al.sebebi gibsonlara en yakin olan modellerdir plus toplar.ama gold top meshurdur o da goz ardi edilmez.ama ikisini de almadan once bir dene bence kendi keyfine uyack hangisiyse onu al.tekrar soyluyorum ton olaran super farklar yok.
 
arklar ilk defa alıcam limit max 320 ytl trash ve alternatif seviyorum steve vai dinliyorum böyle türde güzel bi gitar önerebilir misiniz
 
aslında 320 lira ölü bi fiyat. yani biraz daha biriktir ya da kaynağın neyse biraz daha zorla :D yani ölü fiyat dediğim tam arada kalıyor paran.modeller sıfır düşünüyorsan...ama ikinci el olarak bulabilirsin.özellikle o fiyatlarda cort2ların ibanezlerin modelleri var.grg170 ibanez,cort x2 tarzı gitarlar alabilirsin sert tonları vardır seni götürebilecek..ama bulabilirsen cort kx 5 al derim.çok ciddi bi gitar.sadece emetör değil profesyonel bir adamın da sahip olması gereken bi gitar aslında..ton karakteri baya geniş sert tonları harbi sert.vecoil tap denen humbucker manyetiği single'a çeviren bir sistem var ve çok yumuşak sesleri de alabiliyosun.sonra manyetikleri emg dizaynı motherbucker isimli manyetikler.www.harmonycentral.com sitesinde gitarı inceledim sound'una 10 üzerinden 9.4 vermişler :D bence bi bak derim..
 
S.A benim 500 -600 TL arası bi bütçem var.Biraz Klasik Gitar Deneyimim var ama Elektro Gitarı ilk kez çalacam.Yeni başlayan biriyim yani.Tarzım Nirvana,Duman,Cem Karaca gibi gruplar.Bana hangi gitarın gidebileceğini nedenleriyle birlikte yazarsanız çok sevinirim.Ayrıca önerdiğiniz gitarı nerden ve hangi mağazadan almalıyım o konuda da bilgi verirseniz çok sevinirim.(kazık olmayan ve indirim de yapabilen kaliteli olursa iyi olur)
 
150 TL. param var 2. el Cort G210 gitar buldum temiz oldugunu söyledi adam gidip stüdyosunda deneyecegimde sizce nasıl bi gitar yeni başlicam bana uygunmu genelde sert tonlar çalmak istiyorum Hard Rock Fln o tarz..
 
Narcoisis demiş ki:
150 TL. param var ... genelde sert tonlar çalmak istiyorum Hard Rock Fln o tarz..

İstediklerin ile alakasız bir gitar.
Cort X2'de kötü bir gitardır ama bütçen ortada.
Arzuladığın sert tonlar için H-H manyetik dizilimli 24 perde bir gitar bakman doğru olur ki X2, sb dreams gibi şeyler anca bulabilirsin.
Bu fiyata da mümkünse sabit köprülü bir gitar almanı, FloydRose sistemli gitar almamanı tavsiye ederim; kaliteli (pahalı) FloydRose'larda bile bir dünya naza katlanmak gerekirken ucuz FloydRose sistemleri insanı intihara sürükleyebilir.
 
Arkadaşlar,benim 2000 tl param var ve buna gitar ile amfi almak istiyorum.Metal de dinliyorum, blues da.Sizce hangi gitarı almalıyım?şu an aklımda Gibson SG Faded ve Marshall AVT20XT var.
 
lanet olsun çıldırmak üzereyim blues tadında tonlardan vazgeçemiyorum ama kendimi kaptırdımmı da çok sertleşiyorum çok kalın distortion etkiliyor beni screamlar patlaması lazım vox tonelab le prosesörüm var ama bir türlü gitarıma karar veremiyorum 900 TL maksimum limitim var fender meksika çok ideal geliyor ama sağlam bir ibanez ya da jackson kadar sert olabilir mi hiçbir bilgim ya da deneyimim yok erzurum gibi bir yerde olması da çok zor. tecrübeli arkadaşlarımın önerilerini bekliyorum kesin bir ortasını bilen vardır.
 
Arkadaşlar 300-350 tl limitim var başlangıç için elektroyu biraz ögrenmek kavramak için çok fazla deil ama hangi gtarı önerirsiniz rock-metal tarzım metallica - linkinpark gibi grupların melodilerinden istiyorum sizce hangi elektro gitarı alayım ilerde daha iyisini alıcam sizce
Cort G2002T işimi görür mü yada görmezse hangi gitarı önerirsiniz elektro :)
 
ya sevgili arkadaslar dean q flame hakkinda bilgisi olan varmi 2 el bitane buldumda almayi düsünüyorum alsammi almsammi baska gitar alma imkanim olmicak 2 yildir para biritiriyorum saglam bi gitar almak icin dean buldum
 
Öncelikle merhaba arkadaşlar...
Ben elektro gitar alcamda yarın.Dinlediğim müzik tarzı metal gruplar system of a down,slipknot,dope v.b. Bu dediklerime uygun sert bir ses çıkaracak elektro gitar markası varmı önereceğiniz :?:
 
Esp veya Ltd marka gitarlara yönelmen senin için daha iyi olacaktır eger sert bir sound istiyorsan yada uzerinde emg set takılı bir gitar alabilirsin. Ama biraz paran varsa esp al derim.
 
Peki esp nin hangi modelini alıyım?(dediğim özelliklerde sert sound)
Bu verceğim marka benim yapcam türe uyarmı?ESP LTD AX50 Elektro Gitar Nasıl?
 
Geri
Üst