Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

sözünü dinleyin yoksa yakınınız falan ölür bugün ben öldüm mesela gülmekten ikiye yarılıp
mapıl klavyeymiş bi de
ben görmeden kilitlenmiş başlık cevabını burdan al
ağlattın beni çok yani gözlerim yaşla gezdim 3 saat
gülmekten
 
ben olsam ibanezi alırdım.ne tür yapıcağına da bakar biraz ama ibanez pgm301 kesinlikle dört dörtlük bir gitar.sustain,clean ton ve gene akustik bakımından inanılmaz.ama tabi ben öküz metal çalarım kodumu oturturum diyosan dkmg daha mantıklı.
 
Öküz metal nasıl oluyor bilmiyorum ama :D

Sert tonları severim genel olarak. Ama sonuçta gitarı aldıktan sonra bir daha uzun bir süre gitar alma şansım olmayacağı için en doğru tercihi yapmak istiyorum... Jackson'ı Emg 81-85 manyetikleri için beğendim. Bunun dışında Blue swirl olayı ve ayrıca Ters sap çok hoşuma gidiyor Jacksonlarda...
 
öküz metal yada bodoslama metal ( :D) denilen türler aşırı yükte distortion gerektiren türler.death trash gibi.işin latifeli tarafı :) ama bi yandan pgm301 alırsan ömür boyu değiştirmek zorunda kalmazsın acıkcası.ömürlük hatta bi kaç ömürlük alet.bu forumda kullanan bir kaç kişi var.onlarda bu başlığı görürse açıklar sana.dkmg kötü bir gitar mı kesinlikle hayır.oda çok güzel bir gitar ama pgm ile aynı seviyede değil.pgm biraz daha üst seviye bir alet bence.
 
PGM çok özel bir gitar gerçekten. Sapı, klavyesi, köprüsü, şekli şemali vs. ile piyasada muadili olmayan bir alet bence. Ben olsam PGM alırım, locking trem sevmeme rağmen. Evladiyelik bir gitar bence de.
 
Clickboy demiş ki:
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=644&gid=110

http://www.laylaylomshop.com/default.asp?say=9&urun=157

Bu gitardan hangisi daha iyidir sizce? Jackson olanı ben beğenmiştim, arkadaşım ise onun yerine ilk linkteki Ibanez'i önerdi...

Yahu bunlar birbiriyle hem ton niteligi hem de teknik acidan tamamen alakasiz iki gitar. Ne yapacagini netlestir, teknigini oturt bence ibanez'i dusunmeden once, herkes Ibanez PGM ile mutlu olamaz.
 
Sanırım seçimim PGM301'den yana olacak. Gitarla ilgili bir kaç video izledim de. Tam istediğim tonları yakalayabileceğim bir gitar. Bir de tam bütçeyi denkleştirirsem, Seneye falan kısmet olursa anca alabilirim gitarı :)
 
merhaba....yeni üye oldum arkadaşım sayesinde...ben heavy-trash yapcağım ona uygun bir gitar düşünüyorum parasıda bayaa yükseklerden olmayacak varmıdır ki :)
 
arkdaşlar elmde 400 ytl gibi bi para var.kurban,direc-t,çilekeş,duman vs.tarznda parçalara çalıcam hangi gitarı almamı tvsye edersnz?
 
ftt demiş ki:
arkadaslar, ankara'da bando muzik disinda cort modellerini gorup deneyebilecegimiz bir mekan mevcut mu?

Gürmüzik ve Panmusic'de deneyebilirsin (Panmusic Hatay sokak'da, Gürmüzikde hatay sokakta diye hatırlıyorum, eğer hatay sokakta değilse bir arka sokağında olmalı) Onun dışında Bacınoğlu Müzikde de baya bir Cort modeli vardı ama denettiklerini hiç görmedim... Ama denetirler büyük ihtimalelle.
 
redbull1907 demiş ki:
redbull1907 demiş ki:
arkdaşlar elmde 400 ytl gibi bi para var.kurban,direc-t,çilekeş,duman vs.tarznda parçalara çalıcam hangi gitarı almamı tvsye edersnz?
yardımcı oluck yok mu ????


bence 400 ytl civarı bi paran varsa ikinci el gitarlara yönel.400 ytl ye sıfır alacağın gitar muhtemelen iyi olmayacaktır.squierın çok güzel modelleri var çok güzel strat kopyaları bence.Arkadaşım almış 250 ytl ye çalınca şaşırdım uzun süre strat çalan biri olarak fiyat performans olarak çok iyi geldi bana.zaten yazdığın tarzlarda strat tipi bi gitar daha iyi olacaktır kanımca.cort x serisini tavsiye etmem.hakederinden çok fiyat istiyorlar.
 
Geri
Üst