One More Lie (Death Metal - Metalcore / ANK)

vokaller daha iyi olacağına inanıyıruz acele iş hesabu oldu biraz..tabi ki bunları bilmek zorunda diilsin dediğim gibi ama daha iyi iş çıkacağına inandığım için sorun yok..8 dk de kaydedilmiş bir vokal olmasına rağmen yinede başarılı iş çıkardığını söyleyebilirm özberkin;)

desteğin ve yorumun için teşekkürler dostum;)
 
Dün Mars Stüdyolarında vokal-bascınız ile tanışmıştık. Arkadaşın adını şu an hatırlayamadım özür dilerim. Origam olarak başarılar dileriz One More Lie' a

İlerde aynı sahneyi paylaşmak dileğiyle ;)
 
eyvallah Ünsal. Bugün yine Mars' da karşılaştık zaten :)

Bende Origam' ın yobaz davulcusu Kemal :) :p

Madem My Space vermişin o zaman myspace arkadaşlarıda olalım :) ilk girdiğimde my space' e bir invite gelecek size Origam' dan. Kabul ederseniz ne ala :)

Görüşmek üzere ;)
 
hehe ünsal burdada sans esiri karsılastık:)) Ben ilk resmi fanınız oıdugumu düsünüyordum baya fan toplamaısınız:))
zaten sarkıları ilk halinden dinlediğim için her geçen gün ne kadar iyi bir grup oldugunuzu ve ilerde ne kadar saygın bir yere geleceginizi tahmin edebiliyorum:))
ben hala suffer indexin son halini görmek için sabırsızlanıyorum...
ünsal çabuk ol ya herkes sizi bekler:))
 
One More Lie olarak ODTÜ Metal Günlerine başvurduk..Buradan diğer katılan gruplara da başarılar..
Seçilirsek 16 17 Kasım da Odtü Metal Günleri Konserinde görüşmek üzere!

(Bu arada klavyeci arıyoruz..ilgilenen arkadaşlar bu forumda tarza yönelik meraklarını da giderebilirler,web ve myspace sayfamızı ziyaret edebilirler,verdiğim adresten iletişime geçebilirler.Albüme kadar umarım birini bulabiliriz..)

[email protected]
www.myspace.com/onemorelieband
 
One More Lie nasıl gidiyor çalışmalar söyleyin boggayım.Odtüye iyi hazırlanın çıkarsanız izlemeye geliyoruz ona göre! ;)
Albüm için de şimdiden hayırlı olsun diyorum,çıktığı zaman neler diyebileceğimi tahmin edin artık :D
 
Çalışmalar ii boggalım doğukancım;)Studyolar yer yer kayıtlar vs sıkı gidiyo bakalım..Seni de bekliyorum bak konsere batarya kumandanı ;)
 
ayıpsın ünsalcım saçları boşa mı uzattık gelip coşacaz kısmet olursa.besteler sağlam,destekçiniziz.çalışmalarda başarılar.(demo çıksın last.fm de artist descriptionunuz resminiz benden cihan'la onu konuşuyoduk şimdi :D )
 
Metal Gunleri Programi :

16 Kasim Persembe
13:00 Black Box
14:00 One More Lie
15:00 A-Maze
16:00 Apathetic

17 Kasim Cuma
13:00 Video Gosterimi
14:00 D'Arch
15:00 Unadorned
16:00 Rectifier
18:00 Melatonin

One More Lie ı vizem ıvırım zıvırım yok diosanız perşembe 2-3 arası izleyebilirsiniz;)
 
odtü metal günlerini de atlattık bir şekilde valla içimiz daha rahat...e rahat tabe çünkü iilk konserdi ve istatistiksel ilk konser problemleri tabi ki yaşandı, söz unutma ritm kaçırma heyecandan enfarktüs geçirme gibi :p

ama ve lakin eğlendik...eğlendirebildiysek de ne mutlu.

tam gaz devam...ilerisi için çok umutluyum. inşallah yakınlarda şöyle güzel temiz herkesin net duyablieceği bir konser olur da tepiniriz danalar gibi (amin falan)
 
arkadaslar bende tebrik ediyorum sizi, ilk konser falanmis ama gayet iyidiniz, tamamini izleyemesemde konserin (hazirliklarla ugrasmaktan dolayi) izledigim kadariyla cok güzeldi, devamini bekliyoruz :D kolay gelsin diyorum
 
Ünsalcım ve diğer elemanlar,elinize sağlık,size yetişmek için kaza yapmayı göze alarak bastık geldik :D iyi de etmişiz,keyifliydi sizi dinlemek.ahuaehua cihan bazen unutup 2. gitara baktın olm kaçırmam ben :LOL: yok yok güzeldi,özellikle konser sonrası ünsal'a da belirttiğim gibi,flame the fire (yauv sanırım eski adıydı bu,mazur görün unuttum yenisini) oldukça güzel oldu.Konserlerin devamı gelir bundan sonra sanırım,sahneye yakışıyosunuz toprağm.
Bu arada davulcu arkadaş temiz ve güzel çaldı,vokal brutal+clean söyledi hoş bir değişiklik oldu,ama genelde hepiniz iyiydiniz tebrikler.Daha sonra başka konserlerde görüşmek umuduyla.
 
valday demiş ki:
arkadaslar bende tebrik ediyorum sizi, ilk konser falanmis ama gayet iyidiniz, tamamini izleyemesemde konserin (hazirliklarla ugrasmaktan dolayi) izledigim kadariyla cok güzeldi, devamini bekliyoruz :D kolay gelsin diyorum

saolasın eywallah beğendiğine sevindim :)bende sizi seyretmek istedim ama ertesi günü olasn vahşi bir sınavım vardı,kalamadım..Aynı sahneyi paylaşırız inş bir gün yine;)
 
Geri
Üst