Bonustrack (Pop-Rock,Soul,R&B) - Ankara

elektra demiş ki:
dipnot: yalnız biz seyirci/dinleyicileri de düşünün yazık degil mi non-stop zıp zıp zıp ayrıyeten avazımız cıktıgı kadar eşlik etmek fln yoruyo yani :D

Elektra'nın bu cümlesine şöyle bir ek de ben yapmak istedim; her şey iyi, güzel, ben de arkadaşların tavsiyesi üzerine geldim dinledim ama keşke seyirciyle biraz daha ilişki kurulsa. Yani göz teması olsun, şarkıların arasında bi 2 dakika durup -geyik de olsa- muhabbet etmek olsun, daha hoş olurdu sanki. Naçizane görüşlerim elbette ama bunlar bunca yıllık dinleyici deneyimimden :D edindiğim bir fikir. İnsanlar kendini daha da bir grubun parçası gibi hissediyor öyle olduğunda. Sizinle daha bir arkadaş oluyorlar. Kendi aranızdaki esprileri bile anlamasalar da eğlenirler emin olun ;)

Yani özetle demek istediğim sanki aceleniz varmış da bir an önce çalıp gitmek istermiş gibi değil de biraz daha rahat bir program sürdürebilirsiniz belki.

Bu önerilerimi dikkate alacağınıza ve beni yanlış anlamayacağınıza inanıyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. :D

Saygılar
 
**Nassı keyifli bir repertuardır o öyle arkadaşlar..Hepinize ayrı ayrı tebrikler...Milli marş haline gelmiş alternatif rock şarkılarından böö gelmişti,dışarı çıkmaz olmuştuk ki sizin programı keşfettik ve altımız kuru keyfimiz yerinde artık...Gene bir cumartesi gecesi grşmek dileğiyle.. :)
 
Sevgili Calavera,
Elbetteki eleştirilerini dikkate alırız ve seni yanlış anlamayız. Eğer ki bizi ilk kez bu hafta dinlediysen ve bu hafta ki izlenimlerinle yazdıysan bu yazını birkaç defa izledikten sonra fikrinin değişeceğini düşünüyorum. Çünkü bu hafta basçımız ameliyat olmuştu. Gitaristimiz bas çaldı, gitaristimizin kardeşi de gitar. Elbetteki orijinal kadro olmadığımızdan bazı
iletişimsizlikler oldu.
Kendi adıma; benim seyirciyle iletişimimin çok iyi olduğunu hemen hemen tüm dinleyicilerimizden duyarım. Heleki göz temasından hiç kaçmam. Şarkı aralarında çok lak lak etmeyi espri yapmayı sevmiyorum. Benim tarzım diil. Ama konuşmasam da insanlar kendilerini grubun bir parçası hissediyorlar. Hatta bazen bizim sahnede yaptığımız dansları bizimle yapıyorlar. Hiç tanımadığım, konuşmadığım ama göz teması kurduğum bir sürü arkadaşım var dinleyiciler arasında.
Bizi ilk kez bu hafta dinlediysen şansızlık olmuş gerçekten. Çünkü biz zaten çok rahatızdır sahnede ve işimizi de çok seviyoruz.Çok cansız bir seyirci olmadıkça hiç de bitsede gitsek diye düşünmeyiz. Bize her zaman söylenen şey, enerjimizin çok iyi olduğudur. Aslında bunları benden diil bizi uzunca bir süredir dinleyen, takip eden insanlardan duysan daha doğru olur tabii ki.
Eleştirilerin için teşekkürler. Umarız bir başka akşam bizi izlersin ve bu fikirlerin değişebilir.
Sevgiler.
 
Çok teşekkürler Tanselus,
Doğrusu o marş olmuş alternatif rock yüzünden bizde dışarı çıkmaz olmuştuk. Dedik ki grup kuralım değişik şeyler çalalım. Böylece dışarı çıkmış olalım hehe :D
Basçımız bir iyileşsin yapılacak çok daha keyifli parçalar var sırada.
İtinayla bekliyoruz.
 
bayram2.jpg
 
Vallahi benim hayatımda gördüğüm seyircisi ile en çok iletişim halinde olan bi gruptur,bütün grup tam sahne insanı ve seyirciye samimiyetleri birebir yansıyor,hele ki İzgi'nin sahne performansı mükemmeldir,bunun yanında Arda ile beraber yaptıkları danslar,klavyenin soloları atarken bu denli hissedip,bu denli coşması ve coşturması tam bir performans grubu :) ve bu kadar iyi bi grup bana göre Ankara'nın tarzlarında en iyi ve en eğlenceli grubu bunun yanında da mükemmel mütevazi ve arkadaş canlısı insanlar...Hem iletişimleri hemde müzikaliteleri için bir haftalık izleniminizle hemen karar vermeyin yani ben sanırım Overall'da cumartesi ilk çıkmaya başladıklarından beridir sıkı takipçisiyimdir Bonustrack'in ve bana bir kere bile vasat olduklarını bile görmedim,bunlar sadece benim görüşlerimdir dicem ama olmucak kolundan tutup bonustrack dinlemeye götürdüğüm bütün arkadaşlarımın yorumuda hep bu şekilde oldu,çevremde bonustrack'i dinlemeye götürmediğim arkadaşım kalmadı sanırım :) mükemmelsiniz...
Bonustrack'i takip etmeye non-stop devam :D
Başarılar arkadaşlar
 
Çok çok teşekkür ederiz.
Bizde Bonustrack olarak herkesin şeker gibi bir bayram geçirmesini temenni ediyoruz.
1. gün Overall'da
2. gün Tapas'ta görüşmek üzere.

Sevgiler...
 
Sevgili Magaracı,
Hakkaten parça çok güzelmiş. Hastası oldum valla. Döktürmüşler yine. Ama bu tarz bir parçayı bizim barların sisteminde çalmak öyle zor ki. Bazen hiçbirimiz birbirimizi hatta kendimizi duymadan çalıyor söylüyoruz. Büyük zevkle dinliyorum valla şu anda saolasın. :D
 
rica ederim :) ses sistemi konusunda haklısın.. bar sahibi kardeşlerimiz biraz yatırım yapsalar, uzun vadede kazanacaklar ama farkında değiller. neyse, uzun mevzu.. ama nefis parça yapmış herifler. üç gündür tek parçaya takıldım kaldım. canlı dinlemek isterdim doğrusu.. son olarak disco fever demek istiyorum :D
 
sizleri dinlemekten nedense sıkılmıyorum. keşke nete bol bol kayıtlarınızı koysanız da biz de indirip bol bol dinleyebilsek di mi ama iyi olmaz mı ? :)
 
Sevgili Sda,
Haklısın bizde daha çok kayıt koymak isteriz ama. Bir türlü iyi bir kayıt yapamadık. Koyduklarımız bile hiç iyi olmayan kayıtlar. Aslında ses kayıtlarından çok görüntülü kayıt koymak istiyorum nete. Çünkü sizde biliyorsunuz bizim en büyük artımız enerjimiz. Yakında bir görüntü kaydı yapıp sizinle paylaşmak istiyoruz.
Sevgiler.
 
Bonustrack 1 kasım Çarşamba Melek Bar'ın (eski My way) açılış partisinde gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alacaktır. Tüm dinleyenlerimizi ve mekanı merak edenleri bekliyoruz.
 
Önce iki hafta önce Biziz'de daha sonra da dün gece Melek'in açılışında izledim, iki güzel gece için de ayrı ayrı teşekkürler, repertuar ve performans çok çok iyiydi, başarılar diliyorum...
 
dün geceki melek barın açılış programında ilk kez izleyebildim sizi. söylendiği kadar başarılı bi grupsunuz başarılarınızın devamını dilerim.

ps: burak abi nie kafasını gitara gömüp çalıyo? yılların müzisyeni. şöle omuzlarını geriye atıp rahat rahat çalsa dimi :) sanki gergin gibi gözüküyo sahnede.
 
Çok teşekkürler Sevgili Duncan,
Bizde Derin6' ya başarılar diliyoruz.

Sevgili Shener,
Çok teşekkür ederiz sana da. Yok ya Burak'ın tarzı o. Öyle çalıyor genellikle. Gergin diildi aslında. Hatta belki de içimizdeki en az gergin adam :D İlk gün olmasından kaynaklanan bir takım ses sistemi sorunları oldu. Belki seslerinden rahatsızdı bilemiyorum.
Biz de Altısekiz' e başarılar dileriz.
Görüşmek dileğiyle...
 
Geri
Üst