Nokiasupersound Müzik Yarışması

korkuluk'u destekliyoruz=)..."varken" çok güzel bir şarkı olmuş gerçekten...o kadar şarkı arasından kazara dinlememiş, gözünden kaçmış olanlar varsa dinlemelerini tavsiye ediyorum kesinlikle...=)

dikkatimi çeken, dereceye gireceğini tahmin ettiğim ve gerçekten hakettiğini düşündüğüm 2 gruptan birisi korkuluk.diğeri de nükleer başlıklı kız.

iyi şanslar diliyorum katılan herkese.umarız böylesi güzel eserler göz ardı edilmez.
 
Bana kalırsa şarkıların çok büyük bir kısmı rezalet, şarkıcılar da çok amatör. Dinledim dinledim sıkıldım. Önüne gelen müzisyen iddiasıyla katılmış. Bilmem kaç tane şarkı olmuş. Çevresi olan insanlar oraya buraya eşe dosta haber salıp oy istiyor. Bana kalırsa buna başka bir format bulunmalı. Belli bir elemeden sonra daha az parça halk oyuna sunulmalı bence.Kim dinler 700 tane şarkıyı.
 
VİRÜS - SON => Mükemmel
gerek tarzı gerek soundu ile tamamen bana hitap eden bi parça olmuş, ben çok beğendim :!:

bunun dışında 9 tane daha şarkı bulabilsem oylamaya katılcam ama... :LOL:

bu gidişle beğendiğim gruba bi katkıda bulunamıcam :?
 
arkadaslar. yarısmada yaklasık 250 sarkıya göz attım. şimdiden 12-13 tane sarkı belirledim. ilk 10 seçmek hakkatten çok zor. ama ilk 3üm değişmeyecek gibi. 1. sıra kesinlikle parodi-yol 2.sıra düşey-arayış, 3. sıra ise hücre- son damlalar. bu 3 sarkının demosunu indirebileceğim bi yer varmı? yardımcı olursanız sevinirim.
 
slm herkese... uzun zamandır takip etmiodum nssyi paranoya çiflemiş görmeyeli ya.sivas grubu yarışmadan çekilmiş sanırım.bence büyük bi haksızlık olmuş.beğendiğim bi gruptu üzüldüm doğrusu ama yinede doğru olanı yaptıklarını düşünüorum...yolları açık olsunn ne diim...umarım hakettikleri yere gelirler.....
 
birçok insan kazanmak istiyor ama bir çoğu bu yarışmaya katılarak bestelerinden oldular.yasal yolu varmıdır bilmiyorum ama bence ilk 40'a girenler ilerde besteyi kullanmak için nokia'dan izin almak zorunda kalacaklar.(düşünsenize birçok iyi şarkı var,ve firma ileride ister reklamında kullanır isater bilmem ne yapar.halbuki sen ikinci üçüncü onuncu olmuşsundur.hiç bir çıkarın olmamıştır ama besteni keriz gibi vermiş olursun)belkide para vermek zorunda kalacaklar.sonuçta kazanan her halükarda nokia olacak.ses kirliliğide cabası ama eğlencelik yarışma bu.
 
Arkadaşlar özellikle nokiasupersound'da bir grup varki acayip dikkatimi cekti 15. BAND-AJ vokal cranberris sound Anima vs mükemmel bi karişim beste cok güzel. Kesinlikle dinlenilmesi gereken ve lk 10'da görülesi bi şarki.. Başarilar

grup ExZaNtRik
 
öncelikle nokiasupersound 'un gerçekten en iyi parçanın sesiçileceği bir yarışma olgunu düşünmüyorum...Oylama tarzı yanlış seçim...kimse 750 küsür parçayı dinleyip gerçek anlamda 10 parça seçmezz...Objektij bir oylama olmayacı açık..geçen seneki derece alanların nerelerde olduğuda belirli değil.Nokia forumlarda beleş reklam yapmış oldu...

Şuana kadar dinlediğim parçalar içinde en beğendiklerim

* Nükler başlıklı kız / zor

* 21 gram / sallapati

* piiz / hani denizim

* Dem / Arındır beni
 
RADİOHEAD' i ve MUSE 'u seviyorsanız SUELEN'inin Hayaller içinde Şarkısını dinleyin derim ilk 10 yer vereceğinizden emin olabilirisiniz !!!
 
Geri
Üst