Nokiasupersound Müzik Yarışması

ilk 100 deyim...arkadaşlar desteğiniz için teşekkürederim...saolun warolun...sıra ilk 40 da...herkese tekrar teşekkürediyorum...hap destek tam destek...
 
Bence Saçma bi oylama şekliydi.Kimse 700 grubuda dinleyip adil bir karar veremezdi.Dinlenebilir bi sayıda dinleyicilere bırakılabilirdi.51Promil olarak girdik ilk 100e ama girmeyen grupların veya bizim müziğimizin objektif olarak değerlendirildiğine inanmıyorum.Oy veren herkese teşekkürler... Parçamızı aşağıdaki linkten

http://rapidshare.de/files/31465291/Sevimsiz_Hikaye.mp3.html

indirebilirsiniz...

www.nokiasupersound.com dan oy verebilirsiniz...
 
bu oylama şaçma sapan...hak eden bir çok grup ilk 100 girememiş...giren arkadaşlara başrılar diliyorumm...artık diğer oylamaya katılmıcam 100 de olan arkdaşlardan şimdiden özürdiliorum...ama tepki gösterilmeli bence böyle şaçma olan bir yarışmaya...
 
Ben dinlemedim ki 700küsür parçayı oy verenler dinleyip de seçmiş olsun!! Evet ilk 100 deyim ama pek bi anlamsız geliyo. :?
Zaten 1 ekim saat 00:30da oylamanın hala devam ediyor olması da garip bir durumdu, pazar günü pek çok insan sayfayı ziyaret edip durdu akşam artık koymuşlardı "pztesiye canım pztesiye" ibaresini..
Ne biliim tadısım kaçtı, çok sevinmedim işte...
 
"Korkuluk"un hala ilk 100de olmamasına anlam veremiyorum. Benim için yarışmanın birincisi onlardı. İlk yüze girememeleri oylama sisteminin saçmalığından yine. Şimdi 100 şarkı kaldı. Belki biraz daha adilleşir durum. En azından "hayatta kalan" parçalar arasında.
 
Sonuçta adı üstünde halk oylaması :p
geçen yılda jüri ilk 10'u seçerken kendilerine rakip olabilecek kalitedeki parçaları seçmemiş jüri diyenler vardı..
Herkesi aynı anda memnun etmek mümkün olmasa gerek..
ha böyle mi olmalı? tabii ki değil, tür ayrımına gidilebilir, ön eleme daha ciddi yapılabilir ki halk oylaması yapılacaksa çok faydası olacağına inanıyorum, en azından 740 degil çok daha az dinlemek zorunda olabilirdik..
ama elde olan yarışma bu ve herkez elinden geldiğince şansını deniyor işte..
yine de hiç yoktan iyidir diyorum,
başarılar herkese..
 
ilk 100 e kalan bütün gruplara başarılar...............
ama daha adil bi oylama sistemi olsaydı daha ii olurdu.en azından bütün yarışmacılar kendilerini tanıtma fırsatını buldular.başka bi yararı da yok zaten bu yarışmanın diye düşünüyorum.saygılarr....
 
müzik gibi temiz bir şeyin türkiyede nasıl içine edildiğini gördük. kendine çakma mail adresleri alıp sabahlara kadar oy atan abilerimiz olmuş bariz belli bir şey bu. ilk 100 de haketden gruplar yok mu var ama coğunluğu bakınca saçmalığı görmemek elde değil.ilk 100 sıralamasında alfabetikde 19 numarayı bi dinleyin sonra gidin hepsi yazan ksısımda 146 numrada d-tech denen arkadaşı dinleyin tarzları cok farklı olabilir ama hangisinin neyi hakkettiğine siz karar verin.
korkuluk,dreamer,m.u.g.,d-tech,karantina,hücre,insan,kod,düş macunu,..bu böyle gider..bu gruplar de bilirdi kendine mail adresleri alıp oylama yapmayı bi de araştırın forumları yalvaranları görün sonra listeye bakın..neyse yeni bir şey öğretti bu yarışma hepimize !..
bedbin olarak da giremedik bu listeye ama sorun bizim girememiş olmamız değil müziğe temiz bakan bir cok grubun girememiş olması..tekrar belirtiyorum bu ilk 100 de hepsinin temiz bakmadığı anlamıza gelmez..
 
Çok haklısın ben de bu durumdan baya rahatsız oldum. Ama en azından kendi adıma favorim olan VİRÜS'ün ilk 100'e kalması beni çok mutlu.
Tüm bu adaletsizliklere rağmen ve gerçekten 3 aylık, çevresi olmayan bu grubun ilk 100'e girmesi bence süper. Demek ki insanların dikkatini çekebilmişler (Gerçi bunda sıralamada en başta olmalarının da etkisi olabilir)

Bu arada 2. favorim olan KOD'un ilk 100'e girememesi beni acayip şaşırttı ve üzdü. Gerçekten parça çok iyiydi. "Kod-Yan Sen De" indirebiliceğim bi link verilirse çok sevinirim. Bu platformda Kod'un forumunu bulamadım, yok heralde.

İlk 100'e giren tüm gruplara iyi şanslar dilerim...
 
BAŞIBOZUK

slm arkadaşlar izmir den BAŞIBOZUK biz.Bizimde favorilerimiz arasında olan kod un elenmesine çok şaşırdık doğrusu.ii parçaydı.bizi destekleyen arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz.umarız bi sonraki eleme daha adil olur.
 
ilk 100'e kalan arkadaşlara iyi şanslar. . .
En azından bu yarışma sayesinde bi çok grubu tanıma fırsatı bulduk. . .(kod - m.u.g - insan -bedbin gibi). . .bizide destekleyen herkese teşekkürler . . .
 
Çok saçma bi yarışma ancak grupların kendi isimlerini duyurması için iyi bi alternetif
saçma sapan bi oylama sistemi var pop seven biri herhangi bi rock grubunu listeye almayarak onu eleyebiliyor.
 
öncelikle KOD'un ilk 100de olmamasına üzüldüm!!başarılı bi çalışmaları olduğunu düşünüoyurum en azından kendi adıma konuşayım benim yarışmada en çok dikkatimi çeken gruptu... :evil: umarım iyi bir yere gelirler.....
bunun dışında söylemek istediğim birşey daha var daha doğrusu bu benim yarışmanın en başından beri duyduğum bir rahatsızlık... yarışmanın şartları, nasıl düzenleneceği, grupların nasıl seçileceği, halk oylamasının nasıl yapılacağı vs. en başından belliydi ve katılımcıların hepsi bu yarışmaya çalışmalarını gönderirken bunun bilincindeydi.....benim anlamadığım neden insanlar yarışmaya parçalarını gönderdikten sonra bu kadar isyan ettiler.... :?
bende saçma olduğunun farkındayım herkes gibi ama bu kadar tepkinin yersiz olduğunu düşünüyorum en azından şu aşamada....
son olarakta oy veren arkadaşlara teşekkür ediyorum kendim ve grubumuz adına...........
saygılar!!


:arrow: VİRÜS BAS GİTAR
 
Silent Disaster benim favorimdi. onlarca piyasa grubun içinden çıkarak ilk 100 e girmeleri gözardı edilmeyecek bi başarıdır bence kendilerini kutluyorum başarılarının devamını diliyorum.
 
eyvallah biliyorduk yarışmanın şartlarını ama oylamada doğacak adaletsizliklere koskoca nokia bir şey düşünmüştür diye düşünüyorduk ve oylama sonuclarını bekliyorduk. gmrdük..yoksa haklısın belliydi bu işin böyle olacağı..
 
Ben oylamanın adaletsizliğinden bahsederken 740 gruptan bahsediyorum.kimsenin sabahlara kadar acc.alacağını filan düşünmüyorum.zaten bildiğim kadarıyla ıp adresi doğrultusunda nokia nın bir pc den alınan kullanıcılarla ilgili bi düzenlemesi vardır.(keşke bi açıklama yapılsa o ayrı konu) sonuçta o listede 100 grubu tam anlamıyla dinleyenin bile olduğunu sanmıyorum...ön elemeyle 100 e indirilse ve tamamen seyirci seçse en güzeli tabiiki.yinede gruplar açısından kendini tanıtma adına çok önemli bi yarışma..100 e kalanlara başarılar ve oy verenlere teşekkürler...
 
Geri
Üst