OverDose (Hard-Core / Nu-Metal) - Ankara

erinch demiş ki:
Ziplenmiş dosya mı? Eger oysa ıcını bir turlu acamadım sarkıya ulasamıyorum.. Bu benim bilgisayarı kullanma kapasitem ile mi ilgili yoksa bir puf noktası var mı?

Şarkıyı "zip"lemedim "rar"ladım.. winrar kullandım yani winzip değil.. Winrar ile açabilirsin.. Ama o mesajın hemen altındaki Teddy'nin yazdığı diğer linkten de şarkıyı sıkıştırılmamış olarak direk indirebilirsin..
 
canlarım bence de olmamış... :( bence kayıt esnasında fırat tolganın yanında durmlıymış. hikmet de belki davul iki adım sağ arkasında :p
beyler kusura bakmayın şaka yapayim dedim. bilgisayarım bozuk o yüzden indiremiyorum şakınızı, fıratçım biliyorsun geçengün göndermeye çalıştın ya... ben sadece ortam yumuşasın diye böyle yazdım. ciddi olmak gerekirse kayıt çok iyi değilmiş diye duydum... biliyorsunuz çalışmadan olmaz. bu olmazsa hepberaber üstesinden geliriz sıkmayın canınızı... ;)
 
ya aslında indiririm de herkesin ortasında ayıp olur diye yapmıyorum :p neyse konuyu dağıtmayayım, benim bilgisayar olayı biraz karışık ama halledeceğim. görüşelim valla biliyosun benim nerde olduğumu :D Tüm Overdose'a kolay gelsin :elsalla
 
CHRONOS demiş ki:
premature_boy demiş ki:
şarkı çok güzel ama giriş portishead in mysterons parçasınınkine çok benziyo hatta aynısı.
fırat'cım duydun mu? :) :) :)
olm sana aksini iddea eden oldumu :D haklı çıktın alt tarafı.bide görüşek bi ara mehmetcan :D

p. boy beğendiğin için sağol valla başındaki clean kısım öyle oldu yani ilk defa duydun o grubu hatta chronos dedide indirdim ama bunu kimseye anlatamazsın o yüzden yapacak bişey yok.
saygılar sevgiler
 
Overdose;
Bence bir daha ki kayıtta yine böyle güzel bir şarkınıza olacaksa lütfen ZOO dan uzak durun... YAzık etti şarkınıza... bence bir kez daha düşünün sizce bu eleştrilerin çoğunu hak eden ZOO değil mi ???
 
SurguN demiş ki:
Overdose;
Bence bir daha ki kayıtta yine böyle güzel bir şarkınıza olacaksa lütfen ZOO dan uzak durun... YAzık etti şarkınıza... bence bir kez daha düşünün sizce bu eleştrilerin çoğunu hak eden ZOO değil mi ???


yaa Caner tamamen merakan soruyorum. Zoo'ya karşı neden cephe aldın?
 
Ahmetcim; Neden Cephe alayım ki sadece OVERDOSE ' a yapılan kayıt biraz özensiz geldi bana... Adamlar okadar para akıtıyorlar ve sonuçta özenilmeyen bir mix le yapılmış bir kayıt geçiyor ellerine Yanılmıyorsan DDRUM kullanılıyor ZOO da kaldıki Ddrum teknolojisine sahip 1 yerde ki davul kayıdı böyle olmamalıydı.... DAha önce ZOO da yapılan çok güzel kayıtlar var örneğin VERDERVEREMEM in ve DURAK ın kayıdı mix olarak gayet başarılı...Hatırlayamadığım 2-3 kayıt daha dinledim... MAdem Kanal kayıtlara bu kadar para veriliyor ,ve sonuçta 1 hizmet satın alınıyor bence biraz daha özenli olmak lazım....
Yoksa cephe felan aldığım yok :) kendilerini tanımam bile....
 
inşallah caner kısmet bu işler ama biz yinede zoo ya ve adnan abiye tekrar teşekkür ederiz saygı ve sevgilerimizi sunarız.

ayrıca odtü şenliklerinde çıkacağımızı öğrendik inşallah güzel olur hep beraber eğleniriz
 
iyi şeyler ortaya çıkardıkça destekçileriniz artıcakdır,kuşkunuz olmasın. kalın sağlıcakla. (nedense bende iri kıyım insanlarmışsınız gibi bir izlenim yarattınız, avatarlar, nicknameler vs. :D )
 
Geri
Üst