Manyetik Rezonans Frekansı Tamiri

Bende 2 tane 7 telli var ve kronik bir sorun olarak daha önce bahsettiğim gibi, istenmeyen titreşimler söz konusu. İki gitarda mutlak surette fretwrap var. Sustain'den yiyor mu? Kesinlikle evet. Ama biraz daha gain vererek bunu da aşabiliyorum. Noise gate de elbette kesin bir çözüm.

FR'nin aslında stabilizasyon sorunları var bana göre. Nefret ederim yaylı köprülerden şahsen. Akort tutturma, sap ayarı vs derken ömrümden ömür götürüyor. Sabit köprü candır :)
 
inan çok daha sessiz ve akort kaçmıyor 1 kere ayarlayınca , öbür türlü soloda bir bend yapıyorum akort coşuyor.. Fr li jacksonımın canını seveyim.
 
inan çok daha sessiz ve akort kaçmıyor 1 kere ayarlayınca , öbür türlü soloda bir bend yapıyorum akort coşuyor.. Fr li jacksonımın canını seveyim.

Valla ben, afedersiniz, zırt pırt akort değiştiren biriyim. 7 telli gitara B-Standart ile Drop-A arası geçiş yaptırıyorum sürekli. Bir parça çalıyorum, diğerine akortluyorum. Egzersiz yapıyorum, öbürüne akortluyorum. FR bu açıdan lanet bir şey :D
 
afacanlar.
 

Dosyalar

  • IMG_4724.JPG
    IMG_4724.JPG
    190.8 KB · Gösterim: 359
aleti satıp başka bir gitar almak istiyorum açıkçası..Diğer les pol leride deneyip karar verecem..Eğer çınlama onlarda daha azsa belki tune o matic tekrar alabilirim , ha varsa ki var gibi geliyor , fr li bir jackson fena olmaz :)) siz ne düşünürsünüz merak ettim.
 
bu arada yarın diğer schecter lara bi bakayım diye doreye gidecem , sizi tekrardan buradan bilgilendiririm ..
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar 5 tane şektır denedim , ve hepsinde bu sorun vardı daha doğrusu bu bir sorun değil onu anladım.. 5 milyarlık gibson dışındaki tüm diğer fr li veya tune o matic köprülü 5 farklı modeldede bu çınlama yogun bir şekilde var.. ( jeff loomis modelide dahil)..İçim rahatladı doğrusu teşekkürler hepinize ilgiiniz için..


Ps : köprüyü kaldırıp sapı 0.25 mm civarı içbükey yapınca bu sorun epey bir azalıyor..
 
Geri
Üst