Aylin Aslım

derinm demiş ki:
telvin demiş ki:
Allah için, yalan da söylemiyorum, Gülyabani albüm kapağını görünce "ben bu albümü alacağım arkadaş " dedim ve aldım. O zaman harçlığım da vardı. Hani fetişistlikte var ya azıcık :oops: Gel zaman git zaman albümü dinlemez duruma geldim. Albüm kapağına bakarak albüm alınmaz. Aylin Aslım'a yine de teşekkür ediyorum, beni albüm kapağıyla kandırdığı için..
yuhauahau:D
sadece bu nedenden dolayı albümü alman ve daha sora kendini bu durum içerisinde bi yere koyman güzel:D
ne güzel işte insan hergün bişeyler öğreniyo:D
albüm kapakları "albenili" olmamalı tabii... :)
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
bence geçici bir performans düşüklüğüdür. Üniversitemizdeki performansı süper denebilirdi. Üstelik alışık olduğundan çok daha az insan olmasına rağmen moralini bozmadı ve çok güzel bir performans verdi.
 
aslında aylin aslım çok sevdiim ve güzel müzik yapan bi hatundur ama geçen sene bi konserinde çok kötü bi anım var hayatımın en berabet günlerinden biri olduu için dinleyemiorum artık.....
 
aylin aslım yaa ben o kadına aşığım resmen aşığım yaa tek aşkııım benim yaa :p şarkılarınıda seviyorum... bütün şarkıları bence süper ;) vee geçen sene izmirde kemancıya gelmişti ordaki konserini izledim gerçektende süperdi çok iyi çoşturuyor ;) vee o konserden sonra bir kez daha aşık oldum... :oops: :oops: :oops: 8)
 
ilk albümünden bu yana yaptıklarını keyifle dinliyorum. canlı performansı birazcık vasat gibi gelmişti bana ama heralde kesin benim şansıma öyle denk gelmiştir :LOL: artık uzun aralar vermesin istiyorum albümler için . onu duymak işitmek çok güzel bir şey en sevdiğim şarkıları da sokak insanları ve 4gün 4 gece gün boyu dinleyebilirim... bir de kimdi giden kimdi kalan ı çok güzel yorumlamış hayko cepkin inde katkısı unutulmamalı :D ...
 
Bir inSan bu kAdar mı tatLı oLabiLir gerçekTen çOooOk büyük bi sempatiSi varrr...En az bunLarr kaDar şArkıLarı da gayEt hoŞş!"güLdünya" şarkısı bana cok İçteN geLio gaLiba bu konuDa yaLnız deÐiLim...ve "geLinLik sarhoŞLuğu"nu da ayBen'Le beraber
gayet iyi götürmüşLer...SSsSsSSSssseviyOrum ya iyi beNce.... :D :) :!:
 
Aylin Aslım ve Tayfası'nın Dikili deki konserine gitmiştim ve performansları çok iyiydi.hele davulcuları coştu diyebilirim.ancak söylemem gereken bir iki şey var.konserde birde erkek gitarist vardı.yanlış hatırlamıyorsam adı bekir'di.orjinal kadroda varmı yokmu bilmiyorum ama asıl işi o götürdü.bayan gitarist pekte etkili değildi.bide seyirciyle iletişimi pek ii değildi.ama gerçekten izlediğim iyi konserleden biriydi.
 
Özür dilerim Ayça Hanım,ismi yanlış hatırlıyormuşum.kusura bakmayın.resmi sitnizde grup elemanı olarak görünmüyor sanırım.Bunu kendimi affettirmek için falan söylemiyorum ama sizin performansınız çok iyiydi Dikili deki konserde.Sanırım ordaki güvenlikte konserden sonra size pek hoş davranmamış diye duydum.Keşke öyle bir tatsızlık olmasaydı.
 
Geri
Üst