Durak (Alternative Metal) - Ankara

ya şu processor olayı kötü bi başlangıçtı ama hiç bişey olmamış gibi çaldınız valla
helal olsun, hepsini dinleyemedim ama dinlediğim kadarıyla gene güzeldi
 
19:30 sınırlandırması koyulmasa çok daha rahat ve koay olacak herşey ama işte...Dert edecek şeyler de değilçççHepimizn başına geliyor ama işte diğer gruplara biraz zararı oldu...Görüşmek üzere...
 
processor lerde neden proglem çıktığı çok açık ya biziz in elektrik sisteminde bi bozukluk var çünkü sonlara doğru baranında processor ü miraçınkiyle aynı $ekilde bozuldu.. Geçmi$ olsun o kadar aksiliğe rağmen süper bi konserdi bence..
 
yav konserden sonra girmeye çalıştım fırsat bugüne çıktı. processor problemi aletten deil elektrikten kaynaklanıyordu. Gerçi evime geldikten sonra tekrar denem şansım olmadı çünkü adaptörüm de bozulmuştu. Halen birşey olmadığını umuyorum. Aynı olay bir süre sonra baran a da gerçekleşti. Biz barı açan arkadaşlardan daha erken geldik ve bence soundcheck yapsaydık (yaptırsalardı) daha farklı olurdu zaman harcamazdık. Soundcheck e gelmeyen gruplara yaradı. Bizde çıkacağımız vaiktte gelmeyi bilirdik. Bizi zevkle dinleyen ve her zaman yanımızda olan herkese gerçekten teşekkürler.
 
22 Ocak 2005 Cumartesi günü Biziz Rock Bar'da Rock Alive #8 adlı konserler serisi gerçekleşecektir.

Kapı Açılış: 14:00
Giriş: 5 YTL (İlk içki indirimli)
Gruplar:(Sırasıyla)

The Next Highway
Durak
İdea
Mars

Adres: Tunalı hilmi Cad.,No:106/6 (McDonald's karşısı) Kavaklıdere/Ankara

...Anti Organizasyon...
 
belki hatırlar mirac bizi dinlemeye gelmisti GAL'e bu arada 8 ocaktaki konser cok iyiydi valla


23 'ün gitaRİSTİ
 
rockalive8.JPG


Size ait olacak bu tasarım yakında ehehe :)=
 
Oh anasını satiim evde bilgisayar çöktü şimdi de Kıbrıstayım net kafede ordan yazıyorum..valla nereden başlasam bilemiyorum...8 ocak güzeldi süperdi teknik aksaklıklar olmasa ama bu cumartesi olan daha güzel olcak kafasında gelmeyi planlamış planlamamış herkesi kesinlikle bekliyoruz sürprizlerimiz bile olcak gelmesseniz ayıp olur o derece:D güzel bir konser olcak bütün gruplar iyi..bende cumartesi sabah bincem uçağa kılı kılına bile yetişebilrim konserere sakın bensiz başlamayın:p Bu arada Miraç'ın processor yanmış Allah bize kolaylık versin belki konsere bile yetişmeyecekmiş...Neyse bana müsade Miraç Baran ve Eren kardeşlerime ve bizle aynı sahneyi paylaşacak bütün gruplara başarılar diliyorum cumartesi görüşmek üzere...
 
grup da pekçok şey resmen oturmuş yine çok başarılı buldum valla tebrik ederim..oktay yıktı zaten onu da ayrıca tebrik ederim..
ayrıca eren şu saklıkent işini de bi ayarlamaya çalışalım valla biz 18 değiliz gerçi ama bakalım ayarlamaya çalışcaz..
 
beyler kusura bakmayın sizi dinleyemedim ailesel nedenlerden dolayı...
ama iyi oldugunuza eminim bir dahaki saklıkent haydi bakalım....kim ayarlaya bilir saklı kentiiiiii??
 
Konsere gelip dinleyen herkese teşekkürler.. Proccessorımı aldım çok şükür birşeyleri yok.. Evde zaman geçirdiğim sürece bestelere devam. Yaza kadar biriktirip, yazın herkes rahatladıktan sonra sağlam bir demo çıkartalım ve Konserlerde de bestelere ağırlık verelim. Şimdilik haberler bunlar.
Haydi dikkat edin kendinize.
 
arkadaşlar hepinize teşekkürler bu konser eğlenceliydi ama öncekilere kıyasla daha başarısız geçtiğini düşünüyorum gerek benim yorgun olmam gerek gitar tonunun alıştığımızdan daha kötü olmasından bir sürü sebepten dolayı biraz daha verimsiz bir performans sergilediğmizi düşünüyorum.
yeni besteler de oluşucak kısa zamanda bekleyin...
ayrıca şu saklıkent işi olursa da çok güzel olur işallah diyelim
gelen gelemeyen(buğracım:))herkese tekrar teşekkürler ve saygılar görüşmek üzere...
 
Geri
Üst