LayLayLom Müzik

benim oraya gelip gelmemem provakatorlüğümü belirleyecekse ben bu tutumunuzu kınıyorum.bende sb bey buraya 2 gün içinde gelip yazmazsa düzenbazdır desem ayıp olmazmı.aslında şikayetler ortada ,sıkıntı ortada.benimle bireysel görüşünce ne değişecek onu merak ediyorum.bende üniversite son sınıfta okuyan tezle sınavla okulla uğrasan bir adamım.kalkıpta istanbul a gelecek kadar bos vaktim yok.olmadığı içinde provakator ilan edemezsiniz.bu arada artık bu teklifide vermen ile birlikte lll sirketinin bir calısanı olduğuna emin olmamak mümkün değil.niye sb bey gelmiyor.öncelikle kendisi gelip fiyatlarınn fahiş olmadığını faturalarla kanıtlarlar ise olay kendilerinin lehine döner.ben kendisinin aramıza katılmasını rica ediyorum tekrar.

bu arada benim bu işi baslatmıs olmam önemli değil.bana provakator de diyorsun ,daha önceden laylaylom da calıstığımı cok güçlü kaynaklardan öğrendiğini söyledin ve baktın tutmadı iftiran özür diledin(ben bu güçlü kaynağın hayal gücünüz olduğunu düşünüyorum)ben su an aradan cekilsem 100 kişilik tepkili tüketici 99 olacak.birşey değişmeyecek.neden benim üzerime oynuyorsunuz anlamıs değilim.sorunu kendi fiyat politikanızda arayıp düzelteceğinize tepkili tüketiciyi susturmaya calısıyorsunuz.bana cok anlamsız geliyor konustuklarınız ve teklifleriniz.siz beni istediğinizilan edin.beni buradaki arkadaşlar az cok tanır.sizin iftiralarınızı pek kaale alacaklarınızı sanmıyorum.sizinle görüşmek zorunda da değilim acıkcası.eğer cok samimi olsaydın bu teklifini buraya yazacağına mail atarak teklifte bulunabilirdin.ama burada yazarak sart kosmus oluyorsun.gelmezse provakatordür bu adam duyun işte der gibi.aslında son yazdıklarınıza kadar sizin samimi olduğunuzu düşünüyordum ama artık onuda düşünmeme pek sebep kalmadı.bizim turkrock üyeleri olarak muhattabımız siz değilsiniz.sb bey.mümkünse kendisi gelsin konusalım.afedersiniz ama tüketici ile satıcı arasına şakşakcılar girince pek anlamı kalmıyor konusmanın.
 
Cavit benim mesajda yazdığım teklif benim değil Serter Bağcan'ın teklifidir.Lütfen benimmiş gibi algılanmasın.

ASLINDA SERTER BAGCAN'IN SÖYLEDİKLERİNİ AKTARIYORUM!!!aNLAYAN ANLAR...

Benim de başından beri düşündüğüm ve savunduğum tek şey şudur:

1.LAy LAy Lom evet gerçekten bazı markalara çok yüksek fiyat verebiliyor.
2.Ben direk Cavitin üzerine yüklenmiyorum.Ben forumda bazı büyük firmaların Jackson vb şirketlerin temsilciliğini almak için ortalığı bulandırdığını savunuyorum.
3.Lütfen beni yalnış tanımayın.Emin olun ben de sizin gibi bir sene boyunca harçlıklarını biriktirip sene sonunda özlemle gitarını alıp onunla uyuyan biriyim:) Yani sizinle aynı duyguları paylaşıyorum.BAKILDIÐINA ÇOK PAZLA PAYLAŞTIÐIMIZ ŞEY VAR.
4.Yeniden söylüyorum. Lay Lay Lom=Serdar Seçme değil.Ben sadece Serter Amca ile müşteri tüccar ilişkisinden başka bir ilişkim var.Ya bu adam benim elimden tutan adam.Müziğe başlamama neden olan adam.Ne kadar olumsuz yanları olsa da ben bu insana vefa borcumu ödemek zorundayım.Bana ilk gitarımı veren benim ilk hocalığımı yapan bu insanı HER NE OLURSA OLSUN savunmalıydım.BENİM YERİMDE KİM OLSA AYNISINI YAPMAZ MIYDI?

CAVİT HOCAM SENİN KÖTÜ NİYETLİ BİR İNSAN OLMADIÐINI DÜŞÜNÜYORUM.SADECE PROVAKELERE ALET OLUYORSUN.DOLAYISIYLA PROVAKATOR DAMGASI YİYORSUN.
SENDEN ÖZÜR DİLEME SEBEBİM SADECE LAY LAY LOMDA ÇALIŞMIŞ OLMAMANI ANLADIÐIM İÇİNDİR.BAŞKA BİR ŞEY İÇİN DEÐİL

Ayrıca davet etme sebebimiz dalmak filan değil :) Çok komik yaa.Abi hepimiz eğitimli okumuş insanlarız.Taksimin göbeğinde..Dağ başımı buraa..Valla çok güldüm.Fotolarda dayak sahnesini de koyarız :) :)
 
ya halen provake diyorsun. provakelere alet oluyorsun diyorsun. ne provakesi ya. bu gun kime yolda sorsam laylaylom için farklı şeyleri söylemiyorlar. bir müşteri beğenmedigi bir şirketi yerden yere vurunca bu provake mi oluyor.birde şurda attigin mesaj direk sana ait gibi konuşuyorsun, sonra sb nin diyorsun falan filan filan falan uzar gider bu böyle.
.
serdar_secme demiş ki:
Arkadaslar farkındaysanız iki gündür filan hicbir mesaj atmadım. Cavit' son bir teklifim var.Madem sir ile konusmaktan vazgectiniz.

Cavit BÜTÜN UÇAK PARANI,KALACAK YERİNİ,YEMEÐİNİ IVIRINI ZIVIRINI BİZ KARŞILAYACAÐIZ.SEN BİZE SANA BİLET YOLLAYABİLECEÐİMİZ BİR BİR ADRES VER ÖZELDEN.EGER GERCEKTEN DAVANDA HAKLI OLDUÐUINA İNANIYORSAN GELİRSİN GÖRÜSÜRÜZ.

GÖRÜSMEYİ DE FOTOGRAFLARLA ÇEKİP SİTEDE YAYINLARIZ.KABUL EDERSEN BANA PM AT.EGER GERCEKTEN PROVAKATOR DEGİLSEN MİSAFİRİMİZ OLURSUN...
burdaki çoğu insan birdaha laylayloma ayak basmayacagini söylüyor. yani o derece adamlar kıllanmış. aynı muhabbetler onlar gibi banada oldu zaman zaman. ama zaman zamanda iyi kişilerde dek geldi güler yüzle karşılandıgımda oldu her neyse . hiç değilse bu muhabbetlerden sonra müşteriye gerekli değer verilmeli diyorum ben. zaten oraya gelen adam fiyat larin yüksek oldugunu biliyor. ve aletleri denemeye bile korkuyor. daha doğrusu deneyebilirmiyim dediğinde "hayır" cevabını da alabiliyor. fiyat konusunu geçtim ben... insanlara daha güler yüzlü olunmalı... öyle işte.
aslında burda yazılanlar provake değil iyi niyetli öneri

sende yazdiklarini gördügüm akdariyla kötü biri dğilsin gibi de şu provakator lafın çok politik.
 
serdar secme.walla tam secme bir adamsın.ne provakasyonu.neler sacmalıyorsun sen.sen koru amcanı.bende benim gibi kazık yemeye doymus insanları koruyorum.yettiniz artık.sen doğan görünümlü sahine benziyorsun.forumda bende sizin yanınızdayım deyip bana iftiraları sallayıp laylaylom un menfaatleri doğrultusunda haraket ediyorsun.bu kadar dil dökeceğine bize somut birşeyler getirmeni öneririm.mesela bir jackson sl1 in geliş faturası kactır kaca satılıyor.somut olalım.amcana sor o sana herşeyi söylediği gibi kar oranlarını da söyler.madem iyi niyetlisin camur atacağına somut örneklerle bizi inandırmaya calıs.ben bundan sonra sizden pena bile almam.forumda bir süür insan da yazdı sizinle ilgili düşüncelerinizi.boykot ediyoruz sizi.şikayette ediyoruz.buna en ufak birşey diyemezsiniz.ben tüketiciyim.memnun değilim.tarafsızım değilm.yıllardır sömürülen su müzisyen arakdaşların tqarafındayım.sen istediğin gibi provakatorsun de.bende sana şakşakçı diyorum.

bu arada teklifi kendin sunar gibi yazıyorsun sonra sb amcam teklif etti diyorsun.anlamak mümkün değil.kendinle çelişiyorsun.tarafsızım diyorsun ama apacık ortada taraflılığın.laylaylom calısanıyım dedin cok emin sekilde sonra özür diledin.provakator diyorsun bu ara.sıraeda ne gibi bir çamurun var merak ediyorum.iki kelimenden biri provakator herkes cok cıkıldı bundan.daha somut şeylerle gel bize sayın secme.
 
arkadaslar neden söylesin lay lay lom geliş fiyatlarını. hangi firma söyler.saçmalamayın.arakadaslar yazdıklarımın yüzde 70'i Serter Amcanın fikirleridir.Burada yazmaması da bana garip geliyor. Ben de sorduğumda DOÐRU ZAMANDAN" bahsetti.şahsen ben de anlamadım ya neyse..

Cümlelerimden LLL'nin bazı noktalarını benim de sevmediğim neden anlaşılmıyor da gidip en icik cicik yerleri seçiliyor...Cavit ne diyeyim sana...
 
işin özü serter amca bu foruma benim araciliğımla görüşlerini yazıyor. ama şunu bilin kimsenin maşası değilim. ben de çoğu kez serter amca ile tartıştım bunlar. benim de bir beynim var sayın cavit :)
 
serdar bey o zaman yazarken 2 kere düşünmenizi öneririm.mesela su teklif olayında ilk olarak kendi teklifin gibi yazmıssın sonra sb bey demişsin.bu arada ben nasıl emin olaiblirim sizin sb beyin dediklerini yazdığınıza.nasıl güvenebilirim.herkes kendi adına konusursa en güzeli olur diye düşünüyorum.sb beyin kendini ifade edebilecek biri olduğunu tartısmak bile istemiyorum.doğru zaman diyor sb bey.ama sustukca musteri ve itibar kaybediyor.bence doğru zaman coktan geçti.
 
serdar benim senden ricam bundan sonra kendi adına konusman olacaktır.farzetki sb beyi tanımıyorsun.şikayetlerini paylas bizimle.bırak ta sb bey kendi gelip yazsın cevap versin bizlere.sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama doğrusu bu bence
 
Bu konu böyle uzayip gider. Ortada sikayet konusu bir kac ana bölüm var.
- Müsteriye karsi ilgi ve hizmet, bu konunun halledilmesi aslen kolay, yetkili calisanlari uyarir gerekirse ufak bir egitim verdirir, eger müsteriye karsi tutumu düzelmezsede yolunu verir, bu sekilde cok kisa sürede sonuca gider.
- Daha önemli olan diger bir sorun satis politikasi. Yani fiyatlar yüksek olsada pazar esnafi gibi herkeze ayri ayri fiyat vermektense büyük global firmalarin yaptigi gibi etiketlendirmeye gitmek. Yani herkeze ayni fiyat.
- Garantiyle ilgili konularda devamli müsteri yaninda olmak.
- Ve tabiki en önemlisi fiyatlari mümkün oldugunca asagi cekmek ki bunu kendi ticari cikarlari dogrultusunda yapmali, nitekim zühal ibanez ve Stage cort pazarin büyük payini eline aldi.

Bütün bunlardan sonra Serter beyin buraya yazabilecegi pekte birsey yok. Ne yazabilirki "bunlar yalan yok böyle birsey, proveke bunlar" artik bu tür laflarla geminin yürümeyecegi ortada. Eger Serter bey samimiyse firmasinda bu devrimleri yapsin ve buradan aciklasin, onun harici hepsi bos.
Cavitmi Istanbula gidip bu sorunlari halledecek!
Eger LLL bu yenilenmeyi yapacak gücü icinde bulamiyorsa Cavite degil, profesyonel bir danismana ihtiyaci var.
 
Sigmastern demiş ki:
Bu konu böyle uzayip gider. Ortada sikayet konusu bir kac ana bölüm var.
- Müsteriye karsi ilgi ve hizmet, bu konunun halledilmesi aslen kolay, yetkili calisanlari uyarir gerekirse ufak bir egitim verdirir, eger müsteriye karsi tutumu düzelmezsede yolunu verir, bu sekilde cok kisa sürede sonuca gider.
- Daha önemli olan diger bir sorun satis politikasi. Yani fiyatlar yüksek olsada pazar esnafi gibi herkeze ayri ayri fiyat vermektense büyük global firmalarin yaptigi gibi etiketlendirmeye gitmek. Yani herkeze ayni fiyat.
- Garantiyle ilgili konularda devamli müsteri yaninda olmak.
- Ve tabiki en önemlisi fiyatlari mümkün oldugunca asagi cekmek ki bunu kendi ticari cikarlari dogrultusunda yapmali, nitekim zühal ibanez ve Stage cort pazarin büyük payini eline aldi.

Bütün bunlardan sonra Serter beyin buraya yazabilecegi pekte birsey yok. Ne yazabilirki "bunlar yalan yok böyle birsey, proveke bunlar" artik bu tür laflarla geminin yürümeyecegi ortada. Eger Serter bey samimiyse
firmasinda bu devrimleri yapsin ve buradan aciklasin, onun harici hepsi bos.
Cavitmi Istanbula gidip bu sorunlari halledecek!
Eger LLL bu yenilenmeyi yapacak gücü icinde bulamiyorsa Cavite degil, profesyonel bir danismana ihtiyaci var.
ağzına sağlık.aynen katılıyorum hepsine
 
Geri
Üst