Bertuğ Cemil

yüxexes canlı performansınızı çok beğendim...gitarı tutuşunuz,çalışınız,blues sololar,riffler...çok hoşuma gitti...bi sorum olacakdı...yüxexes'de 'ben hiç sevemem' şarkısında Cengiz abi'nin o gibsonıyla girdiği solo hangi gamdan acaba :D :D :?:
 
İlginç... Sadece verilen direktifleri izlemen yeterli. Çok kolay üye olmak... karışık değil en azından. Bir daha denemeni öneririm.
 
valla ben 2 gündür sözde kaç kere üye oldum, son adımdan sonra foruma girmeye çalıştığımda önce üye olun diye uyarı geliyor :? anlamış değilim :roll:
 
Anladım, yok bu sayfanın amacı Kaygı klibinin bazı kanallarda yayınlanmamasını protesto etmek için.

İmza toplanıyor, söz konusu kanallara göndermek üzere...

İlla yorum yazmak zorunda değilsiniz, isim ve email adreside yeterli olur.
 
anil_ibanez demiş ki:
yüxexes canlı performansınızı çok beğendim...gitarı tutuşunuz,çalışınız,blues sololar,riffler...çok hoşuma gitti...bi sorum olacakdı...yüxexes'de 'ben hiç sevemem' şarkısında Cengiz abi'nin o gibsonıyla girdiği solo hangi gamdan acaba :D :D :?:

Tesekkurler,Cengo'nun orada caldigi gam,mi minor,ancak F# yerine naturel F caliyor,saniyorum frigian olsa gerek ;)
 
Kaygı klibi gibi başarılı bir klibin tüm video kanallarında olması gerekirken. Nasıl oluyorda sadece bir iki kanal bunu kabul ediyor. İnsanın aklına binbir türlü soru geliyor. Ben kendi adıma kınıyorum. Bundan sonra izlemiyorum o kanalları. Eğer sizde destek vermek istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayıp bize katılabilirsiniz.
Asıl link http://kaygi.bertugcemil.biz/ dir.

Fan sitesine üye olamayanlar benimle irtibata geçsinler. Her türlü yardıma hazırım.
 
Kaygı parçasının klibine ait linkini nihayet açıp yorum yazabildim :) ancak siteye üye olma konusunda hala sorun var, bakımdayız sonra deneyin diyor forum sayfasının kayıt ol bölümü
 
albümü dinledikçe "Son Kez" parçasını sürekli başa alıp bir daha bir daha dinler hale geldim :) sonra bu sabah bu şarkıyı neden bu kadar sevdiğimi fark ettim :idea: yaşıtlarım hatırlar herhalde, yaklaşık 20 yıl kadar önce trt'de yayınlanan Mavi Ay dizisi vardı Bruce Willis'in baş rolde olduğu, eğlenceli bir diziydi cuma akşamları ailecek tv başına toplanır izledik. işte o yıllarda Bursa'da Sönmez işhanının alt katında bir kaset dükkanı vardı, o dükkanda Bruce Willis'in bir kasetini görmüş ve çok şaşırmıştım 8O The Return Of Bruno (Bruno Bruce Willis'in takma adıymış sonradan öğrendiğime göre) itiraf ediyorum ki dizinin etkisiyle almıştım o albümü merak içinde :LOL: albüm jazz/funk/r&b/soul soundların harmanlandığı rock bir albümdü, çok sevmiştim. dinleye dinleye kaseti eskitip yenisi aldığımı hatırlıyorum. şimdi cd'sini bulsam hemen alıp arşivime eklerim,internetten sipariş filan yapmam lazım sanırım :roll: neyse uzatmayayım, sözün özü bu sabah fark ettim ki "Son Kez" parçası bana The Return Of Bruno albümünün tadını veriyor, o yüzden takılmış bir şekilde sürekli dinliyorum :D yani özetle Bertuğ Beyi tebrik ederim böylesine güzel bir parça yarattığı için :D bu parçaya klip çekilecek mi acaba :?: merak ediyorum açıkçası :roll:
 
Geri
Üst