Bertuğ Cemil

Zirvedekiler programı format olarak pek iç açıcı olmasa da Bertuğ abi ve ekibi programı izlenir kıldılar gece 2'lere kadar.Performanslar süperdi özellikle Bana Sen Gelmelisin'i süper performe ettiniz.(Hepsi ayrı güzeldi gerçi) Ayrıca kapanışta çaldığınız yabancı şarkıda süperdi.Rahmetli Yavuz Çetin'in de favori şarkılarından olduğunu söylediniz. Şarkının ismi neydi acaba? Harika seslendirdin Bertuğ abi süperde çaldınız.Teşekkürler bu keyifli gece için.
 
Tesekkurler Ali,parcanin ismi "Rock'n Roll Hoochie Coo",ilk defa mojoda Yavuz'dan duymustum seneler once.Johnny Winter'in oldugunu saniyorum,onun yorumunu tavsiye ederim.
Sevgiler...
 
Senin yorumunda çok güzeldi Bertuğ abi keşke Yavuz abiden de dinleyebilseydik.Canlı dinleyemesekte kaydı bile yeterdi.Neyse bi de Johnny Winter'dan dinleyelim.Teşekkürler cevap için saygılar.
 
abi dün süperdiniz sürekli görmek istiyoruz artık :roll:
yağmur klibinden sonra artış olcaktır muhtemelen hem programlarda hem konserlerde..bakalım hayırlısı :)
 
hilalix demiş ki:
abi dün süperdiniz sürekli görmek istiyoruz artık roll
yağmur klibinden sonra artış olcaktır muhtemelen hem programlarda hem konserlerde..bakalım hayırlısı )
Kesinlikle bende artış beklyorum Yağmur büyük ölçüde beklentileri karşıladı. Çok daha iyi olucaktır önümüzde ki albümler hadi bakalım hayırlısı.
 
bertugcemil demiş ki:
Tesekkurler Ali,parcanin ismi "Rock'n Roll Hoochie Coo",ilk defa mojoda Yavuz'dan duymustum seneler once.Johnny Winter'in oldugunu saniyorum,onun yorumunu tavsiye ederim.
Sevgiler...

Şarkının yorumu bir içim suydu üstadım , yolunuz açık ola.
Daha önce şarkıyla ilgili merakım sonucunda bir ufak araştırma yapmış idim.Haddim olmayarak ve affınıza sığınarak şarkının Rick Derringer isimli yağız bir amerikan delikanlısına ait olduğunu belirtmek isterim.Fakat Johnny Winter yorumunun açık arayla tavsiye edilir olduğu da bir gerçektir. ;)
Saygılar.
 
Hilal-dark sagolun...
DZ,yasasin arastirmaci muzikseverlik ;)
Derringer'in ismini duymayali yillar olmus,sasirmadim ama sarkinin Winter'in olmadigina,ic gudulerim sarki onun degil diyordu zaten,eyvallah...
 
şahsen şuana kadar hiç dinlemedim ya :D
çok büyük ayıp yapmışım yorumları fln okuduktan sonra.
şarkıları dinlicem en yakın zamanda=)
 
Geri
Üst