"jackson Slatxmgq3-6" Yorumlarınız Lazım!

Kesinlikle haklısın, bende ilk adını duyduğumda merak ettim gidip denedim, hemen aldım SLS yi. Baktım gitar şahane kaçmaz bu gitarlar deyip birde Hellraiser aldım. Kafam rahat şimdi birinde Blackouts lar var, diğerinde 81-85. Kafama göre takılıyorum :)
O zamanlar denediğimde işçilik-malzeme-rahatlık hayran kalmıştım. Tonu çok tok gelmişti yaptığımız müziğe göre. Gidip başka gitar almıştım. Zamanında alsaymışım dolar 1,8 ken dolar almaktan farkı olmazmış :)
 
Japon ya da USA Jackson alamıyorsan Ibanez Rg1570, 2550, 2570 en iyi seçenektir bence. Bu gitarlar 1000 - 1300 TL. ikinci elde. Kalan paraya da keyfe göre manyetik değişimi yapılır. Hem de ömürlük olur.
 
Jacksonların birçok modellerini denedim genel olarak X serisi adına konuşursam bence birçok insan tarafından övülen "abi onun yerine 2. el japon bak" denen 3 veya professionallardan güzel gitarlar. Yer yer işçiliği de farkettiriyor. Geçtiğimiz ay 2015 serisi KVXT altım cherryburst rengi çok hoşuma gitti. Ayrıca KVMG Pro da kullanıyorum rahatlık olarak bir fark yok benim için, üstünde HZ4 ve ıhlamur gövdesiyle tonları da tatmin etti beni. Driveda tabiri caizse cayır cayır bir gitar. Birkaç soloistte denemiştim vaktinde sadece 1 tanesi çok dandik gelmişti elime o da bayağı ayarsız bir 7 telliydi. Kişisel rahatlığımdan dolayı schecter ve ltd/esp kullan(a)mıyorum eğer senin de jacksona karşı yakınlığın varsa denemeni ve almanı tavsiye edeceğim bir serinin gitarı.
 
Geri
Üst