Thrashfire(old school thrash)-ankara

neyse birazda müzikle ilgili yorum yumuşatır ortamı sanki :D
bence iki bestede gayet sağlam ben thrash dediimiz o hazzı aldım bestelerden
erkanın kill the fake god diyişi bir efsane zaten :D besteler tarzınızla örtüşüyor boğucu riffler yok akılda kalıcı birçoğu ,şerefin vokal de tam yerinde başarılarınızn devamını diliyorum :arrow:
 
Beyler besteler gerçekten harika. Ööle bu riff bööle şu riff şööle yazmıcam kulağa güzel gelio kısaca :D Kill The Fake God'ın nakarat aklıma kazındı zaten :D Dinlerken gerçektende thrash olduunu hissediosun damarına kadar :p Thrash ruhunu yaşatıyosunuz valla ne diyim yolunuz açık olsun :!: Thrash till death :!:
 
dostlar demodan kill the fake god isimli şarkıyı dinledim ve gerçekten sound çok hoşuma gitti tam bir thrash parçası olmuş tebrik ediyorum... Bizde demoya giricez bu sıralar gerçekten çok süper olcak... Umarım sizinki gibi güzel kayıtlar yapabiliriz ;)

Fırtınadan Sevgiler :twisted: KAH :p
 
Demoyu dinledim myspace'ten, thrashfire adına yakışır 2 şarkı dinlediğimi ve zaten thrashfire'ın her zaman isminin hakkını verdiğine inandığımı söylemek istiyorum inşallah en yakın zamanda da albümü çıkarırlar FOR THOSE WHO ARE 'BOUT TO DESTROY; I SALUTE YOU MY BROTHERS!
 
Geri
Üst