Gode

Uğraşıyoruz be Basri nasıl gitsin.. Özlettin kendini be, bi kırdın ayağı sensiz çıkmadı konserlerin tadı vallaha ... Elbette görüşelim, öpüyorum.

Bu arada uzun süre yurt dışında bulunan sevgili vokalistmiz Güntaç bugün yurda dönüyor !! Bi tek Tolga kaldı şehir sınırları dışında kalan, o da dönünce tam gaz sürgünpower !!! (Caner'in deyimiyle)
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Saati henuz belli değil, kimlerle çıkacağız o bile belli değil daha. Bütün ayrıntılar kesinleşince buradan duyurulacaktır. Sürgün grubu adına esenlikler dilerim...
 
Mi-tiaMin demiş ki:
yuppi sürgün dinliycez uzun bi zaman sonra :) 13ü tam uygun gün :D sankim persembe hepinis barflydaydiniz yanlis görmediysem :roll:
Sürgünpower Olarak geldik Barfly'a Tolga'miza ve Kardes Grup OVERDOSE'a... Güzeldi eglendik Simardik felan :p 8) Ozaman Bizde sizleri 13ünde Biziz De Görmek isteriz.... 8)
 
Geri
Üst