Gode

and runnin' runnin' and runnin' runnin'... :D
Cuma gecelerinin eğlenceli grubuna selamlar NightShottan...Tebrikler hepinize...Çaldığımız geceyi en güzel hale getirip, coşturalım Ankara'yı... 8)


Bu arada tekrar belirtmekte fayda var: EN Büyük Beşiktaş :sniper
 
Sevgili Sürgün, bir gün fena gaza gelip sizin programda kafa sallicam, ondan sonra sahneye çıkınca yığılıp kalcam bu kadar gaz çalmayın yaw :)
şaka bi yana arkadaşlar gerçekten kendi topcimizde belirttiğim gibi çok başarılısınız, dinlediğim en iyi türkçe rock cover grubusunuz... başarılar

umarım dün geceki araba işi sizi fazla sıkıntıya düşürmemiştir, gecenin bi saatinde
 
bekoo cevapta gec oldu ama cok saol valla tesekkur ederiz :) sahneden sonra kalan enerjiyi sizin programda tamamiyle bitrdik artik hoplamaktan sonuna kadar kalamadik ama olsun :D

gelen dinleyen ve ozellikle sarkilarda eslik eden o super kitleye cok cok tesekkurler

sevgiler
 
Efendim... Gitar kayıtlarımız Bugün itibariyle son bulmuştur darısı EVRİM kardeşimizin başına.... Güzel bir kayıt dönemi geçirdik ATALAY bey'e bir kez daha teşekkürü Borç biliriz ve Tüm şımarıklıklarımıza katlandığı için ayrıca Tebrik ederiz :)
 
29 NİSAN CUMA (Buakşam) 21.45 de BİZİZ Deyiz.. (TUNALI McDonalds Karşısı...)

30 NİSAN CUMARTESİ 20.00 da GARAGE'dayız....

ben gidicem sizde gelin....
 
"Irish Pub" tadındaki programlarımızda ben açıkcası çok eğlendim, ama eminim kısa zamanda dolduracağız Biziz'i...İki haftadır kötü hava koşulları ve sınavlar etkiledi oldukça ama ben çok iyi olacağını düşünüyorum bu yazın 8)

Tam gaz devam :arrow:
 
Geri
Üst