Gece

grubun vokaline aşık oldum!!..çok etkileyici bi sesi war, insanın uzerinde tarifsiz bi duygu yaratıyo...onu usanmadan saatlerce dinleyebilirim :oops:
 
grubun vokaline aşık oldum!!..çok etkileyici bi sesi war, insanın uzerinde tarifsiz bi duygu yaratıyo...onu usanmadan saatlerce dinleyebilirim :oops:
 
grup üyeleriyle tanışmayı(özellikle canla=))çok istioum!!köklü bir gecmisi var okuduğum kadarıyla. ankarada limonda çalmışlar bi ankaralı olarak karşılaşmamış olmam büyük şanssızlık ama artık sıkı takipçileriyim en kısa zamanda görüşmek üzere CAN :LOL: biran önce grubun fan sitesi kurulmalı talep çook ;)
 
grupla irtibat halindeyim.en yakın zamanda site açılacak.sizden site açıldıktan sonra destek istiyeceğim.ilginize teşekkürler.. ;)
 
Arkadaşlar ya ben gece yi dinlemeyee gitcemde de Limon a ya saat kaçta ve hangi günler çıkıyorlar bilen var mı??
 
PANCO demek grupla irtibat halindesin :LOL: ne kadar hos.peki nasıl :?: site açıldığında grup üyeleriyle orda görüsme imkanımız olacak mı :?: umarım oluurr yawwfff ;)
 
goticca demiş ki:
PANCO demek grupla irtibat halindesin :LOL: ne kadar hos.peki nasıl :?: site açıldığında grup üyeleriyle orda görüsme imkanımız olacak mı :?: umarım oluurr yawwfff ;)
irtibat halindeyim derken aslında çok ufaktan bir irtibat diyebiliriz=)) ilerleyen günlerde herşey netleşecek.umuyorum ki grup üyeleri sitemize girerler ;) yakın zamanda site online olacak ve ilk duyuracağım yer burası merak etmeyin ;)
 
ya gece grubunun "Aşık Mıyız" parçasını bu gece dinleme fırsatı buldum oda, arkadaştan rasgele parça istedim ve bu parçayı gönderdi. başka parçalarının olup olmadığını araştırırken google'da bu foruma denk geldim :) ya gerçekten parçaları hoş öyle böyle değil. hala limon barda çarşamba günleri çalmaya devam ediyolarsa dinlemeye severek geleceğim. bu çarşamba olmaz ama milli maç var :p sırada almanlar var almanlara geçirecez :p ya arkadaşlar sizden ricam bu grubun başka parçaları varsa yazabilirmisiniz ve nasıl temin edebilirim :((((((((
 
Bizim sitemiz resmen bi aiLe oLma yoLunda iLerLiyor ... '' www.gecefan.forumm.biz'' hepimiz gece hayranı olarktan başarılarının devamını diliyorum hepimizin adına :D gökçenin youmlarnı görünce heyecan yapmadım değil hani xD içi kıpır kıpır oluo insanın sevdiği insanlarıböyle görünce :D ben şahsen aşık mıyız klibini ilk görenlerdneim tv de .. ve donarak izledim sonrası malum gece hayranlığı ... seneye liseye başlıcam ve byk ihtimal taksim etrafında olcak o yüzden sırf dersi asıp taksimi bile turlamayı düşünüorum belki ereni ,gökçeyi, erdemi veya canı görürüm olayı :D ah bi de bizim siteye gelseniz yha :D bu arada albümde 10 şarkı var ve hepsi spr ezberledim 1 gnde ne aşktır yha :p :D ayrıca sözden müziğe her şey spr ... ben hayran değilim açıkçası bi fun da olmak istemiorum bana göre değil =] ama sizi seviyorum işte o zmn oluo lafı uzattım gene ben :D iiki varsınız masstivalde başarıLar byk ihtimal bnde geLcem =D
 
Keşke Albüm çıkmadan biraz daha tanıtım çalışması yapılsaymış.. Böyle güzel bir albümün haberini sizi turk rock forumunda görünce öğrenmek kötü olmuş... Özellikle Hoşuna mı gitti ,öldür istersen, gel beni kurtar çok güzel şarkılar... Bencede davul sound u birazcık güçsüz kalmış bide çok az backvokal var... bir çok şarkının kopması gereken yerde nakaratlarda tek başına vokal eksik kalmış.... ama şarkıları çok beğendim.. ellerinize sağlık başarılar....
 
ya demişsin ya tanıtım falan hehe bnm nerdeyse tüm arkadaşlarım tnaıo artık msn nickimden falan xD anlatıorum tek tek ama gerçi daha bol hayran kitlesiyle de işe başlamak ayrıdır herhalde =]
 
yani gece diye arattım internet sitesine bakayım diye.anatolianrock ta başka bi grup falan çıkıyor... çok başarılı besteler bence çok daha patlatılabilirdi diye söyledim..
 
rock'n antalyada önden izledim hopladım zıpladım bazı şarkıların hepsini bazılarının sadece nakaratlarını çılgınca söyledim süpersiniz G.E.C.E. !! =) ama kulise girme imkanım olmadı inş. başka zmn başka konserde.. :)
 
Geri
Üst