Crossfire

sonunda albümü aldım çok bğeendim tabi özellikle 3. şarkıyı(ismini hatırlıyamadım) nightwolf u(özellikle favorim) ve bayan vokalli şarkıyı çok beğendim(onuda çağlar hatırlattı o pek beğenmemişde :D) hem rock republic de hemde manowar altında izlemek çok güzel olucak DNR ve territory de kudurucaz sizin şarkılarda zaten sesimiz kısılacak :) en kısa zamanda nightwolf olmak üzere sevgilerle :)(izmir in 2. ve 3. nightwolf u olucaz biz arkadaşla :D)
 
Tüm konserlerde görüşmek üzere... Şimdiden hoş geldiniz.

banner.jpg
 
s_hifty demiş ki:
sonunda albümü aldım çok bğeendim tabi özellikle 3. şarkıyı(ismini hatırlıyamadım) nightwolf u(özellikle favorim) ve bayan vokalli şarkıyı çok beğendim(onuda çağlar hatırlattı o pek beğenmemişde :D)

Yok kardeş, beğenmedim değil. Sadece albümdeki diğer parçaların yanında daha az beğendim. Bu arada bahsi geçen parça "And Darkness Fallin'" parçasıdır. :LOL:
 
banner.jpg


NIGHTWOLVES - Official CROSSFIRE Fan Club - olarak bu konsere tur düzenliyoruz.

GİDİŞ - GELİŞ
* Bizim için ayrılmış bir (isteğe ve katılıma bağlı olarak belki de iki) otobüs ile İstanbul'a gidiyoruz. Bize tahsis edilmiş otobüslerde fan fana gideceğiz.
* Otobüsler, Kamil Koç firmasına ait 2005 model araçlar olacak ve standart bir İstanbul - Ankara yolculuğu sırasındaki servis, sigortalı yolculuk, mola yer ve saatler gibi şartlar sağlanacak.

PROGRAM
* Tek günlük gerçekleştirilecek etkinlik için cuma gününü cumartesiye bağlayan gece saat 01.00 gibi Ankara'dan yola çıkılacak. Kalkış yerinin tam olarak neresi olacağını ayrıca duyuracağız ama Kızılay civarında merkezi bir yerden kalkış sağlanarak AŞTİ'de yaşanan servis sorunu yaşatmayacağız.
* Cumartesi sabahı Esenler Otogar yolu üzerindeki Alibeyköy Kamil Koç Tesisleri'nde inecek, buradan firmanın servisleriyle isterseniz konser alanına, isterseniz Taksim'e dağılabileceksiniz.
* Cumartesi gecesi de konserden sonra Ankara'ya doğru yola çıkacağız. Konser bitiminden 30 dakika sonra, konser alanı Yedikule Zindanları karşısındaki Abdi İpekçi Spor Salonu otoparkından Ankara'ya doğru hareket edeceğiz.
* Pazar sabah AŞTİ'ye inecek otobüsümüz.

ÜCRET
* Ücretlendirme o tarihlerde belli olacak fakat standart bir firma ile yolculuktan çok daha ekonomik olacağının garantisini verebiliriz. Avrupa yakasına geçiş ve Taksim vs servislerinin de ücrete dahil olacağı düşünülür ve dönüş saatinde konser alanından hareket edileceği de göz önüne alınırsa tren ile gidiş - dönüşten çok daha ekonomik fiyat belirlenecektir.
* Kamil Koç otobüsleri ile şu an İstanbul'a gidiş - dönüş öğrenciler için 48 YTL'dir.
* 6 Ağustos tarihi için tahmini tur ücretimiz, toplam maliyet olarak 40 YTL ya da daha az olacaktır. Bu konuda kesinlik temmuz ayında belli olacaktır.

banner.jpg
 
azkuruazpilav demiş ki:
şarkıları nerden indirebiliriz bu arada.?

Şarkıları indirebilecek bir yer yok. Grubun internet sitesi şu an yapım aşamasında. Açıldığı zaman 1-2 parça konacak ama tüm albümü indirebilmen mümkün değil.

Memleketim insanının şu huyuna da hastayım. Ne kadar kolay değil mi? Her yerde bulunabilen bir albüme 8-9 YTL verip destek olmak yerine internetten indiririm mantığı var. Bu mantıkta gidilirse yakın zamanda hiçbir grup albüm çıkaramaz hale gelecek. Çok güzel (!) yoldayız. :evil:
 
s_hifty demiş ki:
aslında bi sitede var çağlar a söylemiştim uyarı mesajı attımı bilmiyorum dur sizede yazayımda uyarı mesajı atalım hep beraber

Yok kardeş, o forumun admini ile konuştum. Kaldırdı o linki.
Zaten elemanın kötü bir niyeti yokmuş. Çok fazla yabancı üyesi olan bir site. Eleman albümü çok beğenmiş, yabancıların da dinlemesi için koymuş. Onu güzel bir şekilde hallettik, merak etme. Bu arada haber verdiğin için de sağol.
 
azkuruazpilav demiş ki:
abi ben sırf film,müzik indireyim diye adsl aldım.ohooooooo :)

İyide sırf kendi yanından bakıyorsun olaya.Adamlar uğraşmış o kadar albüm yapmış biraz emeğe saygı lütfen.Barda 2 bira eksik iç albüm al çok zor bişey değilki .Türkiyede Metal müziğin yükselmesi için metal gruplarına sahip çıkıp destek vermelisin..Saygılar..
 
Deathrone demiş ki:
azkuruazpilav demiş ki:
abi ben sırf film,müzik indireyim diye adsl aldım.ohooooooo :)

İyide sırf kendi yanından bakıyorsun olaya.Adamlar uğraşmış o kadar albüm yapmış biraz emeğe saygı lütfen.Barda 2 bira eksik iç albüm al çok zor bişey değilki .Türkiyede Metal müziğin yükselmesi için metal gruplarına sahip çıkıp destek vermelisin..Saygılar..
kusura bakmayın beyler ben geyige vurdum biraz.eywallah haklısınız tabiiki
 
Kaldı ki avatarında Self Torture gibi hastası olduğumuz bir grubun 2. albümünün kapağını kullanmışsın. Ne güzel, seni kutlarız. Keşke bu destek bütün yerli gruplarımıza verilse. Metal albümlerinin satacağını bilse emin olun Sony'den DMC'sine kadar tüm firmalar metal müziğe destek verir.

Bugün Türkiye'de metal müzik basan firmalar da zaten "Gençler albüm yapsın, müzik gelişsin, kitlelere ulaşsın" diye basmıyorlar o albümleri. Kimse baba hayrına firma kurmuyor.
Fakat metal albümlerinin bu firmalardan çıkmasının nedeni satış sayılarının düşük olması nedeniyle büyük firmaların dikkatini çekememeleri.

İşte kızma nedenimiz bu. Eğer albümü almaya layık bulmuyorsan ben sana mp3'ünü netten göndereyim. Ama bu kafayla hiçbir grubumuz reklam potansiyeli olan, dağıtımı başarılı, kendi kazanırken müzisyenin de hakkını verebilen firmalarla anlaşamayacak. Olduğumuz yerde saymaya devam edeceğiz.
 
banner.jpg


Ahh ulan ahhh, daha iyi olabilirdi... Teknik sorunlar olmasa, tel kopmasa...
Seyirci daha iyi ve kalabalık olsa çok iyi olacaktı. Nightwolves da daha kalabalık olsa daha iyi olacaktı...
Yine de başarılı bir performans sergilendi. Yine de iyilerdi.
TEŞEKKÜRLER CROSSFIRE !

Bunu gelen yorumlardan da anlatyabiliyorsunuz. İşte TurkRock'ın ilgili konularından bir kaç alıntı...
Not: Yalnızca iyi olan yorumlar değil, bir gün içerisinde yapılan tüm yorumları iletiyoruz.

Purgatory demiş ki:
Gruplara gelirsek, ilk gün hayatımızı tüketen Overkill ile ilgili her şeyi yazdım Dış kaynaklı rock bölümüne, keza Slayer'la ilgili de yazdım. Şimdi, Dış kaynaklı rock kısmında değinmediğim kısımlara değinmek istiyorum. Benim headlinerlar dışında en çok beğendiğim grup kesinlikle Crossfire'dı. Hatta şunu söyleyeyim, Iced Earth başlığında deerudolf ile olan bir konuşmamız sonrası Crossfire'a iyice bilenen ben; festival programını almayı unutunca onları seyrederken Crossfire olduklarını bilmeden seyrettim. Sonra alkolün arkadaşlık ettiği bir sohbet sırasında ortaya çıktı olay. Yani hakikaten diğerlerinden ayrıldılar, Testament çalarakta ayrı bir fethettiler gönlümü.

Çıkan gruplar içerisinde uzun uzadıya çok spesifik olarak hani şudur budur ayrımı yapmak doğru değil; ama genel çerçeve içerisinde şuna değinmek isterim ki, sanırım ''Metal Müzik'' bugünün tayfası ve grupları tarafından brutal vokalden ibaret olarak görülüyor. Çıkan grupların %90'ı brutaldi, hani Death gruplarına filan bişe denemez tabi de, şu çok aşikar; insanlar seslerine güvenemiyorlar ve çareyi çığlıklara ve haykırışlara sığınmakta buluyorlar. Crossfire'ı diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerden biri de buydu, ki son şarkıda brutal söyleyerek onun da altından kalkabileceklerini gösterdiler. Sick of it All'a da bana hitap eden bir tarzda olmamalarına rağmen, sahne performansı açısından alkışlarımı göndermeyi bir boç bilirim. Ortalığın en fena karıştığı konserlerden biri oldu; öyle ki yerden çıkan toz yüzünden sahnede ki yapay duman makinelerini açmalarına gerek bile kalmadı :D

deerrudolf demiş ki:
Festival boyunca ne yazık ki Sivas Katliamı'nı hatırlayan ve bunu kınayan tek grup Crossfire idi. Özellikle Uğur'un "Götünüz yiyorsa bir daha yakın. (Orta parmaklarını havaya kaldırarak) Hepinizin anasını s...m" anonsu oldukça cesurdu.
Sanırım grup yazdığı sözlerin arkasında durmaya kararlı.
Albümü alıp içini okuma zahmetine girmeyenlerin de kendileri için çıkardığı "ırkçı grup Crossfire" dedikodusunu sadece ağzılarına değil, bilimum diğer deliklerine de tıkamıştır.

Mourner_1_ demiş ki:
gerçekten bunu yapmaları çok iyiydi..Unutmamaları,tekrar hatırlatmaları..
İlk yapılan rockthenations'ta da radical noise'n davulcu,alnında sivasspor yazılı bi bandana ile çıkmıştı..Ayrıca UÇk'nın,"depremde hepimiz ölücez" diye giriştiği şarkıda bana çok şey hatırlattı..Ayrıca festival muhteşemdi..
Slayer öldürdü..Saygılar

Purgatory demiş ki:
O muhteşem bir anonstu, ellerim patlayana kadar alkışladım. Artık ben de bir Crossfire takipçisiyim; Nightwolves olayına girmesem de en yakın zamanda Kadıköy'e yolumu düşürüp albümlerini alacağım. Ülkemizde yafta yapıştırmak çok kolay, hele de yapıştırılan bu yafta bir Heavy Metal grubuna yapıştırılacaksa daha da kolaylaşıyor; ancak önemli olan bizim ne olduğumuzu bilmemiz ve kendimizi kaybetmememiz. Helal olsun lan bu Crossfire'a, merak içerisindeyim albüm hakkında...

rainbow demiş ki:
Yerli gruplar arasında bir tek Crossfire müzik zevkimize tam olarak bize hitap edebileniydi sanırım. Clean vokali ben Matt Barlow'a benzettim, yamuluyorsam özrü borç bilirim ama beğendim :) O kadar brutalin arasında onları dinlemek artık moda olan bir deyimle "kulaklarımızın pasını aldı" :)

DeadFoze demiş ki:
Cumartesi ve pazar günlerini full izledim ve yerli gruplar içerisinde ,burda herkeze katılıyorum kesinlikle tek farklı grup Crossfire idi, ayrıca çok güzel bir ses ayarladılar herşey çok güzel duyuluyordu ,daha öncede izlemiştim ben ve bass/vokal busefer daha bir iyidi sanki, tebrik etmek gerekiyor. bence grubun duruşu teknik bilgisi ve ortaya koyduğu iş ile şuanki konumları ile bence diğer türk gruplarından sonra çalması gerekiyordu bence, zaten burda herkes Crossfire diyorsa bir şey var demekki, ama heralde yeni albüm çıkarmış olması ve daha yeni bir grup olmasından dolayı zannedersem.
 
crossfire süperdi çok teşekkürler bize öyle güzel bir an yaşattığınız için yanlız moralinizin düşük olduğunu farkettim bunlarında nedenini biliyorum ayrıca seyircide çok maldı DNR ve territory süperdi ayrıca 2 temmuz sivas olayları için söylediğiniz şey çok güzeldi ve çok alkış aldınız sizi seviyoruz teşekkürler
 
Geri
Üst